Jump to content
Порталът към съзнателен живот

miloslava

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

miloslava's Achievements

  1. Включих се, но като знам какви хора по принцип пишат коментари там, най-много да си навлечем лоша карма Шегувам се )) Успех!
  2. о, аз също много рових рецепти, след това пекох хлебчета, чудесии. Четенето на рецепти наистина действа терапевтично и засищащо
  3. Миналата година за първи път правих житен режим, като си бях казала, че няма да правя геройства и ако не ми понесе, ще го прекратя. Четох надълго и нашироко полемиката грухано/негрухано жито и направих трети избор - спелта. Беше особено вкусно, което ме зарадва. Не го варих, само го заливах с варена вода и го оставях да престои за през нощта. На четвъртия ден получих силно главоболие, но тъй като бях чела за кризите, не се притесних особено. Удобното беше, че кризата се появи в събота, така че имах възможност да си полежа. Направих само една грешка - на петия ден отидох на високодинамичен спорт, което беше само началото на грешката. След като се изпотих и раздвижих добре, влязох в сауната на спортния клуб.... Едвам се прибрах до вкъщи - не ми помогна нито меда, нито орехите. Цялата треперих, пребледнях, изглеждах като призрак. Втори път тази грешка няма да направя - никакъв спорт, никаква сауна. Изкарах 10 дни без проблеми, дори на осмия ден гледах Яж, Моли се и Обичай, където имаше много много сцени с храна, но издържах геройски Другия месец ще повторя режима с радост. Първият опит ми донесе толкова сили, почувствах се преродена.
×
×
  • Добави...