Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Леваро

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Леваро's Achievements

  1. Здравейте, един процедурен въпрос - как се става класически хомеопат в България, какво е необходимо освен желание, има ли изисквания относно възраст, образование, владеене на чужд език или нещо друго, колко време продължава и колко струва, приблизително разбира се, придобиването на базисни познания за предписване на ХЛ.
  2. Здравейте, става въпрос за синът ми, който е на 2 години и 10 месеца и се лекува хомеопатия, последните 2 пъти когато боледува в процеса на лечението се случваше да вдига и да поддържа температура, първия път около 39.5-39.7 за около денонощие и половина, а втория път температурата беше 39.4-40.2 за около 2 денонощия при положение че правехме компреси с вода и оцет, въпросът ми е до колко градуса температурата може да се смята за безопасна при деца на такава възраст и колко време е безопасно да се поддържа такава температура.
  3. Здравейте, първо да споделя, че ситуацията при нас е много по-добра днес, нещата вървят към оправяне, но нали знаете за притесненията на всеки родител и за желанието нещата да се оправят възможно най-бързо, това поражда и въпросите и съмненията дали се движим в правилната посока и ни кара да търсим знак за това. Смятам за голяма възможност наличието на този форум и човек да получи мнение от специалист относно различните ситуации, в които попада. Аз Ви благодаря за разясненията, които давате мисля, че те правят човек по-спокоен, по-уверен, по-търпелив и очакващ с по-голям оптимизим щастливото излекуване, което пожелавам на всеки.
  4. Малко по-конкретен въпрос,при остро състояние ако едно лекарство се даде в 10 часа сутринта и през целия ден няма видима промяна в симтомите трябва ли да се повтори след обяд в 4 часа или е по-добре да се потърси друго.
  5. Здравейте, имам въпрос относно остро състояние при дете на 2 години и половина, което страда от запушен нос, духа прозрачни и зелени сополи, температура постоянна 38,8-39,1 вече трети ден, и напъваща кашлица през 3 минути , при движение и по-често, за колко време може да се очаква подобрение ако е избрано подходящо лекарство, по-скро след колко време се разбира дали избраното лекарство действа.
  6. Още малко информация за коституционното лекарство ако може, то променя ли се по някаква причина за даден човек първо и второ дали се пие по принцин след лечение с лекарство при ситационно предписване в случая описан от вас по-горе.
  7. Здравейте, ЧНГ много здраве и просперитет, на автора и на участниците. Искам да попитам нещо относно конституционното лекарство, в кои случаи се приема и може ли да се приеме в случай на нужда при невъзможност да се посети хомеопат по инициатива на пациента.
  8. Много интересни неща прочетох (благодаря на автора), мисля че в основни линии разбрах разликата между класическата и бойронската хомеопатия. Ходим от септември 2010та при лекарка хомеопат, преоръча ни я колежка на жена ми, предписва лекарства на Бойрон понякога по 2-3 наведнъж и сякаш има ефект, имаме 2 деца и от тогава антибиотик не се взимали но честичко ходим я за сополи, кашлица или гърло. Сега излиза, че лекуваме само симтомите, а всеки разумен човек ще предпочете да се елиминират причините. Конкретния ми въпрос е може ли да ми препоръчате класически хомепоат в Пловдив.
×
×
  • Добави...