Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Svetlananefyodova

Участници
 • Общо Съдържание

  23
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

7 Следващи

Метод за Връзка

 • Skype
  svetanefyodova

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  Русия Москва

Последни Посещения

7620 посещения на профила
 1. Земля и солнце, Поля и лес - Все славят Бога: Христос воскрес! В улыбке синих Живых небес Все та же радость: Христос воскрес! Вражда исчезла, И страх исчез. Нет больше злобы - Христос воскрес! Как дивны звуки Святых словес, В которых слышно: Христос воскрес! Земля и солнце, Поля и лес - Все славят Бога: Христос воскрес! Лидия Чарская (1875-1937) http://blagoslovenie.su/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=36#2
 2. Хвала Воскресшему Хвалите Господа с небес И пойте непрестанно: Исполнен мир Его чудес И славой несказанной. Хвалите сонм бесплотных сил И ангельские лики: Из мрака скорбного могил Свет воссиял великий. Хвалите Господа с небес, Холмы, утесы, горы! Осанна! Смерти страх исчез, Светлеют наши взоры. Хвалите Бога, моря даль И океан безбрежный! Да смолкнут вякая печаль И ропот безнадежный! Хвалите Господа с небес И славьте, человеки! Воскрес Христос! Христос воскрес! И смерть попрал навеки! К. Р. (Великий князь Константин Романов)
 3. Шалва Амонашвили - известный ученый, педагог, писатель, академик. Эзотерическая сказка Ш.Амонашвили в трех книгах "Амон-Ра", "Саломея", "Вся Земля ждет нас" увлекательна, поэтична и поучительна! Попадаешь в атмосферу возвышенной любви, святости, истинных знаний, радости и красоты. Вдохновляет и наполняет надеждой и верой Образ Иисуса Христа.
 4. Марио Duguay "Всеки има право да създаде или да унищожи. Тази сила трябва да бъде по-известен ". Марио Duguay: Исках да изразя себе си. Винаги съм искал да изрази нещо. В началото, картините са много по-малко светлина. По това време в живота ми, аз бях също преминава през тъмната фаза. Аз живеех в периферията на обществото в Монреал като татуировка художник. Бях силно употребява наркотици и алкохол. M.D. :Ударих най-ниската точка в живота ми, две седмици преди да се оженят. Можех да падна в моят наркотик навик. Аз накрая без съпруга, без работа, без пари, и се срамувам от пред семейството си. Чувствах ужасно сама. Тогава се обърнах към духовността. Всичко, което е напуснал бе светлина вътре в мен. Бавно, започнах да работя върху себе си и да преминат различни терапии. Също така започнах да се интересувам от всичко New Age. Този тъмен период е най-доброто нещо, което може да се случи на мен. Тези "твърди удари" са там, за да ни накара да растат, да не ни карат да се оплакват. В тези дни, аз боядисани да изгони ми тъмна страна. Но сега, аз боя, за да дадат нещо на други хора. Това е моята мисия. Моите платна отразяват това, което се преживява и да се опита ми в навлизането на повече светлина в живота ми. Очаквам, че картините ми ще бъде още по-сияйна след пет години. Сила веры http://www.marioduguay.com
 5. Две нови картини на художника: 1) на ангела на водата; 2)люлка. Ето нейното описание на картината "Люлка": "Хващане средата на дъгата, в центъра на космическото спектър, пулсиращи зеленото е най-видимият цвят за човешкото зрение. Зелена е балансът между двете крайности, които влияят върху живота на детето по неочакван начин. В светло зелено представлява обучение, растеж, здраве и хармония, но и малтретиран зелени изведнъж става мътна и кална с тревога, болка, слабост, огорчение и негодувание, и изглежда, че не количеството светлина,може да я върне към първоначалната си най-различни цветове. С изключение на ... за мода ... Каквото и проблеми, които идват заедно тя трябва да ги пропускат като рекичка преминаване на закоравял камъни. Да я пази се да отидеш и се вливат, мода и формиране я обичам. Нека нарушаването на детските спомени намери своята ток на възстановяване, подслонил други. Посоката на душата си е балансиран и непрекъснато движение. Целта на душата си е да се запази на улов цветът на мира, баланс, среда, чувство за ред, сигурност, толерантност, доверие, лечение и благополучие, така че хората, които са чувствителни и могат да бъдат защитени и излекувани, както добре." Начало през януари 2011 Akiane ще пътуват по света, изготвяне различни световни култури и пространства на душата. То идва само в Русия, в Москва.
 6. Пол Гэллико (Paul Gallico) - замечательный писатель. Его называли американским Андерсеном. Он написал несколько повестей, в которых говорит о сострадании, жертвенности, целеустремленности и великодушии. Его сказка "Ослиное чудо" о святом Франциске Ассизском. Это сказка о вере, надежде и любви. ("«когда медицина бессильна, остается одно: молиться»"). Загрузить и прочитать его лучшие повести можно здесь: http://www.planeta-l.ru/gelliko_p
 7. Почувствовать, задуматься, ощутить и настроится на Чудо Рождества помогают такие произведения великих писателей: Чарльз Диккенс "Рождественская песнь в прозе" (эта повесть прекрасно экранизирована - фильм "Духи Рождества"). Джордж Макдональд " Дары младенца Христа".
 8. "Красиви зелени" / La belle verte Лек и добър филм за цялото семейство. Мила дума за нашата красива зелена земя от друга планета, където животът е по-хармонични и близки до природата. На Земята, тя се срещна с д-р Макс, семейството му и други, като пример за това, което знае цялата абсурдност на нашия модерен свят. Мила помага на хората и те стават, които са в действителност.
 9. "Лоренсо нефт" Момчето е бавно умира от рядка неизлечима болест. Родителската любов не може да приеме очевидното. И прави невероятен! Какво би могло да се нарече чудо, ако не знаете колко ежедневната работа и психически тормоз пуснати на майката и бащата на Лоренцо да се намери лек.
 10. Три живота Tomaziny (Трите живота Thomasina) Филмът е по романа "Thomasina"Американски детски писател Пол Gelliko. Добър и светъл филм, в който основни теми - любовта и спасението - религиозно вземат на звука. Филмът е направен с високо качество и талант, той носи радост на децата, и ще бъде интересна и поучителна.
 11. Целият живот Akiane - проявление на Бога. Тя казва: "Бог - единствената ми учител." Akiane казва за творчеството като задължение и служба на Бога: "В началото аз виждам много мечти се събудя и да се моли на Бога. Тогава Бог ми дава визия, ме накара да им дадекартина..." В тези трудни времена, той дава на хората надежда за спасение. http://www.artakiane.com/home
 12. Разпределете доброта и топлина - е идея, мисъл от седми клас ученик Тревър McKinney, които са решили да го проверите, като се започне поредица от доброта. Неговата система предвижда безкрайно добър - добър поражда добро, а той започва тази безкрайна верига със себе си.
×