Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Delete

Участници
  • Общо Съдържание

    20
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Delete's Achievements

  1. Здравейте момичета, ще ви бъда благодарна ако някои от вас питат картите за моя въпрос. Запознах се през мрежата със един млад господин с който уж въртяхме любов. Много настояваше да се видим, аз също. През цялото време изглеждаше влюбен и се постара да го покаже, докато в един момент, не разбрах че същите неща ги е писал преди и за друга, ама дословно. В следващия момент, бях блокирана от него. Та въпроса ми е: приключило ли е всичко между мен (Д) и въпросния господин (Я). И евентуално дали мога да се надявам на някакво развитие на отношенията ми с него. Благодаря предварително на тези които ще се отзовът.
  2. Благодаря ти Ивета за отговора. С хората за които питах сме приключили отношения отдавна и то не по хубав начин. Сега ми се налага да общувам с единият (бащата на децата ми ) поради здравословен проблем на малкия ми син. Той си има свой живот за който знаем всички. Като видях картите се уплаших да не започнат да се преповтарят неприятни ситуации от преди,които оказват влияние и върху децата. Другият е брат ми с който оттдавна не комуникирам ,но явно няма да спре да ме разочарова... За това реших ,че колкото и да се старая да ги избягвам няма как да не се сблъскам с тях по един или друг начин. Тъкмо забравих за горчилката и не искам отново да си причинявам това. Комбинацията се преповтаря по често на въпроси за бащата на децата ми, който е и в много обтегнати отношения и с големия ми син, а не искам той да продължава да се разочарова.
  3. Здравей Ина, аз съм доста назад от вас но ще си позволя да споделя с теб впечатленията си за подобна на твоята комбинация. На въпрос дали ще се проведе разговор на определена тема при среща на двама души? 10 Пентакли Крал Пентакли Кралица Пентакли Е, разговор нямаше, даже и изгледи за такъв няма поне на този етап.И нещо друго- тук всеки се съобразява със себе си. Но при теб има 7меча на втора,което все пак прави ситуацията доста различна.
  4. Искам да споделя, че аз също се искуших да направя тази подредба за себе си. Правила съм я 2 пъти в разтояние на 2м. Интересното беше , че отговорът беше един и същ. Първата беше с въпрос втората без въпрос. 1- о. Кралица жезли 2- Паж жвзли 3- Рицар чаши 4- 10 жезли 5- 10 меча 6- 10 чаши 7- Папата 8- Крал меча 9- Умереността 1- Рицар пентакли 2- Паж жезли 3- Паж пентакли 4- Висшата Жрица 5- Глупакът 6- Влюбените 7- Кралица Меча 8- Императорът 9- Умереността Бях изумена. Не очаквах толкова настоятелен отговор. Ще излъжа, ако кажа, че съм наясно какво точно иска да ми каже. Мисля,си че става, дума за взаимоотношенията в кущи. Аз половинка нямам, така ,че по- скоро с децата.Не съм сигурна. В първата и втората на 2п. е Паж жезли. В първата има три десетки, а във втората толкова Големи Аркани , че свят ми се зави.Не знам ,но си мисля, че отговорът е свързан с промяна някаква, сякаш в съзнанието ми, нещо като вътрешно преживяване- такова усещане имам. Ще се радвам на мнения.
  5. Здравейте , отдавна не съм имала възможност да пиша, но редовно ви чета с голямо удоволствие. На въпрос: Ще се промени ли И., изтеглих Справедливостта - 8 жезли - Светът. Всъщност реших ,че и друг път сме стигали до този проблем(става дума за синът ми) да бъде малко по- отговорен и разсъдлив. Реших ,че 8 Жезли и Светът говорят,че е нестабилен ,че дори и да иска нещо не му достига търпение. Не знам. После се замислих дали това е промяната която ще се осъществи, пък било то и по бавно. Кажете ако искате мнение, ще се радвам. За сега наблюдавам само преповтаряне, въпреки желанието му и старанието ,което се опитва да полага,но сякаш не му се отдава.
  6. Здравей Inatari, и аз мисля като теб, че отговорът е не. Сякаш това е някаква желана мечта, за която времето е отминало. Не знам ,мисля че всичко вече е някак различно, пасивно. Сякаш тази мечта е витаела във въздуха около хората, и някак се е разпръснала като отиваща си мъгла. На такива мисли ме наведоха тези карти. Но може би бъркам, така че не ми вярвай много.
  7. Здравей. Ще напиша аз какво мисля по твоите комбинации . На първия ти въпрос - Имате доста неопределени отношения, или поне единия от Вас си мисли, че са такива, или сте имали такива. Може би някой иска да са нещо повече от това, което са. Нещо да си научила от този човек и да си се изненадала неприятно от това. Отношенията може да придобият нов развой, може и да научиш нещо за този човек. Обвързан ли е? Ти да си решила по някакъв начин да се оттеглиш от тези отношения? На втория - От скоро ли познаваш този човек? Свързан ли е по някакъв начин с работата ти? Мисля си, че е по-високопоставен от теб? Някакъв статус да има той, нещо като да ръководи хора? Има стабилно отношение към теб, а и самият човек е такъв. Засега отношенията Ви са трудни, просто като да не можеш самата ти, или той да не може да направи нещо. Другият вариант, който ми хрумва е стабилизиране на отношенията Ви. Имала ли си някакви караници с него? На третия - първото нещо, което ми хрумва е - лицемер, потаен също. Обича ли интригите? Подмолен ли е? Обича да хитрува също и самодоволно да се усмихва на това. Всичко това ми говорят тези карти за него. Здравей Жур, за първата комбинация си абсолютно пава, всичко което си написала е вярно. Аз окончателно прекратих тези отношения, дори нямам желание да го виждам и чувам, затова ми беше странна тази 8 пентакли. За втората също ,само дето не е свързан с работата ми, но е вярно ,че е с по висок статус.Това стабилно отношение никак не ми се връзваше (предвид ситуацията и постъпките му до момента), дори и подобряване на отношенията звучеше странно. И не щеш ли изведнъж, този човек прави жест, който ме касае косвенно, че останах като гръмната. А за третата си просто в десетката. И трите комбинации касаят един и същ човек.
  8. Бях задала въпрос тук, дали майка ми ще започне работа до 10. 04. Давам обратна връзка. Искам да благодаря на Жур, Деяна и Lifetime които се отзоваха с отговор. Всички бяха категорични че няма да започне работа до определения срок, но че няма и да се забави много. Маика ми подписа договор. Жур предположи ,че може сферата може да е различна- е сферата не ,но атмосферата да. Имат нов пряк началник. Предположи също ,че е възможно да разчита на някого- тя не разчиташе, но се оказа че е била препоръчана от по висшестоящ началник. Благодаря, ви момичета за отделеното време.
  9. Аз исках да пиша в Таро за начинаещи, защо така се обърках не знам.
  10. Здравейте момичета, рядко имам възможност да пиша, а по често да чета през телефона си докато съм на работа по време на фас-почивките. На въпрос; Какво чувства даден човек към мен, се паднаха 8 жезли -8 меча - 8 пентакли Моето тълкуванямо е ,че може би не е бил на ясно, какво точно изпитва към мен. Може би самата ситуация, не му е давала възможност да внесе яснота в мислите и чувствата си , а 8 пентакли показва някакво зараждащо се хубаво чувство. Не знам , дали ги тълкувам правилно защото касаят мен, пък и ми се струва малко вероятно предвид ситуацията. На въпрос: Какво е отношението му към мен, като личност 8 пентакли - Императорът - Рицар пентакли Сякъш не е лошо. Сякаш иска да покаже добро отношение ,но някак дистанцирано. Рицар пентакли е сериозен човек, на който може да се разчита, и който държи на думата си, и в тази връзка Рицаря да говори ,че човекът е сериозен. На въпрос: Що за човек е? Дяволът - обърната Луната - 7 меча Аз още с правите карти се обърквам, а с тази Луна не знам какво да си мися. Обърнала се е някак докато съм размесвала картите. Понякога се случва така. Първата ми мисъл беше, че човекът не е читав. Казах си, Манипулатор. После се замислих. Дали човекът не е обзет от съмнения и страхове, чак да губи реална представа. Ама тези 7 меча... Помагайте, ако имате желание, ще се радвам на всеки отговор.
  11. Здравей Inatari, аз ще се изкажа по твоите карти, ако позволиш. Моето мнение се различава от твоето.Аз мисля, че К няма да потърси контакт с И. Сякаш изглежда уморен от тези отношения, сякаш има нужда да остане сам. Крал Мечове ми говори, че предстои К. да вземе крайно и окончателно решение относно отношенията си с И. Така си мисля.
  12. Аз отново реших да постна въпроса си ,защото имаше няколко постинга ,след него и незнам дали ще обърнете внимание. Аз отново изтеглих карти със същия въпрос и отново :9 жезли,Императорът ,Магът .Магът е отново на трета позиция и аз не мога да разтълкувам това. 9 жезли в случая говори за моята недоверчивост ,Императорът за това ,че днес подписахме консигнационен договор ,но Магът ,Магът за какво говори ? Здравей ,Аз съм нова във форума и некомпетентна ,но ако разрешиш ще искажа мнение. Мисля. първата комбинация, показва ситуацията. Приемаш нещата емоционално и си наясно какво точно искаш.Магът според мен говори, че имаш план как точно да реализираш идеята. За втората комбинация мисля ,че много си се притеснявала защото нещата досега са нямали развитие, може и все още да нямат. Но Магът си казва същото че имаш план и нещата зависят от теб (или конкретен човек, на който разчиташ). Не те ангажирам с мнението си, просто си позволих да го изкажа. Ако виждам нещата в грешна посока, моля да ме поправите.
  13. Lifetime, благодаря ти за отговора. Да може да се каже, че човекът е такъв и с държанието си точно това демонстрира. Жур, благодаря и на теб. Всъщност да - бил е изправен пред избор, който е свързан с промяна на курса в живота (нови ценности, нови отговорности или по скоро отпадане на досегашните). И в този смисъл е искал да се освободи от нещо. Ситуацията е съпроводена с куп проблеми. И двете сте прави. Съжалявам, за предните публикации, не мога да се ориентирам още. Личи ми от километри ,че за пръв път пиша във форум.
  14. Здравей! Много се радвам, че има такива ентусиасти, решили да се присъединят с такова желание. Добре дошла! Между другото, много интересен въпрос задаваш. Какво мисля аз по твоите карти, този човек не го е мислил много, преди да го направи, дошло е по инерция, може би в компания, и сега си е удовлетворен по своему, но това е егоистично удовлетворение. Аз дори не мисля, че е дал много внимание на случилото се. Той си е за себе си, рефлективността върху другите пряко не го касае Ако искаш кажи горе-долу за какво става въпрос
  15. Здравей! Много се радвам, че има такива ентусиасти, решили да се присъединят с такова желание. Добре дошла! Между другото, много интересен въпрос задаваш. Какво мисля аз по твоите карти, този човек не го е мислил много, преди да го направи, дошло е по инерция, може би в компания, и сега си е удовлетворен по своему, но това е егоистично удовлетворение. Аз дори не мисля, че е дал много внимание на случилото се. Той си е за себе си, рефлективността върху другите пряко не го касае Ако искаш кажи горе-долу за какво става въпрос Да, може да се каже, че човекът е такъв и това демонстрира
×
×
  • Добави...