Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Костадин

Участници
 • Общо Съдържание

  45
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение


Репутация Активност

 1. Like
  Костадин got a reaction from Anheia in Синастрия.Аспекти в синастрията.   
  Здравейте ,уважаема Ирина!
  Съжалявам, че съм причина за изкривяване на пнятието синастрия.Тук съм демонстрирал ,какво може да се каже /и то не напълно/,ако се извърши едно съотнасяне на рождените слънца/Даващи основно индивидуалността на човека/ и Прогресивнте им слънца в една прогресия с мащаб
  1год=1знак. Частично е показано и влиянието на зодиите в точките, където се намират слънцата.Даже не са търсени и сравнявани наталните хороскопи и др.елементи.
  Нюансирането на възможностите е в съответсвие с електромагнитните свойства на зодиакалните знаци и планетите.Цялостно разглеждане на синастричните ви отношения с някой е доста по трудоемко но тогава нещата придобиват по голяма реалност. Възможно е да се правят и синастрически изводи и от машини/PC/.Всеки сам избира.Потърсете по астрологическите сайтове ,ако се интересувате.
  Вие най -добре можете да прокоментирате казаното от мене.
  Не сте дали никакви сведения за характера на отношенията Ви към момента.
  Ако Вие сте в фаза опознаване и евентуално бъдещо задълбочаване на приятелството ще Ви кажа следното:
  Не можете да разчитате на много продължително биологично привличане/Самка и самец/Във физическото поле/на земята/можете с успех да осъществявате сэвместни дейности.Такава е и създаването на деца.Вие сте жената на неговите любовни въжделения.Той обаче ще изпита тайните на Вашият 12 дом.През тази година Вие сте ангажирани с успешно решаване или оформяне на материални проблеми от всякакъв характер.Желете да оформите ваши личносни идей.Той е в 4 дом и усвоява ,възприема вътрешните си ресурси с цел последваща раелизация в живота.Възможно е и да приклучва с някакви дейности или дела.
  Бично направление -за деца на:
  -м.-по ос Рак-Козирог
  -Ж. -по ос Лъв -Водолей
  Приятелството Ви не се гради върху тази биологична възможност-подсъзнателните Ви желания да имате дете по някое от тези направления.С тези направления не се изчерпват всички възможности.Не сме разгледали :Вашата съвместна способност и подсъзнателните желания на родителите Ви.
  Независимо от всичко той изпитва към вас скрити чувства на лъвска любов-най малко не е съгласен да Ви дели,а Вие няма да спрете да мислите за него ,тъй като своиствата на неговата зодия съвпадат с ващата цел в живота.Вие желаете да намерите своето място в структурата на заобикалящата Ви действителност.Той желае да участва в процеси свързани с оформянето и/или/натрупване на материални цености.
  В момента, поне от негова страна ,трябва да има любовни чувства.
  С уважение :
  К.Петров
  PS-Преди да говориме за синастрия е необходимо да имаме основни престави за свойствата на наталните си хороскопи.Считам ,че е крайно необходимо да се обърнем с молба за помощ към професионарните астролози в страната.Дано да започнат да се появяват .
  -Материалът за синастрията ,предоставен ни от Мариана е добър, и ще изясни понятията.
×