Jump to content
Порталът към съзнателен живот

unique93

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За unique93

  • Рожден Ден 11.01.1993

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Бургас

unique93's Achievements

  1. Какво да направя че някой имат проблеми,какво съв виновна аз,това не ме интересува,всеки си пита това което го интересува,и мисля че задавам съвсем нормални въпроси за моята възраст,за мене те ис анитересни,а един ден ако имам проблеми мога и тогава да попитам,не е задължително да се задават само въпроси на затруднени хора,а и други въпроси..
  2. Тогава искам да ви попитам дали Симеон има чувства към мен,и ще имам ли интимни отношение с него,в до края на този месец
  3. Здравейте,чудесна идея сте направили,много добре.Аз се казвам Теодора,родена съм на 11 Януари 1993.Най голямата ми мечта е да вляза да уча в УНСС и да имам дъщеря,и бих искала да попитам дали наистина ще ме приемат в УНСС след две години ,и един ден примерно след 6 години ще бъда ли майка на момиченце.Благодаря ви от сърце!
  4. Нищо в живота не се печели даром,трябва да се положи труд!

  5. Здравейте.Аз съм нова тук.Тази сутрин ми се случи нещо уникално,което не съм преживяла сега.Сутритна се събудих,и много добре помня че очите ми бяха отворени,виждах всичко около мен,исках да помръдна да стана ,но сякаш нямах сили,бях като парализирана,исках да извикам на сестра ми,която бе на другото легло но не можех дори да говоря.Уплаших се много,и после не знам как си помръднах кръста и после тялото ми се оправи,беше наистина нещо уникално но много се изплаших,страх ме е да не се повтори.Според вас какво става с мене,дали нямам психични или проблеми със мозъка или сърцето.Ако сте имало подобно нещо споделете,наистна ме притеснява.На 17 години съм,и съм в много добро здраве.Моля ви за помощ.!
×
×
  • Добави...