Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ina-hr

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

4948 посещения на профила

ina-hr's Achievements

  1. Здравейте. Ако е възможно да ръзтълкувате в каква насока е добре да се развивам професионално. 20.04.1978 03.30ч. гр. София, жена. Благодаря!
  2. Здравейте. На настоящото ми работно място нещата напоследък не вървят и въпросът ми е ще си намеря ли скоро /1 месец/ по-хубава работа и в същата сфера ли ще бъде? Другият ми въпрос е дали за мен не е по-подходящо да започна нещо самостоятелно и така да се чувствам по- добре?
  3. Защо слънце в 12 дом?Според хороскопа от www.astro.com слънцето ми е във втори дом.
  4. <a href="http://www.youtube.com/watch?v=kQbrvVVqQqQ">Москва не вярва на сълзи</a> <a href=" на Мистрал</a> <a href=" Barry Lyndon </a>
  5. Отдавна към намерила такъв човек. Сега само искам да се отърва от тази мисъл, която ме е обзела.
  6. Обикновенно това се случва, когато търпим някакъв вид загуба като например приключване на любовна връзка. В старанието си да заместим празното място, което остава след тази загуба ние се връщаме към старите си връзки, стари спомени и вече познатите неща защото така е по-лесно! Деяна, в това със сигурност има логика, но съм сигурна, че в моя случай не е така. За сравнение мога да кажа, че съм приключвала връзки, но никога не съм търсила такъв вид "заместител", а съм се стремила съвсем съзнателно да осмисля ситуацията.
  7. Точно в това е проблема. Чувствам се много добре сега, а периода, свързан с този човек беше много болезнен. На практика не се разбрахме и останаха някои неизяснени неща. Не искам да се връщам към това, но в случая аз се чувствам като обсебена и усещането ми е все едно този човек се е "вселил" в мен и се депресирам все повече. Така се чувствах и преди. Единственото, което исках да си обясня е, защо се върнах изведнъж толкова назад във времето. Благодаря на всички за отговорите.
  8. Здравейте. Според вас тази комбинация повече положителна ли е или отрицателна. Това са две напълно различни и противоположни като специфики и влияние знаци. Понякога усещам, че съм ужасно подтисната и не мога да изявя качества, които иначе притежавам.
  9. От известно време постоянно си мисля за един човек, когото не съм виждала от около 14 години. По незнайни за мен причини изведнъж се сетих за него и колкото и да искам да престана да мисля за това, не успявам. Да уточня, че това е първата ми любов. Попаднах да тази мисъл на П. Дънов: "Искате ли да знаете, дали даден човек ви обича, спрете се в съзнанието си. Ако мисълта за този човек никога не изчезва от съзнанието ви, ще знаете,че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате.", но не мога да я разбера напълно. Смятам, че донякъде първата част противоречи на втората. А и въобще възможно ли е моят случай да има нещо общо или си въобразявам?
×
×
  • Добави...