Jump to content
Порталът към съзнателен живот

zshopova

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

1799 посещения на профила

zshopova's Achievements

  1. МИЛИ ХОРА, БЛАГОДАРЯ ВИ! Изказването на различни мнения, споделянето на личен опит и наблюдение беше силна подкрепа за мен. Сега вече по-леко приемам действителността, която е наистина доста неприятна. Желая на всички весели празници!
  2. Мария , благодаря за ценния съвет. Притеснявам се от това, че майка въпреки ,че не е с ума си казва ,че не иска никой да я "командва", т.е. да не и се казва кога да яде , кога да си пие лекарствата , кога да се къпе. Тя не иска да седи у сестра ми. Как ще я заведа в дом за възрастни хора. Затова първо бях насочила темата си към форума онлайн психотерапия, но модератора я е изместил, защото ми се иска да разбера може ли да им се приложи / на родителите ми/ първо някаква психотерапия. За съжаление нямам опит в тази насока.
  3. Здравейте! Майка ми е на 78. Не познава често баща ми , пита го как се казва, къде е роден. Иска да излиза през нощта по магазините. Татко е на 81. Скоро получи мозъчен удар. Има нужда от доста грижи. Преди месец сами пожелаха да отидат при сестра ми в друг град. Сигурна съм, че не са лишени от нищо като храна ,хигиена, лекарства. Още от втория ден на пребиваването си започнаха да искат да се върнат в тяхното жилище, където живеят сами. През лятото дори майка беше направила малък пожар. Не зная по какъв начин трябва да се действа в подобна ситуация. И двете със сестра ми сме убедени , че не трябва да ги оставяме сами. Те не я оставят да спи по цяла нощ и постоянно я тормозят, с това , че трябва да си вървят. Ако може посъветвайте ме как да се справим с проблема. Казах справим защото този проблем засяга не само мен , сестра ми , родителите ни , но и нашите семейства. Силно се надявам да получа ценен съвет!
×
×
  • Добави...