Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Veskok

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Veskok's Achievements

  1. Еми всеки път когато стигна много на високо и тамън да се огледам и чувам писъка.Не си внушавам нищо,мозъка ми е повреден.ХАХА . Много често сънувам че падам и точно преди да се размажа се събуждам.
  2. Имам всеки път странни сънища...Например да сънувам как от нищото се издигам и по едно време чувам пронизителен писък и се събуждам изпотен. Ако може да разкажа някои от тях? Ето 2:Сънувах че съм на някакво странно място с тухли и разбити сгради и тнт.След около година пътувах до едно село където никога не бях ходил и по пътя си помислих че получавам Дежа Вю.Много ми беше позната гледката на срутени сгради от миналия век...Но осъзнах че това го сънувах,никога не съм бил там... Това е странно. Втория беше свързан със семейството ми. Бях си в къщата на село и в коридора се показа баба ми а зад нея се появи жена с бяла рокля.Тогава пак усетих горещия страх,бях ужасен. Не след дълго разбрах за историята на баба ми. Сестра и е умряла на 50 години.Малко преди да се родя ,от рак починала.Странното е че в съня ми беше с бяла рокля,която се оказала любимата и дреха о_O... После видях нейна снимка и беше същата която видях в съня си.А баба ми много я обичаше. Но защо винаги като видя нещо такова и се потя от страх докато спя? Този писък е ужасен,аз съм Атеист и сънувам откачени работи.(по-долу има обяснение за това безсмислено изречение.) Пак в къщата на село,качвам се по каменните стълби,вътре баба ми и дядо ми и ме гледат...По едно време чувам нещо до мене но от страх не се обръщам ( В САМИЯ СЪН!) и точно ,когато се обърна чувството на изгаряне се овеличава и виждам норка!(Егати тъпата работа) Защо ме беше страх от норка ,забога...пак чух писъка и се събудих от страх... Дали това е само спомен или е въображение.За 3тия сън да пълна глупост но за другите 2 и при тях го имаше писъка,не съм преживявал травми или каквото и да е...А и какво като съм атеист,еми понякога сънувам и черни създания който вселяват ужаса отново...нещо като дявол... Знам че сънищата ми са откачени и смахнати ,но някои от тях са като предсказания или деда знам...Сънувам нещо и после узнавам че е истина. Не искам да сънувам тези духове на семейството ми и тнт... Последния случай е като сънувах жена,която ме моли за пиене и точно да и откажа и пак писъка и ужаса. После разбрах че майка ми е имала приятелка,която е искала да бъде погребана с ботилка вино...Занесохме и от тогава не го сънувам. БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО И СОРИ ЧЕ ВИ ЗАНИМАВАМ С МОИТЕ ГЛУПАВИ СЪНИЩА...
  3. УЖАСНО Е! Или аз съм пълно куку или незнам ...Не сериозно , няколко пъти ми се случва да сънувам как ей така без нищо се навдигам и летя по гръб само нагоре!И по едно време чувам ужасен женски писък и се събуждам от страх.И междодругото точно,когато го чуя това и усещам как температурата на тялото ми високо се покачва. Много е гадно,това само емоция ли е? Какво е незнам помогнете.
×
×
  • Добави...