Jump to content
Порталът към съзнателен живот

гиголина

Участници
 • Общо Съдържание

  6
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от гиголина

 1. гиголина

  Основите на нумерологията

  Жалко Анита! Щеше да ми бъде интересно и приятно да коментирам с някой.Поздрави!
 2. гиголина

  Нумерология

  Здравейте! С голям интерес изчетох всичко в темата,но и с надеждата да си отговоря на някои от интересуващите ме въпроси. Много ме заинтригува казаното от Диана Илиева по повод на личната година.И аз считам ,че тя започва от 1 януари ,противно на по-често срещаното-от р.ден до р.ден.И логически и интуитивно за себе си приемам 1януари.Моля Диана разясни как р. ден я дели на 2 периода в зависимост от възрастта! Отговорът на Кабала също ме заинтригува -може ли повече разяснения-как се съпоставят Л.Г ,път и число на името? Благодаря!
 3. гиголина

  Основите на нумерологията

  Здравей Анита! Н.Владимирова е руска авторка-гадателка и пр.Чела съм само 2 нейни книги-гореспоменатата и,, Книга за кармата".Интересни са и доста по-различни.Говори за матрицата на живота,кармични уроци,за личната програма на събитията според планетите,самопознаването.Има и доста други издадени книги,главо различни гадания,но аз не съм ги чела,защото те не ме интересуват толкова. Та за горните две-нещо ми се изплъзва,може би има издадена и друга книга за матрицата,но на мен не ми е известно,затова и попитах.За разчитане на матрицата се изисква доста аналитична работа.
 4. гиголина

  Основите на нумерологията

  Здравейте! Някой чел ли е книгите на Наина Владимирова-кармичен календар до 2099 година и др.?Какво е мнението ви за тях?
 5. гиголина

  Основите на нумерологията

  Благодаря Anita03!
 6. гиголина

  Основите на нумерологията

  Не знам дали тук е мястото за моите въпроси,но все пак темата е ,,основи на нумерологията,, От скоро се занимавам с това и срещам някои трудности.Моля да ми помогнете ! При номерологичен анализ на името на омъжена жена се взима под внимание бащината фамилия,а не тази на съпруга? При осиновяване на дете анализа е върху новополученото име или....? Лична година е от рожден до рожден ден или от 01.01-31 12. ? Благодаря !
×