Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Анел

Участници
  • Общо Съдържание

    31
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Анел

  1. Здравейте ! Кулата, Слънце, 6 жезли- се паднаха на въпрос : Ще дойде ли един човек в Бг, през уикенда ( за миналия става дума). Заради Слънце и 6 жезли ,помислих , че ще дойде. Той не дойде. Мислех , че Кулата на първа позиция показва изненадата от неговото заявяване , че ще дойде.Но сега разбирам, че е показвала , че това идване няма да се осъществи. Искам да питам за Кулата ,винаги ли означава , че ще се провали питането , без значение позицията и? Ако е последна ми е ясно , че се срутва всичко , но на първа...?
  2. Една комбинация от близкото ми минало : 3 чаши, 2 чаши , Звезда - тук Звездата си е моята чиста недежда . Надявах се един човек да ми се е обадил заради един празник ( 3 чаши ) , но уви , само се надявах ....О баждането имаше друга причина. Та за мен Звездата на последна позиция си е надежда - напразна. Падала ми се и Звезда с 9 пентакли на любовен въпрос , Но и това си е напразни надежди за мен,
  3. Лора, според мен няма да се получат пари !
  4. Жур , благодаря за препоръките . Книжката на Юнг си я свалих от Спиралата ,след като прочетох в темата за книги. За сега само я прехвърлих . Заслужава си и ще я потърся на хартия , че ми е по удобно. Съгласна съм , че форума е изключително полезен . Благодаря ти още веднъж !
  5. Жур, моето таро е "Друиди и Уика "и имам книжката към него.Още имам Ръководство по Таро и Самоучител по Таро. Чета много темите от форума. Това са местата от които се уча . Проследявам и личния си опит , който за сега е малък. Позволявам си да коментирам и нямам нищо против да ме поправяш , така се уча . Благодаря ти !
  6. Жур здравей ! Първата е за нещо дали ще се дава, касае къс период - Обесеният, 10 жезли, Умереността; Това нещо не се е дало , поне в началото . Но се е продължило да се търсят варианти каквото и колкото и да е коствало това. Имало е доста трудности и отговорности. В крайна сметка може и да се е дало това нещо ,но да не е точно както се е очаквало. Втората е за един резултат от нещо, касаещ лично мен до месец - Умереността, 2 чаши, Паж пентакли; Тук ми се струва , че става дума за нова връзка. Чака се подходящ момент - това ми хрумва. Третата касае отношения - Асо пентакли, Папата, Умереността. Тук май някой има желание да се обвърже. Трудна ми е тази комбинация , Папата още не мога да го "напипам". Асо пентакли като ми пада първа ,винаги е показвала желанието ми. Умереността тук дали не е съвет - да не се прибързва . Умереността също ми е трудна карта. С интерес ще изчета дискусията .
  7. Жур , здравей! Повечето неща са точно така както си ги описала . Благодаря ти !
  8. Здравейте ! На въпрос - Какво е влиянието на жена над мъж , се паднаха - 2 пентакли , 8чаши, Принц чаши. Моето тълкуване- този мъж ту се отказва от чувствата си , ту се връща към тях. Отказал ли се е от нея ?- Колесница , 6чаши , Дявол Колесницата да я талкувам ли като , че се е отказал или като връщане към миналото и невъзможност да се откаже , зависимост някаква е придобил. Би ли отвърнал на чувствата на жената - Справедливост, 10 жезли , 5 пентакли ЗАради Справедливоста си мисля , че да , би отвърнал , но за него ще бъде непосилна отговорност и трудни , болезнени отношения. Правилно ли съм тълкувала . Моля кажете си мнението ! Картите може да са за друга тема , но все още съм сред начинаещите и за това ги поставих тук .
  9. 3 пентакли и рицаря жезли съвсем точно показват това , че ви свързва работа и ,че той идва от далече. Разбирам , че и горното ти питане е свързано с него . Ако срещата е свързана с работа , интересно ми е как се вписва Силата и какво символизира паж пентакли. Мисля , че Силата винаги се тълкува като нещо което идва вътре от нас, и не е свързана с външни обстоятелства. Ще ми е интересно да споделиш какво мислиш за тези карти. Очаквам и други да си кажат мнението .
  10. Жур, по първата комбинация , мисля ,че няма да се срешнат заради Силата. Не че нямат желания , някой от тях май няма да намери сили да дойде . ПО вторите карти - човека мисли , че си загадачна . С работата ти ли е свързан този човек? Може да е решил , че имаш нужда от помощ за някакъв проект или, че много добре се справяш с някаква работа . Друго си мисля , че той самия планира да те опознае , интересна си му. Кажи и ти какво мислиш , че аз още се уча и ако има обратна връзка да споделиш после .
  11. Минотавър , много благодаря за насоките !
  12. Минотавър , много ти благодаря ! След твоя коментар ми става по - ясно. Да , той нищо няма да направи , защото аз абсолютно съм се дистанцирала. Не сме имали никога връзка . И двамата сме обвързани и аз така и не се реших . Картите правилно са показали пълно бездействие , защото всеки чака другия да направи крачката , но явно никой няма да я направи и както си писала - като никой нищо не прави живота сам ще ви прекара през най-различни изпитания и периоди- Кула-Страшния съд. От тези комбинации , оставаш ли с усещане , че той все още има чувства към мен?
  13. Здравейте ! На въпрос -Какви са страховете на един човек свързани с мен , се паднаха - Императорът, Светът , Обесеният . Гледах с цялото тесте и се паднаха само големи аркани. Картите са без позиции. Императорът може да ли да говори за нерешителност , трудна ми е тази карта и въобще цялата комбинация. ЩЕ опитам да тълкувам - нерешителност да сбъдне някакво желание, прекалено изчакване. След това попитах - Какво е готов да направи за нашите отношения и се паднаха пак големи аркани - Колелото , Кулата, Прераждане (се казва в моята колода иначе е Страшния съд) - май не е готов да направи нещо изобщо . Помогнете , моля ви . Благодаря !
  14. 4 меча ми се е падала когато искам контакт, но не правя нищо , а си седя и ближа рани. Според мен е така и с този човек. Асото е инциативноста която е удавена .Крал меч- показва студенината му и че е сам с акъла си само .
  15. Lifetime ще се пробвам . Сериозно ли е едно предложение? - 8 пентакли, Паж жезли, 10 пентакли- Според мен е сериозно. Доста и добре е обмислено и направено в подходящо време с увереност и ентусиазъм. Какво е отношението на мъж към жена? - 7 пентакли, Паж чаши, Кралица пентакли Отдавна чака жената да отговори на чувствата му. Като това очакване никак не е леко за мъжа. На същия въпрос - Паж пентакли, Кралица чаши, Звездата Мъжът е запленен от жената . Срамежлив е ,но я желае и има надежди. Какво е състоянието на някого? - Рицар жезли, 2 пентакли, Паж меча Бил е много въодушевени, нетърпелив да направи нещо , но се е оказал в неясна и заплетена ситуация . И последно, какъв е проблемът на мъж с жена - Звездата, Паж чаши, 7 чаши Испаднал е в нереалистични очаквания. Само толкова мога за сега .
  16. Inatari здравей ! Аз съм съвсем начинаеща , но ще се изкажа по втората ти комбинация. Мисля , че ще се изпълни желанието ти ! 8 пентакли казва , че упорито работиш по този въпрос .Жреца като последна карта мисля , че дава отговор - ДА. Желая ти сбъдване на желанието ти !
  17. Благодаря на Жур и Lifetime ! Това което сте коментирали ме насочи към размисъл и много ми помогна. Всичко е така както се писали. Сега е ред на Кулата да дойде , всъщност май дойде . Благодаря ви !
  18. Здравейте ! Имам една ситуация , в която съм здраво зациклила от години и с помощта на картите опитах да ми стане по- ясно. Един от въпросите беше - Защо не мога да се освободя толкова години? Паднаха се - 8 меча, 7 чаши, Върховна жрица . Тълкувах така : Не съм способна да направя нищо , хем искам , хем не искам, пълен блокаж. От невъзможноста да видя истината в очите си градя мой собствен свят ( къде хубав , къде не), изпадам в илюзии. Пасивна съм и чакам някак си Вселената да ми помогне. След това попитах- Какъв е света извън илюзиите ми, каква е истината която не виждам ? Въпроса е съотнесен към ситуацията . Отговорът- Обесен, Магьосник, Върховен жрец . Обесения освен че отново показва зациклянето ми , дали иска да ми кажа , че истината е коренно различна от моите представи , т.е. да преобърна виждането си на 180 гр. Магьосника ми се струва , че казва , че трябва да се активирам , да изляза от това бездействие , че не зависи от Вселената , а от мен самата. Върховния Жрец ми е трудна карта. Дали казва , че всичко ще е наред ? По тези карти мога ли да съдя , че тази ситуация мога да я разреша и че ще стане така както искам? Помагайте момичета , много ми е важно . Между другото ми изпаднаха 6 меча и Крал меч. Благодаря ви !
  19. Деяна , напълно се връзва . Благодаря , че ми помагаш !
  20. Lifetime, благодаря за коментара ! Мисля , че ще се окажеш права , особено за последното.
  21. Здравейте! Какво бихте казали за тази комбинация - 4 жезли , Сила , Върховен Жрец. . Картите са без позиции и отговарят на въпрос - как се е почувствал някой. 4 жезли си е съвсем на мястото , защото става дума за една съсвсем случайна среща ,на която с въпросния човек нищо не си казахме. Силата ми говори , че нещо е потиснато но незнам как да я свържа със Жреца . Нямам опит с тази карта , знам , че предимно означава вяра и доверие , в някои случаи брак или съюз , още съм чела , че може да бъде и някакъв урок . Но до Силата ми е трудно да я съчетая.
  22. Деяна, благодаря ти за отзивчивостта ! Чета ви отдавна и съм препрочела по няколко пъти някои теми. Има незаменима информация , за мен е много полезно. Не пиша , защото все още съм много колеблива , а и , се опитвам сама да стигам до отговорите и да преценям коя карта какво е за мен. Когато подреждам карти за други хора , почти всичко разчитам правилно, но на себе си ми е трудно да съм обективна. Иначе имам дневник и си записвам всичко. Сега ме вълнува една комбинация , но ще питам за нея в съответната тема. Благодаря ти!
  23. Деяна , много ти благодаря ! А възможно ли е картите да показват изхода за мен, макар питането да е за него. Веднъж така се беше получило и все още не съм сигурна дали ми отговарят на въпроса или се отнасят за мен.Незнам дали се изразих правилно, дано ме разбереш .
  24. Здравейте! Моля да ми кажете дали съм тълкувала правилно картите си . Въпрос - Какво е отношението на един мъж към мен ?- асо меч, 3 чаши , дявол- според мен се опитва да си изясни нещо и да се освободи от зависимост от мен . И втори въпрос - Иска ли да бъде с мен ( като връзка ) -- 10 жезли , колесница , 3 чаши - според мен иска да се освободи от напрежението което си създава, друг вариант е , че иска да се освободи от нещо което му тежи и да сподели чувствата си . Не ми е ясна много 3 чаши. Кога е освобождаване и кога е споделяне и празнуване.Малко я свързвам с 4 жезли . Не улавям разликата между тези две карти. Кажете вашето мнение
×
×
  • Добави...