Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Div_na

Участници
  • Общо Съдържание

    15
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

Div_na last won the day on Октомври 5 2022

Div_na had the most liked content!

За Div_na

  • Рожден Ден 10.07.1984

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

4066 посещения на профила
  1. Никола Тесла, Айнщайн , Кафка, Марк Твен, Томъс Едисън, Хитлер, Гьоте, Ван Гог също са били вегетарианци. В тази тема не е писано от 12 години :). нещата вече са много различни и у нас. Вече е съвсем социално приемливо да си вегетарианец.
  2. Явор,много ти благодаря за споделеното! И аз съм с диагноза фибромиалгия . Имам силни болки в мускулите ,твърди и уплътнени мускули и изтръпване на ръцете и краката. Засега се лекувам с лекарства от невролог, Добрата молитва и Псалом 93 . Още утре ще се обадя на единия от лечителите ,които посочваш.Точно си търсех някой ,който се занимава с подобно лечение. И ,като ви четох нагоре, ще редуцирам храната....някак тази грижа за тялото си я бях оставила настрана... Отново ти благодаря! Здрав да си!
  3. Хубава е хумата. И за косата, и за лицето...и за много други нужди... Виж, за зъбите не знаех, че върши работа, но като напишеш хума в Google излизат много статии за използване и дори лечение с хума. Ето пример :http://attraction.do.am/forum/58-97-1
  4. Прекрасна музика! Ето нещо любимо и от мен:
  5. Това Ъ е получило цели 5 гласа и се води популярно мнение... Ами ако и аз кажа, че завиждам на мъжете, какво ще последва? Ти се кефи ,че си мъж и се радвай на живота ,защото ние жените нямаме тази възможност Точно наобратно-ти се усети и се кефи , че си жена ,защото мъжете нямат тази възможност!! И аз като теб в по-ранните си години се бунтувах и бях толкова онеправдана ,че съм момиче-дразнех се ,че мама прави салата на татко, че той решава какво да се случва и дърпа конците... Бях побойник,карах се с всички момчета-научих се да сменям крушки, да си отварям бурканите с лютеница, да се саморазправям с всеки , влизах с взлом в изоставени сгради,висях по арести....свикнах да пия бира ,колото комшията и се научих да се оригам по-силно от него..... Не се научих , обаче да бягам от емоциите си , които са мощна и велика сила при жената! Вгледай се в себе си-вътре ще откриеш храм! Жената е нежна,любяща и силна-в моменти на криза тя умее да поема нещата в своите ръце и да изгради нов свят! А това ,което ти можеш да изпиташ като оргазъм-малко мъже биха го достигнали. И да ти кажа искрено-аз винаги получавам чудесни оргазми! Жените вече нямат проблеми с това! Нали ги има Упражненията на Кегел. Чисто приятелски бих те посъветвала д апрочетеш някоя от книгите посветени на темата "жени/мъже" "Мъжете са от Марс-жените -от Венера" или "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния"-ще разбереш ,че наистина няма за какво да им завиждаме -те са по-страхливи , по-объркани и много по-слаби от нас, ама са научени да не си го признават.... Не приемам насериозно твърдението ,че един цикъл така те вбесява. Замисли се колко специани ни прави той-води се по циклите на Природата!
  6. Сила ,красота и вдъхновение лъхат от нашите си планини.... Като добавим и вълшебния аромат,с която ни поздравяват боровете при среща с тях -наистина живеем на благословена земя.
  7. Успях! Във форума открих простичко написани упражнения за дишане ,дадени от Учителя.
  8. И аз днес съм решила най -после да успея да намеря нещо,което да ме направи усмихната.... Май съм загубила ориентация и в пътя,по който в момента вървя не успявам да видя позитивни неща.
  9. Да попитам : все още ли е това времето на Паневритмията? И,ако утре отида в 7.00,няма да съм сама?
×
×
  • Добави...