Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Shmorci

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Shmorci

  • Рожден Ден 18.03.1977

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Shmorci's Achievements

  1. Порязаха ме...не било ревност Добре, а как бихте изтълкували въпросният тау-квадрат между Марс, Плутон и Венера на върха?
  2. Според мен при всички положения става въпрос за ревност, особено след като се касае за опозиция 1-7 дом. Квадратурата между Марс и Венера също показва кавги, неразбирателства и ревност в любовта и брака. Квадратурата между Плутон и Венера пък води до засилена сексуалност, еротика, аморалност. Възможно е също да има и нараняване на чувствата. От друга страна зоната, която стои срещу върха на тау-квадрата е проблемна - в случая това е 5-ти дом / дом на свободната любов, децата, хазарта и т.н./. Това е според мен...а аз не съм спец в областта /все още :)/ - да кажат професионалистите дали сме на прав път.
  3. Привет, малко късно се включвам в темата, но и аз да споделя...Със житния режим се запознах по-обстойно тук в този форум. И така тази година за първи път се включих. Изкарах го целия с неподозирана за мен лекота. Чувствах се толкова жизнена и енергична през цялото време, че се замислям дали да не правя по няколко житни дни след всяко пълнолуние през цялата година. Освен физическата лекота и енергията, с която ме зареждаше житото ежедневно, дойде и решението на един личен проблем, който ме терзаеше от няколко месеца. Мога да обобщя, че за мен режима беше изключително ползотворен. Благодаря на всички ви, които пишете тук полезни за нас новаците неща! Догодина пак!
  4. Здравейте, утре е рожденият ми ден и реших да си погледна солара за годината. Разбира се, аз в собствената си кратра почти никога не мога да видя нещо съществено/не, че в другите виждам кой знае какви неща де :)/ - та и сега така . Помагайте - с толкова много планети в 11-ти соларен дом какви ли ще ги върша. Също така Луна и Юпитер в 1-ви соларен дом - надявам се да е на хубаво...или Юпитер ще ми разирява емоциите. Принципно брака ми е в тотална криза и аз като една истинска риба не мога да взема крайно решение какво да направя с него. Отделно от това съм се захванала с учене - посещавам разни курсове. Отчасти смених и работата, по-скоро сектора в който работя. Сатурн в 6-ти соларен дом дали ще ме ограничи от към работа или ще ми се отрази нещо здравословно. Ще се радвам, ако някой се включи и ви благодаря предварително. В случай, че картата ми не се чете добре - родена съм на 18.03.1977 - 15,45 ч. - София http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_01_kamelia_k_hp.44887.11777.gif&res=63&va=&cid=isjfileR5Ln6A-u1286374800
  5. Здравейте, искам да си направя подробен астрологичен хороскоп, но незнам точния час на раждането си. Родена съм на 18 март 1977 г. в София, а часът ми на раждане е в интервала 15,30 и 17,00 ч. Четох, че за изчисляването му е необходима допълнителна информация относно важни събития от живота. Завършила съм средното си образование през 1994г., висшето - през 2000 г. Омъжена съм от 2003 г. - нямам деца. Ако тези данни не са достатъчни мога да дам още. Моля, ако някой може да изчисли точния час - да ми помогне. Благодаря превдарително.
×
×
  • Добави...