Jump to content
Порталът към съзнателен живот

blaga_visheva

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

blaga_visheva's Achievements

  1. Да и заради това имам учител, който ме насочва и ми дава съвети за практиките! Но както казах съм начинаеща и практиките са лесни за изпълнение!
  2. Здравей и добре дошла!

  3. Благодаря ви за гостоприемството и аз се радвам че се записах в този сайт! Първо да отговоря на въпросите- практикувам Хатха йогя и Крия йога! Като Крия йога практикувам от скоро! Да вярно е че имам нуждя от емоционално стабилизиране, защото доста често изпитвам неразположения, но искам да се възтановя мисля че с йога тялото ми и духът ми се регенерират провилно и бързо! Да желая това което изпитвам и виждам понякога, а остананалите около мен - не, да го използвма за добро и когато мога да помагам на хората, но мисля ч още не съм готова! Трябва да съм по- силна! Благодаря ви !
  4. ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ! АЗ СЪМ БЛАГА И СЪМ СЪВСЕМ НОВА ТУК, НО СЪМ СИГУРНА ЧЕ ЩЕ НАМЕРЯ МНОГО СРОДНИ ДУШИ И РАЗБИРАНЕ ! НЕ ЗНАЕХ КАК ДА НАПИША ТЕМАТА СИ И ЗА ТОВА РЕШИХ ДА НЕ ПИША НИЩО КОНКРЕТНО! СТАВА ДУМА ЗА ТОВА ЧЕ ОТ 10 МЕСЕЦА НАСАМ ПРАКТИКУВАМ ЙОГА, НО НАПОСЛЕДЪК ЗАПОЧНАХА ДОСТА СТРАНИ НЕЩА ДА МИ СЕ СЛУЧВАТ И СЕ ОБРЪЩАМ КЪВ ВСИЧКИ ВАС, КОИТО РАЗБИРАТ ИЛИ СА ИЗПИТВАЛИ НЕЩО ПОДОБНО! ... ПОНЯКОГА, КОГАТО ЧОВЕКЪТ ДО МЕН Е ИЗНЕРВЕН ИЛИ ЩАСТЛИВ АЗ УСЕЩАМ ЕМОЦИЯТА МУ И ДОРИ ИЗПИТВАМ СТРАХА ИЛИ РАДОСТТА НА ТОЗИ ДО МЕН, ВИЖДАМ ЕНЕРГИЯТА НА ЧОВЕК, КОЯТО СТРУИ ОТ ТЯЛОТОТ МУ , А НА СКОРО СЕ ЗАПОЗНАХ С ЕДНО МОМИЧЕ, С КОЕТО СИ ПАСНАХМЕ КАТО ДУШИ И КАТО МИСЛЕНЕ И СЕ СБЛИЖИХМЕ, Модераторска бележка: Моля, използвайте и малки, а не само главни букви. Писането само с главни букви е в нарушение на правилата на форума.
×
×
  • Добави...