Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Илен

Участници
  • Общо Съдържание

    406
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    3

6 Следващи

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

19052 посещения на профила
  1. Диляна може да е права, че възрастта оказва влияние на поведението, но аз твърдя, че това се отнася само до определен процент от хората в това отношение.Трябва да ти кажа, че познавам хора на 50- 55, които живеят чрез лъжа, те просто са си такива, не могат без да лъжат, независимо дали е в личния живот, работа или др.социални отношения. Това поведение те си го намират за нормално. С годините те остаряват, но няма промяна в съзнанието и поведението. Такива хора може да минат през сериозни, разтърсващи премеждия в живота си, но не всички се променят, някои ак си остават актьори, хитреци, смятащи, че сценарият им е блестящ и никой не може да го пропука. Смятам, че за теб е добре, че връзката е приключила така.
  2. Аз се чувствам добре кожата си на жена, въпреки нелекото раждане на дъщеря ми, а и други премеждия през които ми се налагало да мина .Може би е въпрос на усещане- индивидуално.
  3. Здравей inpetrov, аз преживявам почти същото. Баща ми почина през август м.г и.още не мога да го приема. Когато си отиде близък човек не можеш ей така за приемеш, че повече никога няма да го видиш, поне на мен ми е трудно. Приятели, които са го преживели споделят, че с времето се свиква с тази мисъл, но липсата от присъствието на този човек се усещала винаги. Пожелавам ти да успееш да излезеш по-бързо и по-леко от травмиращата ситуация, в която рано или късно всички попадаме.
  4. Брака по моему е също един вид изпитание.
  5. И доколко човек е господар на паметта си?................Защото аз не съм........................
  6. Да,опитайте с хомеопатия, аз откакто се лекувам по този начин от две години вече, нямам проблеми с цистита, иначе всяка зима ме навестяваше без да пропуска, повече от 10г. В началото по време на криза, пиех 1-2л отвара от мечо грозде и ми помагаше, но с течение на годините този ефект изчезна, трябваше да мина на атибиотик. Сега, да чукна на дърво нямам проблеми, потърсете кл.хомеопат и се консултирайте с него.Вярвам, че накрая всичко ще се оправи, успех.
  7. Може и да е коментирано, но де факто какво бе наказанието за това деяние? Нали въпроса е да се спрат по някакъв начин тези хора....... Пожелавам на Янина успех в разобличаването!
  8. Пример със стар кървъв случай, в който убиха кучето на мой приятел, въпреки, че уж службите и властите се задействаха, на извършителя нищо не му направиха.......... Но ние сме длъжни да направим каквото зависи от нас.......животните на кой да разчитат да ги защити? Криминалнопроявеният охранител нахълтал в сервиз “Автоцентър” и нарязал част от аксесоарите и стола на продавача, после излязъл навън и убил кучето, освободиха го след 24 часа в ареста, без да му вземат проба за наркотици Гардът на експрезидента на ФК “Вихрен” и настоящ на “Локомотив” /Пловдив/ Коко Динев - Ангел Михайлов, обезглави пред свидетели 4-месечна кавказка овчарка. Инцидентът станал завчера към обяд, когато охранителят със самурайски меч нахлул в сервиз "Автоцентър" на околовръстния път на изхода за ГКПП - Кулата. Ангел нарязал с меча няколко щендера с автоаксесоари и стола на продавача, като крещял: Къде е кучето, къде е кучето...?!? След това излязъл навън и се насочил към вързаната кавказка овчарка и отсякъл главата на беззащитното куче. Сигнал в полицията е подаден от Стоян Георгиев. На място пристигнал дежурен полицейски екип и разяреният гард е укротен и обезоръжен. Закаран е в полицейското управление и със заповед на началника на полицията Стоян Младенов е задържан за 24 часа. Вчера към обяд Ангел Михайлов бе освободен, след като прокуратурата отказа да удължи предстоя му в ареста. От пресцентъра на обвинението в Сандански обясниха, че е образувано досъдебно производство срещу Ангел Михайлов по чл. 216 - за унищожаване на чужда движима вещ. Свидетели на инцидента станали десетки клиенти на сервиза и работниците в близост. Ангел Михайлов е гард на Коко Динев откакто пое футболния клуб и откри хотел в Сандански и казино в Кулата. Свидетели коментираха вчера, че Михайлов е бил във видимо неадекватно състояние. Той е отказал да бъде тестван за наркотици. Гардът е с криминално минало, има повдигнати обвинения за кражби и сбивания.
  9. Така излиза............. често проявената справедливост към едни е проявена несправедливост към други........... въпрос на кьоше.............. виждаме го всеки ден това явление.
  10. "Тези, които имат привилегията да знаят, имат задължението да действат!" Алберт Айнщайн

    1. Диана Илиева

      Диана Илиева

      Да, така е и същевременно е и много отговорно!

    2. Илен

      Илен

      Определено е отговорно...и може би това е една от причината да наблюдавам как хора със знания не са активни, някак, изобщо не го приемат като задължение.

    3. pavli82

      pavli82

      всеки от нас има мисия и трябва да знае че това е за което сме тук, а знаем ли нямаме оправдание да се ослушваме и да си траем

  11. Ей коте, къде си?.................. май вече владееш телепортация!........е, ученото си е учено...............

    1. jul

      jul

      Не точно :) Изхвърлиха го като мръсно коте през прозореца :)

    2. Илен

      Илен

      Дали???? Ееее, какво да си мисли човек после???????????

    3. Илен

      Илен

      Дали??? Еееееее, какво да си мисли човек после????????

  12. Хомосексуализъм и морал! - темата ми е малко странна..... Нима моралното и аморалното поведение не са характерни, както за хомосексуалните, така и за хетеросексуалните? Или сега ще мъдрим кои са по-морални? Примери и за едното и за другото поведение можем да видим със собствените си очи ежедневно и за двете групи. Аз не мога да кажа, че имам богат опит в общуването с гейове, но както и преди споменах, имам впечатления от една гей-двойка - жени и съвсем отговорно мога да твърдя за тях, че изобщо не са аморални, напротив. Но пък хетеросексуални около тях, чиито поведение минава всякакви морални граници - бол. И защото все Азис споменават, като се каже гей, искам да споделя лично мое мнение по въпроса : Ами Азис според мен е хетеро или най-много би. Въобще цялото му гей поведение и демонстрация е цирк, един Болшой театър, нищо повече.
  13. Аз използвам сребърна вода, помага. Откакто ползвам нея спирт и др. дезинфектанти не ползвам. Тони, как да си я правим? Аз я купувам от аптеката.
  14. Илен

    Поп Фолк

    Пирин-фолк се провежда в Сандански и си е комерсиален, айде да не кажа друго, като се сетя кой му беше патрон допреди няколко години...пък и там вече май пеят на плейбек, особенно тези които правят рецитали на фестивала. Добре, че композитора Вальо Пензов още държи отчасти организацията, та се чува и там по някой талант, но и чалгата има постоянно присъствие в извявите, всяка година. А Златен кестен си е фестивал в Петрич на старата градска песен и си е истински, макар и не толкова популярен, но си има фенове. Аз като маке да взема отношение...........
×
×
  • Добави...