Jump to content
Порталът към съзнателен живот

lolin

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

lolin's Achievements

  1. Благодаря Ви много, но това което сте писали само ме обърква още повече. Има ли смисъл да съм с този човек? Благодаря Ви още веднъж!!!! Здравейте, аз съм Невин. Имам един въпрос, който много ме тормози. Дали Георги ще е моят съпруг? А ако не кога ще срещна човека, с който ще споделя живота си? Благодаря Ви предварително!!! Здравей! Аз зададох само първия ти въпрос, картите ме отказаха да задавам втори такъв. Те са 7 чаши, 7 пентакли, 2 чаши - ти си в някаква пълна заблуда по отношение на връзката си, на перспективите й, на желанията си, не разграничаваш реално от идеално. Много си емоционална, мечтаеш за подреден, споделен живот, но сама трябва да усетиш къде е границата на мечтата и къде - на истината. Прекалено много усърдие влагаш в нещо, което не заслужава усилията ти. Стегни се емоционално и виж накъде духат ветровете! Не гледай само в посоката, за която ти мечтаеш, не бъди егоист! Потърси някакъв излаз в друга сфера от живота, поне за момента!
  2. Blagodarq Vi mnogo! Моля, пишете на кирилица или използвайте кирилизатора!
  3. Здравейте, аз съм Невин. Имам един въпрос, който много ме тормози. Дали Георги ще е моят съпруг? А ако не кога ще срещна човека, с който ще споделя живота си? Благодаря Ви предварително!!!
  4. Здравейте, ако не представлява проблем за вас бих искала и мен да ме вкючите Казвам се Невин Фейзим Хасан 21.06.1985 Благодаря предварително!!!
×
×
  • Добави...