Jump to content
Порталът към съзнателен живот

iskraivanova84

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

iskraivanova84's Achievements

  1. Присъединявам се към мнението, че всъщност може да е период, в който искаш усамотяване. За съжлаение и аз имам такива периоди, но проблема е, че взеха да се появяват все по-на често. Иначе приятелите ми ми помагат, когато с каквото могат, но и те са хора, случва се да сме по едно и също време, в една и съща "дупка".
  2. Съгласна съм с Ани. Винаги има някакво условие. Безусловна е единствено кучешката любов.
  3. Не обичам да цъфвам без покана, освен при близки приятели, но само когато минавам за нещо- я да оставя нещо, я да взема нещо. Иначе роднини...естествено, че са добре дошли, но е хубаво да се обадят поне час-два по-рано.
  4. Гласувах с "Има оправдано убийство". Естествено, няма да съм аз тази която ще убие, но съм напълно "за" електрическия стол и инжекцията.
  5. Не желая да ми знаят паролите, нито аз имам някакви претенции към чуждата поща или друг вид регистрация. Всеки да си знае мястото. Дори не казвам къде какъв ми е ника, за да предотвратя евентуално любопитство какво пиша.
  6. Смятам, че една раздяла няма как да не се отрази на детето. Понякога обаче раздялата е по-доброто решение именно за детето. Ако двама души не се разбират, това непременно се отразява върху детето.
×
×
  • Добави...