Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Канел

Участници
 • Общо Съдържание

  973
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

6 Следващи

За Канел

 • Ранк
  Приятел на Портала

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

12320 посещения на профила
 1. Канелски, дек си бре, момък?

 2. Канел

  Чао от мен

  Е, както дошъл, така и си отишъл. Време е да ви кажа "чао". Благодаря на всички, че ме търпяхте толкова време, както и за нещата които научих от този форум. Надявам, че и вие сте научили нещо от мен. Желая на всички, здраве, ползотворни дискусии и щастие.
 3. Канел

  Хитлер и расизма

  Ицо, ще те изненада ли ако ти кажа, че съм расист? Да, расист съм. Признавам йерархията в расите, предимството на едни раси пред други, различното им ниво на развитие, различните качества, както физически, така и психически. Само че, за разлика от нацистите, не съм тръгнал да изтребвам "низшите раси" или да ги поробвам. Те също имат право на живот, както и на своите грешки като неизбежна част от растежа (еволюцията).
 4. А бе Ицо, къде ги изравяш тия теми. Я по добре хващай някоя колежка и отивайте да оправяте демографския проблем. Шегувам се, разбира се.
 5. Христо, прав е твоят преподавател. Както се казва, всеки да се оправя с това което има, т.е. с това което му дава земята му. Ще нахраниш Африка една, две, три години и после какво? Като станат 2 милиарда и като им огладнеят д-тата, къде мислиш, че ще отидат? Да, ще дойдат тук, мирно или не (по-скоро не), да си хапнат от любимата европейска пшеница.
 6. Канел

  Хитлер и расизма

  Така е, аз също не търся "пробив", просто ми направиха впечатление тези цитати. Опитвам се да бъда обективен. Смятам, че безкритичното приемане (на каквото и да било) не води до нищо добро.
 7. Всичко тече, всичко се променя. И това ще изтече.
 8. Както се казва, OMG, как може да пишеш в Сурат-Тефтер такива неща? Знаеш ли колко несигурни неща са пощата, фейсбук и цялата тая Интернет история? Като искаш да споделиш нещо много лично отиваш очи в очи с твоята приятелка и и казваш. Или и пишеш хартиено писмо (ако така ти е по-лесно да изразиш чувствата си) и и го даваш. Никакви компютри! Ах да, телефоните също по-далече от вас, да речем в коридора.
 9. Ицо, май ти го обяснявах един път. "Мор" означава смърт, измиране. Заради "морала" са се водили безчет войни. Ето ти я връзката. Мораизаторите (поучителите) доста често спекулират с морала като обикновенно определят своите разбирания, тези които искат да наложат, за морални, а конкурентните разбирания, тези които искат да изтласкат, за неморални. Гледай политиците и си прави заключения.
 10. Канел

  Хитлер и расизма

  Не само едно магаре се казва Марко, да знаеш. Нито съм въпросният човек, нито съм му плагиатствал копи-пастата, т.е. компилацията.
 11. Канел

  Електронната музика

  Щом има синтезатори, значи е електронна. Друг е въпросът за стила.
 12. Канел

  Електронната музика

  Що бе, Емиле? А това как го намираш:
 13. Днес е не само Св. Мина, но и 11.11.11. За повече информация може би трябва да поканя сестра Мария-София да разкаже.
 14. Не, идеята ми беше, че тая работа с изкупването на кармата е простотия.
×