Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ell

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Ell's Achievements

  1. Този смесен прием по "схема" е типична за алопатично предписване на хомеопатични л-ва. При класическата хомеопатия не се предписва така, а се дават само едно единствено хомеопатично л-во в определен момент. Затова реших да се насоча към класически хомеопат.Моля Ви ако знаете добър хомеопат в Пловдив препоръчайте ми.
  2. Здравейте! Бихте ли казали и "схемата" по която 7 месеца са вземани изброените от Вас хомеопатични л-ва? По принцип хомеопатичното л-во може да помогне, например при потискан гняв, гневът да спре да бъде потискан, преглъщан и да започне да "излиза" навън, което е добре за пациента, но не и за околните. Дали е така, трудно може да бъде разбрано така, в интернет форум, колкото и подробно да е описанието на случая. Здравейте! Извинете ме за късният отговор, но чак сега успях да вляза в сайта.Схемата се променяше през тези месеците. Последната схема е тази: Силицея 15 СН - по 3 гр. в сряда и събота , Сулфур йодатум- всеки ден по 3гр.и Натрум муриатикум - 10гр. в събота. Другите две лекарства - Арсеникум албум 30 и Бисмутум 9.ги пихме само 3 дена по 3 гр.
  3. Здравейте! Имам бебе на 10 месеца. На 2 месеца направи заден ринит и от тогава ползвам услугите на хомеопат, който лекува с Боарон. Наистина оправи хремата и детето не е боледувало от нещо по-сериозно, но ме притеснява факта, че не е спирала да пие такива лекарства вече 7 месеца.Изписаха и ги за имунната система - Силицея, сулфур йодатум и натрум муриатикум. Не трябва ли да почива все пак за известно време организма . Идругият ми въпрос - преди десетина дни я замедох отново при лекарката с оплакване повръщане и разтройство. Изписа ни Арсеникум албум 30 и Бисмутум 9. След прием от три дни нямаше ефект и аз ги спрях.Вече детето е здраво, но забелязах странна промяна в поведението и . На третият ден от приема на тези лекарства се промени коренно . Тя по принцип е спокойно ,мило детенце, а изведнъж стана капризна и проявява много често гняв. Ядосва се много лесно. Въпросът ми е : Възможно ли е това да е предизвикано от грешно изписано лекарство- например Арсеникум албум?Благодаря предварително.
×
×
  • Добави...