Jump to content
Порталът към съзнателен живот

_edno_momi4e_

Участници
 • Общо Съдържание

  152
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За _edno_momi4e_

 • Ранк
  Новодошъл
 • Рожден Ден 08/03/1994

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 1. Здравейте ! Днес сънувах много странен сън и реших да го споделя тук. Сънувах едно момче,което миналата година почина при катастрофа ,той беше на 17 и като малки сме си играли заедно,но от дълго време живееше в друг град.И сега сънувам ,че от далече гледам някакви деца на около 5-6 години,около 10 деца наредили се за снимка и аз съм отстрани. Всъщност това бяха децата които бяха с мен в детската градина,когато бях малко,но мен ме нямаше.И всичко изглеждаше така все едно гледах снимка само където всичко беше оживяло,всички говореха,смееха се,но никой не ме виждаше.След това до мен застана едно момиче,може би 2-3 години по-голямо от мен и ми посочи едно момче като ме питаше кое е то.Аз и казах ,че това е момчето,което почина миналата година само че като малък.В момента когато казах тези думи ми стана много гадно и се обърнах и започнах да гледам децата и да разпознавам другите,като накрая най-много се фокусирах над него и започнах да си спомням разни неща от миналото.В следващия момент се събудих. Ако някой знае какво може да означава това кажете ми ! Благодаря предварително !
 2. Здравейте Последно време сънувам много странни неща.Последните седмици повечето от сънищата ми са осъзнати.И сега ще ви разкажа два от тях,ще се радвам ако някой може да каже нещо по въпроса.Единият беше онзи ден.Сънувам че съм в магазин за бални рокли и то само с майка ми.Избирам си рокля и не мога да си харесам нищо.В последния момент обаче меря една много хубава булчинска рокля и решавам,че ще бъда с нея на бала.Иначе до моя бал ми остават още 2 години в реално време.И решавам да я купя и я купувам.След това сънувам че съм на центъра в моя град и съм облечена с роклята и виждам моята баба.И казвам на баба ми че това ми е роклята и след това се прибирам.Влизам в двора на къщата и виждам в двора непознат възрастен мъж,имаше шапка на главата и беше някъде около 40 годишен.Там където беше той имаше три малки котенца и той гонеше един котарак от тях да не и изяде.В същото време аз видях близо до вратата още три и се опитах да ги защитя от котарака.Помня,че едното беше пострадало малко.След това погледнах този човек и той ми се усмихна и до него кацна един голям сив гълъб.След това аз се обърнах и се качих по стълбата вкъщи и се събудих. Другият сън беше следния:Сънувах,че си взимам лаптопа и слизам пред къщата само че излизам от другия вход (по принцип нашата къща има два входа,но ние единият не го ползваме и аз сънувам,че през този,който не ползваме аз излизам) и заставам пред вратата.В този момент ми звъни телефона и го изваждам от джоба си и гледа че отпред пише "Търси ви Иво".Аз се учудих,защото нямам такова име е телефония указател.И вдигнах,беше моята приятелка,която ми каза нещо не помня какво и каза ,че номера е на някой неин приятел.Аз затворих и се качих в моята стая.След това не си спомням много само си спомням,че някой дойде при мен и ми каза,че съм болна от шарка,аз си погледнах ръката и имах една пъпка и след това се разплаках и се събудих.Моля някой ако знае какво означават тези работи да каже,ще му бъда благодарна.
 3. Много ми е интересно как ще ги събереш тези момичета и момчета .И как ще ги сватосаш...
 4. Вижте днес на каква статия попаднах. "Днес е най-щастливият ден от началото на века. 10 октомври 2010-а според нумеролозите е най-щастливият ден от първото десетилетие на 21-и век - десетия ден от десетия месец на десетата година от века, обяви Би Би Си. На всичко отгоре "трите десетки" се падат в неделя, което подчертава специалния статутна днешния ден, информира БТА. Според Би Би Си службите за регистрация на бракове и църквите са претрупани от заявки за сключване на брак от десетки хиляди двойки. Традиционно числото 10 се смята за символ на висша хармония. В изотерическата литература десетката се смята за проявление на божествения замисъл в материалния свят. Според астролозите трите десетки на днешния ден са магически и имат особен смисъл и сила. От своя страна метеоролозите твърдят, че днес е последният ден от годината може да се наблюдава мощен звездопад, който с различна интензивност продължава вече три месеца. Онези, които успеят да видят падаща звезда на деня с трите десетки, неминуемо да са късметлии. През следващите две години също ще има щастливи дати - 11 ноември 2011 г. и 12 декември 2012 г. След това Щастлив ден ще има чак на 1 януари 3001 г." Вие как мислите?Днес наистина ли ще бъде най-щастливият ден от началото на века..
 5. Благодаря ти много за разтълкуването на съня. Доста и помогна.Между другото няколко дни след съня си имах "конфликт" между разума си и чувствата...
 6. Благодаря ти много за разтълкуването на съня. Доста и помогна.Между другото няколко дни след съня си имах "конфликт" между разума си и чувствата...
×