Jump to content
Порталът към съзнателен живот

slavivi

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

slavivi's Achievements

  1. Здравейте, Орлин! Искам да Ви кажа, че проследих разговора Ви със Student 21 и ми беше много полезен! От 3 и половина години страдам от ПР и чак наскоро разбрах за обикването на страха и атаките. Ще се опитам да го приложа. Аз рядко получавам силни кризи, но всеки ден си имам симптомите със замайване, треперене и нереалност. Много искам да спра антидепресантите и да се опитам да се справя с техниките ти. Не съм доволна от психиатъра си -психолог и вече не го посещавам. Аз живея в Пловдив и ще ти бъда много благодарна, ако ми препоръчаш добър психотерапевт, който да има опит с лекуване на ПР. Благодаря ви и на двамата със Student21 отново!
  2. Благодаря много за бързия отговор! Аз знам, че проблемът изобщо не е само химически, съзнавам, че трябва да променя мисленето си, но ми се иска да премахна това физическо неразположение. Аз съм на 27 години и искам скоро да имам дете, а с това ПР не се виждам бременна Бихте ли ми препоръчали класически хомеопат в Пловдив, защото не знам към кого да се обърна?
  3. Здравейте! Имам поставена диагноза паническо разстройство. Вече 3 години пия антидепресанти. Много по-добре съм отколкото в началото на всичко това, когато често имах ужасни кризи. Сега ги получавам рядко, но все пак няма ден, в който да се чувствам наистина добре. Не искам да увеличавам антидепресантите, искам дори да ги спра, но знам, че тогава всичко ще започне отначало. Искам да попитам възможно ли е лечение на ПР с хомеопатични лекарства? Знам, че заради антидепресантите мозъкът свиква да получава серотонин наготово и не произвежда сам. Има ли безвредни хомеопатични лекарства, с които да заменя антидепресантите и да се доизлекувам?
×
×
  • Добави...