Jump to content
Порталът към съзнателен живот

black cat

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

black cat's Achievements

  1. Благодаря ти за мнението Baby777. Ще прочета с интерес и твоите карти. Лека вечер
  2. Привет. Хвърлих карти относно въпроса ти и при самото вземане на картите ми се катурнаха 4 на масата. Казах си това са картите. 1 - 3жезли обърната 2 - Кралица на мечове 3 -6чаши 4 - 9 жезли Не се хвърляй сама в тъмнината. Тази дисхармония само ти вреди. Тази жена те кара да се чувстваш слаба и безсилна. Искаш да се сражаваш с нея въпреки всичко. Има ли нещо което тя е направила в миналото като например да те унижи? Имаш семейна стабилност в момента. Ще се оттегли изцяло ще бъде победена. Не виждам защо се впрягаш. Всичко е наред според мен! Нека още някой да си сподели мнението. Благодаря ви
  3. Въпреки страха си да кментирам във форума, сега ще го преодолея и ще дам своето мнение. Все пак се уча и всеки греши. Ще се радвам да ме поправите ако е така. За мен в тази ситуация има неща, които тя трябва да си ги изясни. Били са забулени в мъгла, но е време вече да се изправи срещу тях. Нека се довери на вътрешния си глас и ако е нужно да се оттегли на спокойствие, защото отговорът е в нея. Макар че звездата навсякъде я дават за добро развитие в любовта, аз лично смятам, че тя си има своето време живот, след което пада и угасва. Тази раздяла не е за първи път предполагам!!!
  4. Опитах тази подредба и вижте какво ми излезе: 1 - Асо пентакли 2 - магът обърнат 3 - рицар на мечовете обърнат 4 - паж на пентаклите 5 - 2пентакли 6 - силата 7 - 7 чаши обърната За него тази връзка май не е нищо повече, освен убиване на време. Не го е грижа за взаимоотношенията ни, но същевременно има малка нотка на интерес. Нещата съм ги приела по реално от него. Ако имате желание коментирайте! Аз ли съм тази с напразните надежди и желания?
  5. Тъй като не зная къде да задам въпроса си, пиша в начинаещи ! Бих искала да зная на празниците добре ли е да се гледа или да ги изчакаме да отминат. Вярваща съм пък и имам малко бебче. Отностно асо пентакли мога ли да го сложа под възглавницата си при положение че малкия спинка при мен?
  6. Наистина много красиво и същевременно трудно за осъзнаване. Не знам, просто нямам думи. Ще сложа Асо пентакли под възглавницата си . Искам само да попитам, когато тази карта е обърната? Един вид човек с жажда за всичко, но със страх за последствията? Ще си остане само с надеждите и копнежа, без да направи опит да ги осъществи? Малко неясно се изразявам, но по точно незная как да си формулирам въпроса.
  7. Мона много Ви благодаря. За магия не са ме питали. Не съм толкова навътре в нещата с таро картите. То може и да има но няма как да го видя. Начинаеща съм и на много места комбинацията кулата с асо мечове може да значи смърт. Това ме притесняваше, а колкото до магия не мога да коментирам :-))) Лек ден
  8. Въпросът е зададен като цяло за семейството му.
  9. Привет и от мен. Ще ми бъде приятно да участвам и давам своите мнения и въпросчета. Подредбата е келтски кръст. 1-4 мечове обърната 2-асо мечове 3-асо жезли обърната 4-10 пентакли 5-кралица чаши 6-кулата 7-5 жезли 8-2 мечове 9-2 чаши 10-Кралица жезли обърната Малко ме смущава асото мечове до кулата. Преди дядо да почине беше същата комбинация. Тук мисля че е свързано с жена. Как мислите вие? Благодаря предварително!!!
×
×
  • Добави...