Jump to content
Порталът към съзнателен живот

djordan

Участници
  • Общо Съдържание

    29
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от djordan

  1. Мъжът мисля,че има приятелка.Сега си говорят.
  2. Бих искала да попитам как щв се развият взаимоотношенията между момичето и момчето ,а картите са- Рицар чаши,Кралица жезли и Обесеният. Благодаря ви предварително
  3. Здравейте , Бих искала да попитам дали някои от персонала на работата ми ще се опитват да ми правят мръсно. Благодаря ви
  4. Здравейте , бих искала да попитам дали ще започна нова работа до 2 месеца.Другото, което бих искала да попитам е дали до 2 месеца ще получа документ свързан с образованието ми. Искрено ви благодаря
  5. Кулата е разруха,явно разруха на отношенията щом е на 3 позиция нали или бъркам?Рицар чаши е влюбения човек ама не мога да го свържа с Жреца в комбинация
  6. Бих искала да попитам какво ви е мнението за тази комбинация - Жреца,Рицар чаши,Кулата. Въпроса е дали двама души могат в бъдеще да бъдат заедно.
  7. Добре ,благодаря ти Мона за информацията , не бях на ясно че няма значение.
  8. Бих искала да попитам за 26 този месец дали ще ми одобрят проекта и ще ми пишат оценка,понеже предния път датата бях объркала датата .Благодаря ви.
  9. Бих искала да попитам от 1 април ще почна ли нова работа?
  10. лайфтаим датата съм объркала не е за 24 ,а за 26 този месец дали ще ми одобрят проекта и ще ми пишат оценка. Съжалявам за объркването.
  11. Бих искала да попитам дали на 24 този месец,ще ми одобрят Проекта и ще получа оценка най-накрая.Благодаря ви .
  12. Благодаря ти за отговора ти на моя въпрос. А името е пламен.
  13. Бих искала да знам какво означавам аз ,за мъжа с който нямаме комуникация? Има ли някакви чувства към мен.Нещата ще се обърнат ли в моя полза. Благодаря ви .
  14. Ами да...не знаех ,че не може.Сега разбирам от теб .Сега вече знам и ще задавам въпроса си в онлайн Таро.
  15. Зададох въпрос на картите- Какво означавам аз за Х мъж и се паднаха- Асо чаши,Асо чаши, 6 мечове.
  16. Ще се опитам,макар че има много да се уча . Мисля,че в миналото e имало емоции и чувства, чувствителност и приспособимост ,но също и емпатия. Не знам в комбинация асата как да ги тълкувам,.Чувствата са били неясни може би и за двамата.6 мечове ми говори,че има надежда за подобрение или за някаква помощ . Е,как съм се справила?Какво мислиш ?
  17. Зададох въпрос на картите- Какво означавам аз за Х мъж и се паднаха- Асо чаши,Асо чаши, 6 мечове. Какво бихте казали за тази комбинация?Благодаря ви.
  18. Ами да трябва да почна,но нещата се забавиха и аз нямам пълна яснота (не знам да не би само да ме залъгват) по въпроса и просто попитах за да видим какво ще покажат картите .
  19. Бих искала да попитам до края на месец Април ще започна ли нова работа.Благодаря ви .
  20. А ще може ли да ми кажеш ли ,по кое се съди че са повече...?Благодаря ти за отговора
  21. от любовно естество, но не мога да разбера тези рицари за двама мъже ли може да значи или за един
  22. 7 пентакли + Рицар жезли + Рицар мечове
  23. Бихте ли ми казали какво мислите за комбинация Рицар жезли с Рицар мечове.
  24. Бих искала да попитам дали ще остана за постоянно на предстоящата си нова работа и дали евентуално ще имам някакво издигане или примерно смяна на по-добпа позиция? Благодаря ви
  25. Благодаря ти Мона за отговора, а също и на другите двама участника за отговорите им . И все пак ме зарадва Мона с тези думи - тази ваша любов .
×
×
  • Добави...