Jump to content
Порталът към съзнателен живот

MilenaIvanova

Участници
 • Общо Съдържание

  22
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

4 Следващи

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

6679 посещения на профила
 1. MilenaIvanova

  Духовният живот като героизъм

  Саможертвата в името на ближния, това е героизъм. До колко го има ??? В стремежа си да бъдем герои пропускаме възможността да разберем какви сме...Духовния път е призвание не е кич, не е прищявка.
 2. MilenaIvanova

  Безсмъртие и скука

  В човека лежи страстта за борба за движение. Той има нужда от стремеж към определена цел. Според няма да му е много забавно, но ако се промени ....
 3. Жаждата за внимание е свързана с нуждата ни за споделяне на емоции и чувства. Може да се породи и фатална зависимост. Всяка привързаност води до плен. Ние сме в плен на зависимостта ни за близост. Моето мнение може би не е много точно изразено, но се надявам да разберете смисъла.
 4. MilenaIvanova

  Какво е да си просветлен?

  Просветен по мое мнение е човек докоснал се до вселенската мъдрост. Като слепец сложил очила. Степените ако има такива трябва да са свързани с количеството получена информация, но не само а и осъзната истина. Просветен = Научен = Прогледнал= Разбрал
 5. Съгласна съм с теб. Според мен звуковия носител на думите които са различни в отделните езици въздействат различно, но съдържанието е водещото то достига до сърцето, а звука до мисълта.
 6. MilenaIvanova

  Свободната воля

  Свободната воля е като птичка в кафез, която чака да бъде пусната. Но решетките са много и някой ние самите си поставяме с цел сигурност заради страха ни от неизвестното и необятното.
 7. Намери причината за гневът си. Това е първата стъпка.
 8. Аз те разбирам повече от добре. Не трябва да се плашиш. Приеми всичко което ти се случва за нормално. Наблюдавай се и се вслушай в съветите на Орлин. Търси и ще намериш отговорите в себе си.
 9. MilenaIvanova

  Християнски песни

  http://www.vbox7.com/play:4b3e1014
 10. MilenaIvanova

  Човешко, твърде човешко

  Пламти като огъня, като реката проправяй и търси своят път, рей се като вятъра лек от товара на времето, моли се в упование и смирение на Бог и ще намериш отговора и омиротворение!
 11. Според мен съвпаденията са парченцата от пъзела на цялото. Така тези случайности на пръв поглед са част от един план. Този план за да се осъществи има разклонения варианти "Ако" нещата се разминат как въпреки всичко пак да се случат. Пример: Преди да се запозная с един човек който не живее в моят град се оказа, че сме били по едно и също време на едни и същи места и градове две години преди това. Обяснение има, но може би не трябва да го знаем, само може да гадаем
 12. MilenaIvanova

  За вярата

  Много мило и топло изказване докосна сърцето ми!
 13. MilenaIvanova

  За вярата

  Хубаво е, че давате цитати на чужди прозрения има какво да се научи от докоснатите с мъдрост. Интересно ми е вашето лично мнение за вярата и как я чувствате в себе си.
 14. Абсолютен край не съществува.
 15. MilenaIvanova

  Целта на духовния Път

  Целта на духовния път според мен е да се освободи съзнанието от границите наложени от заобикалящия го свят за да може да продължи развитието си.
×