Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Духче

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За Духче

  • Рожден Ден 28.06.1985

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Метод за Връзка

  • Skype
    superpetia_85

Духче's Achievements

  1. Благодаря на всички от все сърце!Не знаете колко много ми помогнахте!Не сгреших като попитах и ви почувствах приятели всичките!
  2. Здравейте! Аз често влизам във форума да почета,но рядко питам.Опитвам се да се добера сама до истината,защото знам,че тогава има смисъл за мен повече,отколкото ако някой друг ми я изрече.Но тези дни се зачетох случайно в един православен форум,където попаднах на тема за Петър Дънов и скорошното му обявяване за лъжепророк от църквата.Реших да се запозная и с тяхната гледна точка,да разбера...Те казват,че Петър Дънов се е обявявал за Бог,но аз съм чела доста негови беседи и знам,че той е казвал,че не е Христос,но Христос е в него.Отчето говореше как е чел думи такива "Ти между мене и Бога разлика няма да правиш" и още цитираше... Помогнете да си обясна за какво става дума...Възможно ли е да са прави,което не искам да вярвам.А тези думи от том 1 на "Изгрева" ме бодат в очите и право в сърцето,защото покрай толкова размисли,загубих вътрешния си мир,който безкрайно ценя. Учителят ме изгледа внимателно и каза: "Значи, дойде това време человеческият род да изпрати своя представител пред Великия Учител да пита кой е Той. Щом искаш да знаеш Истината, то отвори очите си, отпуши ушите си, вземи молив и запиши - да се знае не само от теб, но и от ония, които ще дойдат след теб: "Ако преди 2 000 години бе дошъл Синът Божий, то днес е дошъл на земята Бащата! Дошъл е и е слязъл Живият Бог, взел е Своя Образ, в Своето подобие в Дух, Плът и Кръв! Това е най-голямата Истина, която може да се свали, да се предаде чрез човешкия език и да се предаде на съхранение, за да се знае Истината за слизането на Великия Учител между человеческите синове, за слизането на Бога Живаго на земята. Това е истината за Школата на Всемирното Велико Бяло Братство и за Моето Слово, което е Слово на Великия Учител и на Живия Бог. Амин!" Не знам какво да мисля,но знам,че нищо друго не ми е давало такава сила и любов,каквата са ми дали прочетените негови беседи. Друго,което съм се питала няколко пъти-защо навсякъде се пише Учител с главно У,както и съм срещала местоимения с главна буква Му,Го,а в горния цитат и "Моето" и т.н.Не се ли пише с главни букви само Божието име?Явно съм прекалено дребничка,за да разбера.Извинете,ако са глупави въпроси,малко се срамувах да ви ги задам... Весели Великденски празници!
  3. Честита Нова Година!Да има мир в сърцата ни и светлина в душите ни!
  4. ...и мен ме смути.Понеже съм новак,бихте ли ми обяснили всъщност какво представлява така наречения "олтар",под който децата минавали.Също така ми подейства и бюлетина с проклятията и вещиците...За капак изгубените родителски бележки?! Дълбоко уважавам Петър Дънов,макар и от скоро,словото му стопява всяка тъмнина в мен,но този материал ми подейства зле.
×
×
  • Добави...