Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Канел

Участници
  • Общо Съдържание

    973
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

Канел last won the day on Януари 14 2021

Канел had the most liked content!

3 Следващи

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

13577 посещения на профила
  1. Канелски, дек си бре, момък?

  2. Е, както дошъл, така и си отишъл. Време е да ви кажа "чао". Благодаря на всички, че ме търпяхте толкова време, както и за нещата които научих от този форум. Надявам, че и вие сте научили нещо от мен. Желая на всички, здраве, ползотворни дискусии и щастие.
  3. Ицо, ще те изненада ли ако ти кажа, че съм расист? Да, расист съм. Признавам йерархията в расите, предимството на едни раси пред други, различното им ниво на развитие, различните качества, както физически, така и психически. Само че, за разлика от нацистите, не съм тръгнал да изтребвам "низшите раси" или да ги поробвам. Те също имат право на живот, както и на своите грешки като неизбежна част от растежа (еволюцията).
  4. А бе Ицо, къде ги изравяш тия теми. Я по добре хващай някоя колежка и отивайте да оправяте демографския проблем. Шегувам се, разбира се.
  5. Христо, прав е твоят преподавател. Както се казва, всеки да се оправя с това което има, т.е. с това което му дава земята му. Ще нахраниш Африка една, две, три години и после какво? Като станат 2 милиарда и като им огладнеят д-тата, къде мислиш, че ще отидат? Да, ще дойдат тук, мирно или не (по-скоро не), да си хапнат от любимата европейска пшеница.
  6. Така е, аз също не търся "пробив", просто ми направиха впечатление тези цитати. Опитвам се да бъда обективен. Смятам, че безкритичното приемане (на каквото и да било) не води до нищо добро.
  7. Всичко тече, всичко се променя. И това ще изтече.
  8. Както се казва, OMG, как може да пишеш в Сурат-Тефтер такива неща? Знаеш ли колко несигурни неща са пощата, фейсбук и цялата тая Интернет история? Като искаш да споделиш нещо много лично отиваш очи в очи с твоята приятелка и и казваш. Или и пишеш хартиено писмо (ако така ти е по-лесно да изразиш чувствата си) и и го даваш. Никакви компютри! Ах да, телефоните също по-далече от вас, да речем в коридора.
  9. Ицо, май ти го обяснявах един път. "Мор" означава смърт, измиране. Заради "морала" са се водили безчет войни. Ето ти я връзката. Мораизаторите (поучителите) доста често спекулират с морала като обикновенно определят своите разбирания, тези които искат да наложат, за морални, а конкурентните разбирания, тези които искат да изтласкат, за неморални. Гледай политиците и си прави заключения.
  10. Не само едно магаре се казва Марко, да знаеш. Нито съм въпросният човек, нито съм му плагиатствал копи-пастата, т.е. компилацията.
  11. Щом има синтезатори, значи е електронна. Друг е въпросът за стила.
  12. Що бе, Емиле? А това как го намираш:
  13. Днес е не само Св. Мина, но и 11.11.11. За повече информация може би трябва да поканя сестра Мария-София да разкаже.
  14. Не, идеята ми беше, че тая работа с изкупването на кармата е простотия.
×
×
  • Добави...