Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tonika64

Участници
  • Общо Съдържание

    34
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

2 Следващи

Профил Информация

  • Пол
    Жена

tonika64's Achievements

  1. Много е трудно да помогнеш на човек който предварително знае че няма да се справи.Момчето трябва да е сигурно че иска промяна,едно нещо или го искаш,или си търсиш оправдания че няма да се справиш и няма да се получи !!!
  2. На мен пък ми хареса и очаквам следващото.Според мен не може да се слсожи точна формула за индигово или кристално дете,но е невероятно как мислят.Сред близките ми има такова дете и излъчва такава ЛЮБОВ !!!
  3. Разбира се че е въпрос на свободен избор !!!
  4. А на мен защо никой не ми отговаря??
  5. Здравейте, Предстои ми изпит за работно място,който ще се проведе м/у 4 и 10 април.В момента ме обучават.Ще издаржа ли изпита?От представянето ми зависи дали ще ме оставят на работа.
  6. А има ли нещо общо между разочарование и обида?Улавям се на моменти толкова разочарована та чак обидена Задавам си въпроса защо е така,кое провокира това ми състояние,но все още не мога да си дам отговор?
  7. Поздрави Ники,желая на проекта ОМ много успехи и много позитивни мисли
  8. Здравей Таня Бързам да ти кажа че изобщо не полудяваш!!!Просто си започнала да се преоткриваш.Бъди смела в това си начинание.Мисли позитивно и с много любов.Срещай се с хора,които се усмихват повече и също мислят позитивно. Аз също вървя по този път като теб и вярвай ми, чудесата се случват.Не става като с магическа пръчка но са факт.Ето,Късметче ти е казала че ще идва в твоя град,срещни се с нея,ще ти бъде много приятно и полезно.Желая ти много успехи и много усмивки
  9. Не спори с глупака!Първо ще те принизи на нивото си,а после ще те бие по опит!

    1. Пламъче

      Пламъче

      Не спори с никого!:)

    2. Илен

      Илен

      Спорът може да бъде и градивен, но това се усеща,докато безсмисления спор е мъка и не бива да се води.

    3. tonika64

      tonika64

      А в спора не се ли ражда истината?...Понякога наистина е изтощителен.

  10. Лекарите си ги посещавам редовно.Терапията е скъпи лекарства с временен ефект.Доста неща изчетох за този проблем.Разбрах че при някои емоционални изблизици ми се проявява и се опитвам да се контролирам но не всеки път успешно .При билките ефекта е по-бавен,но по-дълъг и по- сигурен.В това съм сигурна.че е така.
  11. Еми,проблема си е твой,че ти приемаш мъжките цинизми толкова лично,но я ми кажи един одупен мъж с провиснало достойнство как го действат изотзаде???Извинявам се много,но това мъжко достойнство ли е или цинизъм.Наистина се извинявам за тази крайност в изказването си,но и мъжете проявяват слабохарактерност.И те си имат слабости.Представи си че си мъж и харесаш някое момиче.Стигнеш до креватната част и хоп....засечка.Как ли би се почувствала в мъжкото си самочувствие и сила????И нима няма жени на които заплатите им са много по- високи от тези на мъжете???Поне аз познавам доста такива.Радвай се на живота и на това че си жена.Достатъчно войни са се водили заради жени,достатъчно песни са се изпели пак за жените.Чудя се кое те е накарало да съжаляваш че си жена?
  12. Еми,когато бях в така нареченета тийнейджърска възраст имахме лексикони в които си пишехме разни спомени и мисли.Та сега ми се върти един такъв и ще ти го цитирам по памет-Когато се раждаш боли,когато ставаш девойка боли,когато ставаш майка боли,но най-голямата болка е да си жена непознала всички тия болки до една!Бъди горда че си жена!Нима е толкова важно че ти липсва мъжкия полов орган.Огледай се, има ги в изобилие което не ги прави по- велики от теб!
  13. Аз също съм фен на билките макар,че пия и лекарства когато е крайно наложително.Ако можеш да ме насочиш каква билка да пия за бяло течение ще бъда благодарна.Пила съм бял равнец дълго време и твърдя,че ми помогна много за други женски проблеми,но течението си остана.
  14. Здравей, tonika64!Коя зодия си?

  15. Най-щастливия момент в живота ми беше когато родих детето си когато бях само на 17 години.Изобщо не мисля че това щастие е недостатък или прецакване че съм жена.Иначе и дърва съм си цепила и газ съм си пускала,а моят съпруг се е фихрил и продължава да се вихри из кухнята и то доста сполучливо.Просто няма място за завиждане.Еднакви сме и се допълваме Чувствам се много добре от факта че съм жена!
×
×
  • Добави...