Jump to content
Порталът към съзнателен живот

vesi1978

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

vesi1978's Achievements

  1. NE MISLJ 4E SEXA E NAI-VAJNOTO V 4OVE6KITE OTNO6ENIJ. DORI NAPROTIV ,KOGATO 4OVEK SE OSVOBODI OT NEGO SE 4UVSTVA MNOGO PO- 6TASTLIV I SVOBODEN.DORI V BRAKA NE E ZADULJITELNO DA SE SLU4VA POSTOJNNO. TOVA GO KAZVAM OT LI4EN OPIT BEZ NAI- MALKO DA MI LIPSVA I SE 4USTVAM 6TASTLIVA. XORATA ,KOITO SA ZAVISIMI OT SEXA I NE MOGAT BEZ NEGO NAI -VEROJTNO SA OT PO- NISKO NIVO. AZ MISLJ 4E PRESKO4IX TOVA NIVO I SE 4USTVAM PO- SPOKOINA I PO -URAVNOVESENA. TOVA SE OTRAZJVA PO DOBRE I NA SEMEISTVOTO. Модераторска бележка: Моля пишете на кирилица и с малки букви!
  2. Vsi4ko e vupros na kultura i vuzpitanie.Az dokato jiveex v BG se bjx ot4ajla 4e 6te namerj muj za kogoto da se omuja i se primirix s tazi misul. Bjx umorena ot prosta6tina , vulgarnost , lo6o otno6enie kum jenite kato cjlo i nai- ve4e nesekva6tijt im interes kum 4ujdi jeni ,dokato svoevremenno imat vruzka ili brak!!!(Otvratitelno) Zaminax za 4ujbina da porabotj i o, 4udo sre6nax razli4en tip muje!!!:thumbsup2:Ne mojex da povjrvam 4e ima i razli4en tip muje , za6toto do togava poznavax samo rodnata deistvitelnost. Sega sum 6tastlivo omujena i muja mi vuv vsi4ko mi pomaga ne za6toto go iziskvam nito go prinujdavam ,a za6toto taka e vuzpitan v ku6ti ot roditelite si.Tuk jenite sa na edno mnogo po visoko nivo i kato uvajenie i kato vnimanie. Govorj po princip 4e kulturata im e takava. No dokato bulgarskata jena ne se promeni ,njma da se promeni i bulgarskijt muj.Jenite trjbva da se nau4at na pove4e samouvajenie i da ne se primirjvat s po-malko ot kolkoto zaslujavat.
  3. PO VUPROSA ZA OTNO6ENIJTA MEJDU MUJA I JENATA MOJE DA SE GOVORI MNOGO. NO FAKT E 4E SEGA SA MNOGO NETRAINI. MNOGO SA PRI4INITE ZA TOVA 1. V DNE6NI DNI VSE POVE4E 4ASOVE I DNI RABOTIM I NJMAME VREME EDIN ZA DRUG I V REZULTAT NA TOVA SE OT4UJDAVAME. 2.NAVSJKUDE SME ZAOBIKOLENI OT MNOGO DRUGI MUJE I JENI , OTNO6ENIJTA SA SVOBODNI , RAZNOOBRAZIETO E GOLJMO I 4OVEK SE IZKU6AVA LESNO.NJKOGA XORATA SA VODILI MNOGO PO ZATVOREN JIVOT .DORI NE SA IZLIZALI OT PREDELITE NA RODNOTO SI SELO. 3.OT VSJKUDE NI ZALIVA VULNA OT PORNOGRAFIA I POMIA . OT TOVA DECATA SE POVREJDAT OT RANNA VUZRAST.ZATOVA E MNOGO VAJEN RODITELSKIJT KONTROL I PRIMER ,KOITO 4ESTO LIPSVA. 4. NABLJGA SE PO4TI IZCJLO SAMO NA MATERIALNITE CENNOSTI -PARI,KU6TI, KOLI ,MODNI DREXI I DUXOVNITE I MORALNI CENNOSTI SA IZBUTANI SILNO NAZAD. 5.NE6TATA NJMA DA SE OPRAVJT DOKATO XORATA NE RAZBERAT 4E KOGATO SUZDADAT SEMEISTVO TRJBVA DA SA SAMO S EDIN MUJ I S EDNA JENA,NEZAVISIMO OT VSI4KO" DOKATO SMURTTA GI RAZDELI" AZ LI4NO SE STARAJ DA GO SPAZVAM I NE E IZOB6TO TRUDNO. 4UVSTVAM SE MNOGO SPOKOINA I 6TASTLIVA V LI4NIJ SI JIVOT. Модераторска бележка: Моля пишете на кирилица и с малки букви.
×
×
  • Добави...