Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Atma

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Atma

  1. Здравейте! Намерих карта, която пасва на нейната натална- 08.05.2011г, тя е родена на 20.09.1983г, в Бургас. Но, за съжаление не е подходяща за него. Продължавам, да търся, когато намеря нещо подходящо като дата, задължително ще се консултирам с вас.
  2. Здравейте на всички четящи този прекрасен форум! Предложената от Оля дата - 06.06.2011г. , се хареса на бъдещите младоженци!!! За което благодаря на Оля! Интересува ме доколко това дали един от двамата не е в сатурнова дупка влияе? Не съм много компетентна и във форума не намерих отговор, но прочетох, че 40 дни преди и 40 след рождения ден, човек е в сатурнова дупка и не са препоръчителни никакви начинания, като например сключване на брак, а младоженецът е роден на 01.05.1985г, в 14.10ч Бургас. Какво е вашето мнение?
  3. Оля, при Зет 8 екзалтации не са отблязани, затова изтеглих Зет 9. Използвам успоредно двете програми, но установих някои разминавания при задаване на еднакви рождени данни за натална карта. Интересно...
  4. Вибрациите на личните години 9 на брой ли са, в смисъл от 1- до 9, или от 1 до- 11?
  5. ... По мои наблюдения хората с асцендент Дева са фини хора. Имат фина телесна структура, често пъти са с тънки тела. Но не са в никакъв случай слабовати на вид или болнави. Понякога са и мъжествени и в повечето случаи тялото им е със спортен вид. Височината им е средна, а понякога може и да са по-високи. Зависи от ума на човека. Ако Девата в него е твърде интелектуалничеща, може да развие висок ръст, но в такъв случай често пъти има влияние и на знак Близнаци. Ако пък е някакъв човек вечно подтичващ и задаващ постоянно въпроси и опитващ се да разбере всичко и да каже всичко, тогава може ръстът му да е някакъв по-нисък. В Девите има една елегантност и ако са висши типове - има благородство в тях, в походката им, в изражението им. Ако са нисши типове, могат да бъдат сприхави, импулсивни и да се опитват да налагат мнението си, в следствие на което в продължение на години могат да помрачат изражението си, т.е. да забравят ведрината и одухотвореността си. Така вместо да стане Уран, Девата става Сатурн. Лъвът пък, вместо да стане Юпитер може да стане Марс (образно казано). Понякога някои хора с асцендент Дева могат да бъдат незаслужено надути. Хората с асцендент Дева са често пъти тъмнокоси - с тъмнокестеняви, червеникави или черни коси. Излъчват спокойствие и съсредоточеност. Гласът им е хубав, плътен, рядко е разколебан и се смее ексцентрично. Движенията им са премерени, ръцете красиви и светли. Обикновено са с изправена стойка, нерядко мъжете са с брада или очила. Обичат да носят куфарче, а жените хубава компактна чанта, която може да не блести с външен блясък и пищност, но да е практична и в същото време и стилна. И мъжете и жените са красиви, с правилно оформени черти на лицето. Асцендент Дева обича интелигентните хора и се стреми да дружи с тях. Понякога може да отхвърли някой заради произволните му обноски или нечистият му вид. Девата обича много чистотата и подредеността. Девата обича да спазва реда. Хората с асцендент Дева могат да бъдат и добри домошари. Обикновено са мързеливци, но не за да стоят без работа, а обичат да си полегнат с книга в ръка или да гледат телевизия. Често пъти обичат усамотението или пък уютната обстановка с малко приятели. Поздрави. Благодаря за информацията, току що ме описахте поразена съм...
  6. Здравейте, Оля, Кабала! Мои близки ме помолиха да погледна дати за първата половина на 2011, т.е. до юни. Аз намерих три- 15.01 (по съвет на Оля- вече 14.01).; 13.02 и 12.05. Съблюдавах правилата за нарастваща Луна, добри аспекти между Слънце, Луна, Меркурий, Марс, Венера, както и последните да не са ретро. Определено перфектна дата няма, това го разбрах всъщност, това си е съвсем нормално, съгласно Закона за баланса... но всеки желае за себе си най- доброто.
  7. Аз обожавам кафяв ориз, жито за покълване и оранжева леща. Оризът в началото го предпочитах леко сварен, но вече го ям суров. Определено ме насища. Житото го оставям от предната вечер да кисне, а на суринта е страхотно с малко мед.
  8. Благодаря за отговора! Използвам Зет 8 и според програмата за 15.01.2011, Бургас, в 15.00ч, Асц. е в Рак, Луна все още в Телец. Без курс е от 15:47 - до 16:23ч. Затова се спрях на този час, възможно ли е програмата да греши... не знам. Единствено Венера, сякаш е в "нищото" Кои от зодиите са подходящи за Асцедент за подобно събитие?
  9. Благодаря ви!

  10. Усещането след житният режим е за лекота и баланс между ум,дух и тяло. Аз се почувствах вдъхновена!
  11. Здравейте на всички!

  12. Здравейте, смятате ли, че датата 15.01.2011г- 15.00ч. град Бургас,е подходяща за сключване на брак? Моля, който има време да хвърли бегъл поглед. От информацията за избиране на дата, предоставена от Атлантида, се ориентирах, че е подходяща. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Добави...