Jump to content
Порталът към съзнателен живот

спарк

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

4124 посещения на профила

спарк's Achievements

  1. Ако искаш да саниш богат ,не живей със това което си прижиживял вчера,работи днес и създай ,нещо по добро от миналото!

  2. Alia, Аз съм ,сравнително нов във "Порталът",но темата за която говориш е ,колкото стара толкова и вярна-Духът Любов ,невидимото Вишето и Видимото ,нишето Материята. Днес ,Аз като земен човек виждам, Градината във която ние хората живеем е обрасла със бурени и плевели,почвата е суха,цветята които се опитват да се покажат на Слънцето бързо овяхват и умират,животът както на хората ,така и на животните е във опаност.Това е днес- Аlia,kакво мислиш ще бъде утре?
  3. Има само един начин да победиш Злото -Да жертваш земния си живот за Доброто.
  4. Страхът,който се издига във човек е ,сигнал за преближаващо Зло-казано е "Предопредения е наполовина спасен"
  5. Човек,носи и двете ,Бога и Дявола-Само,единствено от мен зависи на кого да служа,но за да зная ,Аз трябва да се Уча да мисля.
  6. Бог и Човек ,това е едно Цяло.Малцина са човеците открили Бога във себеси.Когато стане обратно ,на земята ще изгрее ново Слънце.
  7. Оразование и Мъдрост са две различни неща.Образования, чете книги написани от хора,във повечето случаи Те попадат във хауса на Невежеството-Мъдрия,чете гниги написани от Бога,във всички случаи Той (Тя)попатат във хармония със Знанието.
  8. Истината е това от което се страхуваш,другите да не научат.
  9. Радвам се, че намираш сайта за полезен :)

    Работата по сайта е екипна и отворена за нови хора...

  10. Променяй ,преди да е станоло нужда!

    1. спарк

      спарк

      Тайната,да станеш богат,не е във Съревнованито,а във Създаването!

  11. Иво,

    Благодаря ,това нещо което си направил (порталът),е нещо като оазис във пустинята или вода която тече от скалата.Понякога ще идвам да утолявам жаждата, за да мога да вървя по пътя нагоре.

×
×
  • Добави...