Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Botio

Участници
 • Общо Съдържание

  31
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от Botio

 1. Здравейте ,Александър.Дъщеря ми е на 15 години.От близо година се изпотява обилно под мишниците ,ръцете и краката.Докторката и иска да изследва щитовидната жлеза - хормони Т3 и Т4.Какво бихте ни препоръчали след изследването и дали да се изследва?Благодаря предварително за съвета ви.
 2. Здравейте ,Александър.Имам разширена вена на левият крак,която се появи след няколкодневна преумора от дълговременно стоене прав и без почивка.Тя се прояви с отток в крака,който бе свален от компреси с маз на Вишневски и инжекции за разнасяне на тромби в кръвта.Огромното подуване и болките спряха,но си остана подуването всеки ден и тежестта.Консултирах се с хомеопат онлайн,който ми препоръча вземането на арника и секале ,два пъти дневно по три зрънца.Взимам ги около 2 месеца,но не съм сигурен в ефекта.Дали да продължавам приемът им,защото може би ефектът ще се появи по-бавно,тъй като заболяването ми е от година.
 3. Ето и едно стихотворение,също от Фейсбук : ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ Ако Христос не влезе във сърцата ни, не чакайте сред нас да се яви; ако е хладна, мръсна, зла душата ни сред нас не ще се прероди. А второто пришествие ще бъде човекът щом се вдигне до Христос – Той никога не ще пребъде сред нас отново – гол и бос, а ние ще се вдигаме към Него със мощни ангелски криле, додето личното ни Его не стане чисто кат дете. И ще царува Той – възкръснал между възкръсналите нас, човекът тялото ще е откъснал – небесен ще лети в уречения час. Земята също етерна ще бъде, олекнала от срам и грях, Божественото слово ще пребъде сред радост, глъчка, смях. Тежко на тези, които не разбират че трябва чисти да вървим – любов, добро в сърцата да извират, от грехове да се освободим. Защото древната Атланта е натежала от злини – потънала кат мръсна чанта дълбоко в морските вълни. Това отново може да се случи и тежките да изгорят. Урокът на Атланта нека учи и всички леки нека полетят – нагоре към Христос и Неговото царство, със новата Земя н новото Небе, изпълнени с любов, със мъдрост и другарство, с невинност, кротост на дете. Били сме безплътни, Девствени,красиви духове, създадени по Божиобраз. Живели сме в неземни светове. Но нямали сме опит. Били сме там безгрижни като деца незлобни и Бог за всичко се е грижил. Но станали сме юноши – и пожелали сме каретата Божествена да управляваме, да палим и угасваме звезди, с енергии неземни да се забавляваме, да се замеряме със слънчеви лъчи… И Бог не ни отказа. Той даде ни планетата Земя и прати ни на нея да се учим. Милиарди, тонове години ще минат, докато пораснем и усвоиме скритите картини – причините за всеки акт и силата на невидимите енергии, които палят залеза, въртят Земята, наливат и узряват плодовете, подтикват в кръговрат водата… Доде изучим всяка гънка на земната тръпчива плът и свойствата на всички минерали, заложените сили в тях и антисилите, с които балансират. Едва когато разгадаем загадката на целия Физичен свят, ще се превърнем в духове и тръгнем в нови светове, прониквайки и разгадавайки по-фината материя, наречена от мъдреците етер. Ще минат хиляди столетия, милиони даже векове, но щом изучим всяка фибра на етерния кръговрат, ще литнем по-високо – към друг вълшебен свят, в по-фини сфери на безкрайната Космична плът – и тъй,до дето след тонове от векове изучим всеки звезден рът. Защото, за да придобием силата и мъдростта на Бог, ще трябва да извършим ний гигантски скок в познанието. Такова бе на Бог желанието. Марсиа Малинова-Антони "Космична поезия"
 4. Здравейте.Ето една книга,на която попаднах във Фейсбук и която може да се изтегли онлайн: http://moyatjivot.com/ Запознах се и с 40 - тте Вселенски закона,които може би повечето от вас знаят, в страницата от Фейсбук "Четвърто измерение": http://www.facebook.com/pages/Четвърто-измерение/148689348496814 А ето и един много съдържателен стих : ‎"Аз вярвам, че подир смъртта човешката душа остава; зад нова маска тук в плътта, на друга майка рожба става. С по-буден ум и сила нова за път душата е готова." Джон Мейсфийлд
 5. Здравейте.Не изпитвам никаква нужда от алкохол.Позволявам си само чаша-две фалшиво шампанско за Нова година,а през останалото време съм на вода най-различна(солена,дестилирана,чешмяна или минерална,или жива приготвена с уредче ала Направи си сам).
 6. Ооо,за мен не е проблем да не ям нищо през деня,а само да пия вода отвреме навреме и това става доста лесно ако се занимавам с нещо интересно,което ме е обзело напълно.Не съм си правил изследвания ,защото не се чувствам зле след това.Ако реша 2-3 дни спокойно мога да изкарам на вода и плодове - правил съм го.Онова прочистване с ориза е много силно и се прави по определен начин на гладно сутрин.Дъщеря ми,като бе малка,много го обичаше,но ме бе страх да и го давам,за да не и стане нещо.
 7. Здравейте.От как помня,съм опитвал много начини за прочистване на организма и лечение от всяка книга,която прочитах по въпроса.Опитвал съм със специален билков микс и ориз приготвен по специален начин,препоръчан от Елисавета Логинова;кратковременни гладувания само на плодове или вода;гладуване по метода на Лидия Ковачева за 40 дни;пиене на солена вода от книгите на д-р Ф.Батмангелидж;пиене на дестилирана вода .Единствено добре бях по времето на 40 - дневното гладуване с ябълки и чай - чувствах се толкова изпълнен със сили,че можех планини да вдигна,а пътувах всекидневно до работата си общо около 140 км,а и работата ми не бе лека.Но след това ,независимо,че се отървах от някои неща,придобих нови.Затова и се колебая да опитам такова прочистване отново,защото винаги след очистванията ми съм се разболявал от нещо друго.
 8. Здравейте.Още от малък обичам да чета книги и даже се криех под завивката с една мъничка лампичка.Та прочетох книги от Пако Рабан преди 15-тина години и реших да се откажа от месоядството.Първо започнах да ям само пилешко и риба,но след известно време отказах и тях.Естествено,че и аз живеех сред месоядци,които се опитваха да ме върнат в правия път с доводите за здравето и т.н.По природа съм упорит (или инатлив ) и успях да устоя на предложенията,подигравките и опасенията им.Съпругата ми го прие с резерва,но и тя се научи да ми готви постни ястия,от които и тя се хранеше.Когато се роди дъщеря ни,започнаха да ядат по-често месо.Когато се намирах сред чужди хора,бях обект на любопитството им,като разбереха,че не хапвам месце.Последният случай бе преди 2-3 седмици .И като почнаха да ме разпитват какво ям,как и защо ... Бе си чисто шоу за мен.Не ми е неприятно да ме питат и да обяснявам.
 9. Здравейте. А какво да кажем ние с гайдите? Не забравяйте,че има тринадесета зодия,която е след стрелеца и аз попадам в нея - змиеносец.Съжетелствам с жена -овен, дъщеря-дева,баща- козирог,майка -риба,сестра-овен,но неразбираща се с жена ми(те приличат на онези овни от рекламата за едно лекарство).А и като се намеша старата-нова зодия,останалите се разместват.
 10. Здравейте.Ето какво намерих още за Петте тибетци на http://venikastelo.w...бетски-ритуала/ с видео.А тук може да се прочете и за едноименната книга и да си я изтеглите онлайн http://adyulgerov.blogspot.com/2010/07/blog-post_30.html .
 11. Да,така е veselinvalchev1981 ,въртеше ми се из главата да спомена и това,макар че съм се запознал с беседата много отдавна.
 12. Ами,съдът в Хага е под определена опека,предполагам че заради това.Войните през двайсти век са ставали за ресурси и ако има още такива през този век,и те ще бъдат за това.Защо станаха някои войни в Азия,за нефт,за вода,за "правата на човека".В друг форум се говори за обгазяванията,които ни правят и за умишленото ни заразяване с някои болести.Всичко е за печалбите на големите концерни.
 13. Един ченгелинг,Йорданка Николова,пише в книгите си,че България е страдала ,заради изгонването на богомилите,но сега е дошло времето да се издигне.Права е,защото системата при нас не бе много лоша,заради хитростта на Тодор Живков,в отношенията си с Великия Съветски съюз ,когото видяхме как го разпаднаха и какви войни последваха след това.Събитията на 9 ноември са били дирижирани и то за какво,някои да могат по-лесно да разпределят държавата ни и да спечелят от това.
 14. Повечето държави са си правили опити със своето население независимо дали са били комунистически или демократически.Аз също не обичам насилието,но просто такива са фактите.Всяка държава си има черна страница в своето развитие.
 15. Здравейте.Колкото и утопичен да бе социализмът,то имаше добри постижения при него,които работеха.Комунизмът в Китай работи,макар и да тръгнаха по друга линия,която може би е комунистически капитализъм.Слушал съм от колеги,пътували до там,че държавата им сключва договор с даден производител,в който има клауза,че каквото и да произведе той,то тя да го изкупи и да намери пазар на продукцията. Действително е,че е имало много идеалисти сред хората,които са членували в партията.Аз имам пряк поглед върху това от моята баба.И сега много хора я познават и помнят какво е правила за града ни,заради което по-късно е била наказана от своите съпартийци,защото е пречила на някого.След години си е възтановила реномето,след като е започнала работа от нулата.Неприятното (или приятното) е,че ни е възпитала и нас в това,но то не върши работа в срещите ни с по-голяма част от хората. Казвате,че комуните се разпадат.Не съм живял в комуна,но може би не е правилно организирана.Да вземем например изрелските комуни (кибуци) ,които са доста ефикасни и то още от създаването си.В САЩ,също са правени такива комуни в някои общества на религиозен принцип.Не съм запознат подробно с устройствата им.
 16. Здравейте.Хубаво е във всеки сайт да има такива форуми,защото не всеки може да намери приятел в реалния си живот и сред обкръжението си.А действително е,че който каквото търси,това може да намери в човека отсреща.Аз вече се опарих веднъж от подобна среща и не съм се срещал с никого от малобройните си нет-приятели повече на живо,а само на видеовръзка.Многото ми познати се отсяха и останаха няколко,с които често си пишем в скайпа или във Фейсбук.Трудно се намират,според моя скромен опит, хора с подобни на твоите интереси и търсения,а може би и степен на извисяване .Но както каза един от участниците във форума,по-добре е да не се взема под внимание последното,защото независимо от всичко ние сме живи хора.
 17. Здравейте.И аз нямам вече точно определено хоби.Като малък започнах да колекционирам филателни марки,стари и нови монети,календарчета,значки.Като по-голям продължих,но и с купуване, и четене на фантастична литература,а след това и на други литератури.Но през всичкото това време ми се запази желанието да майсторя и да велосипедизирам .Сега през зимата пък практикувам названото от Мохито "баирбудализъм",но когато ми остане време от майсторенето(като се разработя нещо,мога да не ям по цял ден и не се уморявам лесно).В Дупница си имаме доста баири за изкачване.Не ми е лесно да накарам някого да дойде с мен,но не се сърдя - и сам ми е добре.Както споменаха някои от по-горе пишещите,хобитата ми ми помагат в основната професия,която е свързана с техника.Обичта ми да подреждам е доста полезна в цех с доста чарколяци и др. материали.
 18. Здравейте.Е,който не е патил от такива неща,трудно може да даде съвет на изпатилия .Да ти направят магия,не зависи от това дали вярваш или не.Не е необходимо да виждаш разни подхвърлени предмети.Лошотиите се правят и чрез поливане с течности пред дома или по пътя ,по който често се прибираш или тръгваш .На мен са ми правени и разваляни,и знам от кого,но това не е дало повод да я намразя или ненавиждам още повече.Преди няколко месеца и откриха генекологично заболяване и се подложи на операция.Изглежда,онова което се опитваше да направи с мен,за да ме отстрани от пътя си,се върна върху нея.Независимо от всичко и от мърсотиите,които ми е правила и преди тази случка,винаги съм се опитвал да и помогна,защото виждам,че живее нещастно и има несполуки,но май сама си ги е докарала и помощите отвън са просто не на място. Има хора,които правят такива неща,а има и които ги развалят.Обикновено правачите са и развалячи.Например ходжите могат да правят,но и да ги развалят.
 19. Здравейте.Първо слушах руски песни за любовта ,а в момента музика от този албум http://land-of-spirit.ru/load/20-1-0-149 - отпускащо като за пред сън .В този сайт има хубави неща.
 20. Баба Ванга е казала,че не трябва да се отхвърлят идеите на комунизма и социализма,защото те са много ценни .Това че не са приложени правилно,си е друг въпрос.По принцип ,всички идеи ,дето ни хрумват за всичко в живота,са били мислени и измислени ,и си витаят из пространството или в Акашовите записи. Чел съм някъде,че Учителя е помогнал на Георги Димитров да избегне арест,така че е възможно той да не е бил против идеите на комунистите. Как постоянно попадам на мненията на интересни хора като вас Канел,Александър,Диана Илиева,Донка ....?Не че ви търся,но може би така трябва.
 21. Съгласен съм с мненията на Диана Илиева и Пламъче.Хареса ми и ви разбрах didi_ts.Не съм специалист,но също съм разбрал от срещата си с подобни хора,че и оплакването си е вид заболяване.Нима ,когато човек поиска помощ,то трябва да му обръщаме гръб и да не искаме да го изслушаме,макар и да знаем,че постоянно се оплаква?Все пак нали сме хора и трябва да си помагаме.Каква по-голяма помощ от това да го изслушаш и да му кажеш една добра дума.
 22. Браво на всички,които писаха до сега.Независимо от всичко,жената има нужда от някаква помощ и я търси,и би трябвало да и се помогне,но упреците не всички ги възприемат като помощ.Пламъче ,вие се изказахте най-добре от всички.
 23. Винаги може да се промени написаното,защото всеки главен път има и разклонения.Според мен би било добре да се опитате да поспивате повечко,а не като мен да стоите до късно тук или там. Опитайте да се усмихвате повечко,пейте си или си тананикайте нещо.Последното горещо се препоръчва от Петър Димков.Човек,когато пее се зарежда с огромни енергии и му се струва,че ще полети от ръба на скалата.
 24. Това да убиете себе си,също е убийство.Повечето хора се убиваме без да го усещаме с лошите си мисли и постъпки.
×