Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Латина

Участници
 • Общо Съдържание

  2134
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  9

Латина last won the day on Януари 26 2019

Латина had the most liked content!

За Латина

 • Ранк
  Приятел на Портала
 • Рожден Ден 08/08/1970

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

19029 посещения на профила
 1. Латина

  Интересни концерти

  https://m.facebook.com/?_rdr#!/groups/348516318524600?view=permalink&id=723534311022797 Прочетете коментарите, заслужават!
 2. Латина

  Интересни концерти

  Хм, Верка Сердючка поне не се взема насериозно. Ха-ха! Кончита е продукт на специален проект за развращаване и промиване на мозъци. Клипът към изпълнението е пьлен със сатанински послания. На когото му харесва, значи е открил подходяща манджа за душата си. Мен ме е гнус. Нито искам ненормалностите да се обявяват за норма и с тях да "възпитават" децата. Болните да ходят да се лекуват. Съчувствам им, бих помогнала. Има два пола в човешката популация, обусловени генетично. Отклоненията са си отклонения. Що се отнася до чувствителните естетически възприятия, убедена съм, че моето пухкаво коремче ще бъде категорично предпочетено пред брадата на Кончита. Много хора обичат да оригиналничат и дори си вярват колко са готини, но докато подкрепят някоя щуротия, същевременно изповядват омраза и отхвърляне. Вярвайте си, но аз повече вярвам в здравомислието на българина. Само си прелставете какво би казал по този повод самият Беинса Дуно? Би ли одобрил? Не. Какво би казал Исус Христос? Би изгонил дяволите на Кончита. Ей, много хора станахме с психични разстройства. И понеже искаме да вярваме, че сме здрави и готини, защо пък да не обявим отклоненията за норма и толкова. По-страшното е, че всъщност не става въпрос за Кончита, нито за хората с различна идентичност и сексуална ориентация - живи и здрави да са, нека да обичат и да бъдат обичани, нека да бъдат в хармония със себе си, нека бъдат себе си пред света, нека да са щастливи и успешни! Става въпрос за една глобална развращаваща и рушаща политика, мъничка част от която е въпросният концерт. Кончита пее добре, но не най-добре, според мен. Сатанинската политика е следната, само сляп не би забелязал: рушене на ценности, отнемане на деца от родители, джендърство, кръвосмешение, педофилия... да не говорим за масовите убийства при политически режисираните "протести"... Няма как да се изчерпи темата. Човек трябва да наблюдава и да мисли за последствията. Трябва да има и по-духовен поглед, тук не е просто жълта клюкарница. Защо ли се сетих за Албена Вулева?! Нека да победи Доброто, Чистото, Разумното!
 3. Първо бих се запитала: Любов ли е? Може би чувството е само предпоставка, игра на хормоните... За една дълготрайна любовна връзка физическото привличане е задължително, но съвсем не е достатъчно. Нужно е сближаване на много нива. Лично аз вярвам, че нашият избор има значение и че с някого може да сме щастливи цял живот, да сме благодарни всеки ден на Бог, че ни е събрал на тази земя сред толкова други. Второ бих се запитала: Трябва ли да избирам човек за себе си точно сега? Едва ли, няма нужда от бързане. Знае се, че "Срещу любовта от пръв поглед помага вторият поглед". Ако е взаимно чувството, ако продължава и след втория, и след третия поглед, ако връзката се развива и скрепява, може би това е нашият човек. Сега от практиката. Влюбваш се, губиш ума и дума, държиш се присъствието на любимия/любимата като малоумен, хилиш се, гледаш го/я глуповато в очите, идеализираш, криеш се, мислейки се недостоен за това божествено създание... Не е лесна работа. Човек може донякъде да управлява мислите и чувствата си, но трябва да е мъдро. Грях е да се спира потокът на Любовта, ако ни е дадена Отгоре. Различаването на нещата невинаги е лесно. Има и моменти на слабост, човек се повежда по нуждите и заблудите си, а това може да обърка целия живот. Способността за различаване е изключително важна. Самообладанието също, но понякога трябва да паднат стените. Точно кога никой не може да ти каже, сам трябва да разбереш. Никога не губи себе си, не се поставяй в зависимост от някой друг, нито него заробвай. Истинската любов е по свобода, иначе всъщност не е любов. Верността и свободата помагат да се създадат най-прекрасните отношения. В човешки план любовта трябва да е взаимна, за да тече потокът и да храни двамата, да може да се развиват във връзката. Тези изводи съм си ги направила преди всичко от опит, тоест от грешки. Продължавам да се уча. Не съм с Моя Човек. Доскоро дори не се и оглеждах за него, скрита зад дебели крепостни стени от човешки страхове и съображения.
 4. Елфче, чак сега се усетих, че кучето ме близна по коляното, което ме боли от известно време... Да извинявате, ама не съм срещала доктор, който толкова бързо да разбере какво ми е, че и да започне да ме лекува... Тази вечер една жена на пейката ми каза лек за шипове, който й е помогнал за десет дни. Просто всеки ден си е подпирала гърба на дъбовото дърво, което е пред техния вход.
 5. Латина

  Помогнете ми за приятелите

  Фейсбук Латина Асенова. Не отхвърлям никого, освен ако е циничен или публикува грозно съдържание, което не е за пред децата и светлите души, които също са ми приятели.
 6. Животните са много човечни!
 7. Латина

  Помогнете ми за приятелите

  Беше време, когато бях комплексирана от външния си вид заради пъпките по лицето. Все надолу гледах... Промени ме професията, която упражнявах. Съветът ми е много лесен и практичен - намери си работа, може почасова, в която е необходимо да общуваш интензивно, дори да е по някакъв определен стандарт. Постепенно ще изградиш умения, увереност, стереотип, ще започнеш да се чувстваш в тази роля по-свободно и естествено, ще включваш елементи "от себе си". Някой ден ще осъзнаеш, че си се променил коренно. Тогава ще останеш много доволен. Тренирай и ще имаш резултат. Общувай, общувай, общувай!
 8. Днес имах ранно сутрешно приключение с кучета. Отивам да хвърля боклука и що да видя, четири големи гладни кучета ровят боклуците край казана. Поглеждам, не изглеждат агресивни, по-скоро предпазливи. Казвам си, "Аз лъв ли съм или що?!" и право напред. Наобиколиха ме, обясних им човешки, че нямам нищо за ядене и хвърлих торбите. Едното ме близна приятелски по крака, завъртяха опашки. Останах много доволна от себе си и от тях, разбира се. Прибирам се и казвам на съквартирантката: Бас ловя, че ти нямаше да хвърлиш боклука, щеше да върнеш торбите обратно! Преди няколко дни много се накефих! Награбих и нагалих едно улично бяло коте, и му се обяснявах на висок глас колко е хубаво! По едно време се усетих, че не съм сама на улицата. Две баби на пейката отсреща ме гледаха, сякаш съм превъртяла! Леко гузна пуснах котето и продължих. Какво да правя, като си нямам животинка вкъщи!!!
 9. Зарадвах се, че има добри и честни млади хора. Прибирах се от работа много уморена. Телефонът звънна, непознат номер. Забравила съм си портмонето на една детска площадка, а в него всичките ми важни документи, банкови карти, служебни пари... нищо не липсваше. Знаете ли каква радост е за мене да виждам добри и честни хора! Бог да ги благослови!
 10. Така е, забелязах, че в известна степен сме манипулирани на лични съобщения, но с дата от вчера човекът има статус със старите заплахи. Аз не подкрепям такова поведение.
 11. О, пардон, излизам! При такова посрещане... благодаря за което. Няма да вляза скоро не защото съм много умна, а защото не намерих приятелската атмосфера, която помня отпреди. Човек с името си се представя за приятел, а с псевдоним е лесно да иронизира.
 12. Обсъди се лошото, а кой е видял в човека плама, добрината, благородството, находчивостта, ума... Сещам се за по-малкия си брат навремето. С една глава по-нисък, слабичък, ребрата му се броят, но като се разпали целият става червен и крещи, че ще ме набие. Държа му ръцете, викам му да спре, че не мога цял ден да го държа и ще се наложи да го натупам, ама той продължава. Като ми писне му дръпвам един бой и готово. Всъщност не можех да му се сърдя, от няма и къде го натупвах. Та, заплахите от страна на нашия баннат приятел аз възприемам по същия начин. Емоции!
 13. Латина

  Дуел

  Няма лошо всеки да е прав за себе си. Да сме живи и здрави, може да се оженим по няколко пъти. Никой не е застрахован. Може пък да е за хубаво.
 14. Латина

  Изневяра ли е?

  "Защо повярвах на думи, в които не вярва и малко дете? Защо избягах, защо повярвах?!"
 15. Латина

  Изневяра ли е?

  http://www.youtube.com/watch?v=PWucksvcWJI
×