Jump to content
Порталът към съзнателен живот

креми1975

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

креми1975's Achievements

  1. Здравейте! Много ми се иска да получа мнение относно биорезонансната терапия.
  2. много ви благодаря, днес ще проверя за капките със сребърна вода, празниците минаха а ние още сме със сополки, е не такива каквито бяха но все пак има още, и още похърква....благодаря на всички ви, че сте толкова отзивчиви...
  3. благодаря за куража Дриада, дано бързо отмине тая упорита хрема, ще прилагам от всичко по малко....Весели празници!
  4. благодаря за мненията, ще пробваме със физ.разтвор, макар че от 10 дни пръскам стеримар, което е горе дилу май същото....а при личната вече бяхме, тя си мисли че пием оспамокса който ни изписа още в началото....Весели празници на всички!Бъдете здрави преди всичко!
  5. здравейте, искам да ви попитам какво мога да ползвам при хрема която от сутринта до обяд е със жълто зелен цвят, а след обяд по-скоро е като разбит белтък и по-течна, бяхме при нашия класически хомеопат, той ни предписа коралиум рубрум , ползвахме го 3 дни и от тогава минаха 5 дни, нещата не са розови, гърлото е спокойно, няма кашлица, но се притеснявам че от тези сополки ще се случат по-страшни неща, иначе хремата през деня несе усеща, но като легне да спи милия постоянно хърка и спи на пресекулки защото не може да диша спокойно....моля ви помогнете ни...не мога да си позволя през 5 дни да го водя при нашия хомеопат защото ми струва много 50 лева всеки път. Предварително благодаря!
×
×
  • Добави...