Jump to content
Порталът към съзнателен живот

georgiperov80

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

georgiperov80's Achievements

  1. Този филм промени мнението ми за компютърната анимация като цяло. В моментите, когато нямаше хора си мислех, че всичко е снимано реално с камера.
  2. Последната си работа напуснах, защото едно от задълженията ми бе да лъжа. Собственика на фирмата дължеше пари на много хора, в смисъл доставчици на стоки за неговия бизнес. И аз трябваше да общувам с фирми с които аз лично не съм сключвал сделки, а от името на собственика, за когото бе приоритет да си купи нова кола, пред това да има коректни бизнес отношения. В тази картинка аз не се вписвах и морала надделя след три месеца служба и напуснах.
  3. Ако парите са мотивиращ фактор за един човек то той е обречен, мен лично ме мотивира желанието да знам и мога неща които другите не могат. Искам да имам много знания, умения и опит, които да предам на други хора моделирани през моята призма и житейска философия.
  4. В чисто материален план най-голямото богатство е здравето. Когато един човек е здрав той може да постигне всичко което иска. Ако човек обича, той има най-голямото богатство. Ако не мрази, е постигнал духовно съвършенство.
  5. На мен не ми пречат ромите. Не ми пречи това, което са, пречи ми това което правят. Нямам расови предразсъдаци и нито верски, нито етнически, просто законите са за всички и всички трябва да спазват правилата, Когато за едни това не важи, винаги ще има недоволни.
×
×
  • Добави...