Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Владислав88

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Владислав88's Achievements

  1. Здравейте! Преди време когато още всичко това не беше нашумяло сънувах един потресаващо красив сън. Бях първо наблюдател в космоса и стоях пред централното слънце, докато го наблюдавах онемял как то експлоадира. След това сцената се премести на земята, където всичко около мен беше във въздуха, а аз се превърнах в светлина и изпитах Нирвана. А дори не знаех, че съществува централно слънце, преди да го сънувам. Искам да ви попитам, ако вие сте на мое място, ще вярвате ли, че наистина ще се случи сънуваното?
  2. Здравейте! Нека тази тема бъде за феновете на Естер и Джери Хикс, чудя се има ли такива тук?
  3. Индийското кино е велико, без да го идеализирам! То може да научи човек да обича и живее истински и мисля, че това направи с мен. Индийската музика е божествена, най-нежната и красива която е стигала някога до ухото ми. Любими филми: Veer and Zaara(2005) Jodhaa Akbar Mohabbatein Bhoothnath Kisna: the warrior poet Guru Любими песни: Преди време една много добра моя приятелка, занимаваща се с Рейки, ми каза че се е върнала назад във времето, за да провери дали сме се срещали и друг път. И така, видяла ме е като известен индиец. Смятам, че е вярно, защото от преди това да науча си чувствам Индия като майка.
  4. Здравейте, приятели! Искам да споделя с вас моите лични наблюдения и да ви попитам и при вас ли е така. Със завършването на 2012-та година, аз се чувствам все по-енергийно същество - усещам засилване на енергиите. Това води до чувствa на спокойствие, щастие, пълнота и малък екстаз. Не мога да бъда сигурен на какво се дължи - моето лично развитие или пък нещо случващо се в космоса. Но както наблюдавам себе си, така и наблюдавам и един близък човек, силно негативен, при който е точно обратното. Ако наистина има засилване на енергиите както го чувствам, то при него те му усилват негативните чувства и той пропада все повече. И така, стената която и преди си съществуваше между позитивният и негативният, между щастливият и нещастният, между този вярващ в добруването и този вярващ в страха, стената между тези две проявления на човека става все по-дебела! Буквално чувствам как живеем в различни светове и то толкова различни.
  5. Много го умувате, а каквото трябва ще си стане. Насладете се на живота!
  6. Струва ми се абсурдно да говорим за нещо, което не носи душа, че било лошо/добро. То е, като тока, с него можеш да убиеш човек или пък да му сготвиш - зависи, как се ползва. И също така не приемам за истина, че игрите са ни виновни за агресивните деца. Една агресивна игра не може да повлияе негативно на дете по никакъв начин, ако преди това родителите му са му дали възпитание! Това е само избърсване на ръцете. Говоря с такава убеденост, защото имам моя пример, моя личен опит. Аз съм голям компютърен фен и съм играл много игри. Играл съм ужасни игри! Ходиш с метално хладно оръжие и кълцаш чудовища. И всичко е толкова реално, че много пъти подскачаш назад. Това обаче не ме направи по никакъв начин по-агресивен! Дори едни от игрите, които са ми дали толкова много са пак с агресия: стратегиите! Но аз не се фокусирах в-у изтребването, а в-у създаването на империи, златен век и т.н. Стратегиите развиха много моя ум. Няма да забравя, колко ми беше приятно да седна със собствената ми сестра и да напарвим една обща игра на някоя стратегия. Обединим се аз и тя с-у един силен компютър и когато единия от нас го закъса, другия ходи с армията си и го спасява. Опитвахме се да прогнозираме следващия ход на врага, правехме стратегии, планове за атака. Нямаше по никакъв друг начин освен компютърните игри да си прекарам приятно с нея и сами може да се сетите, колко много са значели тези мигове за мен.
  7. Привет, приятели! Тъй, като всеки от нас има различни уроци и напълно различен път, няма по-правилен път според мен. Всеки трябва сам да си преценява за себе си. За мене си реших, че ако не мога да създам една красива връзка с бликаща на всички страни любов, то няма и да се захващам изобщо. Моето себеусъвършенстване ми е цел номер 1 и една не красива любов би пречила доста. За това толкова много време вече съм сам(но не и самотен), и то в годините, които моите връстници менят гаджетата, като носни кърпички. Случвало ми се е да си пиша с някоя хубава(и вътрешно и външно) жена и да ме пита очудена "Как може такова хубаво момче като теб, да е само?!" . Е добре, това ли е най-важното? Днес битува това съзнание, че без значение, какво ти дава една връзка, всеки трябва да е с някого. И всеки е хукнал здравата да търси партньори. Има обаче една по-важна връзка от тази с друг човек и това е връзката със себе си. Когато нея осъществиш и развиеш, то и другата мигновенно се развива.
  8. Здравейте, искам да споделя една моя статия в отговор на първата публикация тук. Цялата статия: http://milo-moe.blogspot.com/2011/12/blog-post_652.html
  9. Здравейте! Много ми харесва темата, за мен лично е много приятна и позитивна. Това, което бих направил аз с 1 000 000 $ за България е: Ще направя вело алея в моя град. - Колоезденето е нещо, което много обичам и смятам, че може да даде много на един човек, особено млад. В България под този спорт се разбира само да отидеш до магазина. Определено бих направил една прекрасна вело алея и бих развил моята организация ''Колоездене Перник''. Като един грандоман, бих сложил рекламни пана на видни места из града, приканващи всеки да се качи на колело. Бих потърсил партньорство с някоя българска фирма производител на колела и бих се опитал да ги убедя да ми предоставят N броя велосипеди за благородна кауза. Кауза, която ще включва подаряването на велосипедите на заслужили младежи, които нямат възможност да си купят в момента байк, но много биха искали да спортуват. Трябва само да се измисли, как да се раздадат колелата в правилните ръце, може би конкурс за най-хубаво ЕСЕ на тема "Само ако имах колело, бих...". Бих опънал големи шатри библиотеки за самопознание във всеки по-голям град. - Представете си, влизате в една голяма шатра, и още от самия вход ви посреща релаксираща тиха музика, мирис на ароматни свещи, а когато насочиш поглед напред, виждаш много на брой удобни кресла и насядали хора с по книга в ръка. Таксата за вход е символична, колкото да има парички за назорника на шатрата и наема на земята. Бих организирал креативни и позитивни мероприятия из България. Това, което сега правят в София с пианата на улицата е много хубаво!
  10. Привет, приятели! Сигурно малко са хората, като мен, които вярват толко сигурно в собствените си сънища, но това е понежа са ми много цветни, реални и много уча от там. За 2012 не можех да кажа нищо преди да сънувам нещо. То тогава дори не беше нашумяла така тази тема и нищо не беше стигало до мен относно. Споделям ви това, което аз видях: Цялата статия тук.
  11. Здравейте, запознах се с едно момиче от Индия, което се казва Манишa. Много странно й беше, като й казах, че като дете много съм си играл край местна река тук, в България с име Маниш ( = .
×
×
  • Добави...