Jump to content
Порталът към съзнателен живот

танче

Участници
 • Общо Съдържание

  4
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Здравейте! Не открих тема специалнно за лененото семе,за това отварям нова.Защото имам въпрос.В няколко статии за лененото семе съм чела,че не се препоръчва яденето му от деца под 12 години.Ако някой знае до колко това твърдение е вярно и защо е така,моля да сподели!Благодаря!
 2. танче

  алергична кашлица

  Има още един вариант за внушаване на детето http://www.biberonbg...ina_hipnoza.htm
 3. Благодаря ви за отговорите!И аз се бях ориентирала към хомеопатията.Преди това реших да пробвам само с подходяща диета и натурални масла,да открия психологическата,емоционална причина за болесста и да се справя с нея,но уви.. подобрение имах,но не и оздраввяване.А за причините на друго,духовно ниво - така и не можах да ги открия. Идеята за гладолечението дойде скоро.Много ми се иска да го направя,за да пречистя тялото си и защото знам,че ще ми помогне да се пречистя и духовно,както и да се отърва от някои вредни хранителни навици. Пламъче,моят дерматит не е наследсвен.А за невена - направила съм си едно мехлемче с мас и невен.Добре ми се отразява,сега мисля да си го приготвя със зехтин,за да не използвам животински мазнини... Не знаех,че е добре и да се пие чай от невен при кожни болести.Благодаря ти,че сподели!Ще видя обаче как ще ми се отрази,защото кръвното ми е малко ниско... Е,трябва по-бързо да реша към какво лечение да се ориентирам.Може би хомеопатията е най-добрият вариянт. Благодаря ви отново.
 4. Здравейте!Преди 10-ина започнах гадолечение или по-точно плодово-чаения режим.Преди това съм правила по един такъв разтоварващ ден в седмицата.Това,което се надявах да излекувам с гладолечение,е атопичния ми дерматит.Та започнах аз,първоначално сърбежите спряха,но на третия ден нещата доста се влошиха.Знаех,че това е от изчистването, т.н лечебна криза.Но моите екземи са по пръстите на ръцете и горната и долната страна на дланите.И когато много се обострят не мога да върша неща,които ми се налага,като например да изкъпя дъщеря си... за домакинската работа да не говорим.Дори и да съм с ръкавици,аз просто не мога да си згъвам пръстите.Освен това се притеснявах колко дълго ще се задържи това положение.Защото след две седмици започвам работа и не мога да си позволя ръцете ми да са в този вид.Та за това на петия ден реших да започна захранване.Но сега честно казано съжелявам.Защото в крайна сметка единствения вариянт да се успокоят нещата,без първоначално влошаване,е да се мазотя с лекарства.А аз не искам.. Искам да изчистя болестта,а не да я подтисна.Но пък обстоятелствата ме притискат и сега се чудя как да постъпя.Моля ви,ако някой може,да ми даде някакъв съвет!
×