Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Krasi-11

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Krasi-11

  1. Всички органи ми са извън стоя. Абсурдни страхове-не мога да излизам ( преди приемах способността да излизам като даденост,но след като я загубих вече не мисля така). Много често усещам как демоните лазят по тялото ми,най-силно ги усещам по краката. Понякога ми причиняват много силни болки-като забиване на нож. Нищо не виждам,само усещам. Колко нощи не ме оствят да спя. Понякога цялото ми тяло блокира и не мога да мръдна,чувсвам,че викам но щом наште не са ме чували в такива моменти,значи и звук не мога да издам в тези моменти. Понякога ако ходя фокуса на зрението ми се изкривява и усещам по цялото тяло пробождания сякаш от хиляди шила. Имайте предвид,че думите не могат да опишат никое от тези усещания. Това за да го разбереш трябва да го почувстваш. Не го пожелавам на никого. Това е бавно и мъчително убийство. Не зная от толкова ужаси как не ми е побеляла още косата.
  2. Не ги поставям аз нещата. Щом най-добрия маг 7 месеца се опитва да ме спаси и се опасявам,че е на път да се откаже... моето положение наистина е безнадеждно... от вас не искам нищо друго освен разбиране... това го пиша,за да се опитам да предпазя другите хора от същата фатална грешка... не го пиша заради себе си... аз вече нямам какво да губя... опитвам се да дам гласност на проблема... а вие си мислите,че с нещо можете да ми помогнете. Откажете се. Разказвайте на близки и познати за този адски проблем. Целта ми е да няма повече жертви на сатанистите. Не знам как си избират жертвите,но при първа възможност ги завличат в свърталището си за да ги убият ритуално. Така изпращат душите им в ада. Първият ми спасител ми каза:"Този е сатанист." Не му повярвах. Но като ме налегнаха болките и ужасите нямаше къде да ходя и повярвах... После ми каза :"Момиче ти си извадила голям късмет !" Но аз не се чувствам късметлийка. Едновременно съм на Земята и в ада!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз съм кандидат-жертва на сатанист!!!!!!!!!!!! В момента "пиете вода от извора". Не ме обвинявайте в нищо. Аз само се опитвам да отворя очите на хората,за да не страдат като мен!!!!!!!! Разгласявайте проблема-само това искам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Дори не знаете за какво говорите. Мислите,че има по-тежки ситуации????????????????? По-зле от мен са само тези ,които горят в ада. Знам,че нищо не ви говорят моите думи. За да разбереш дали можеш да се справиш в дадена ситуация трябва първо да попаднеш в нея. Пак ви повтарям: Има неща пред,които човек е безсилен.
  4. Лесно е да даваш съвети за нещо,което не познаваш. Ходех преди време и нпсихолог и на психиатър и нито един от тях не ме взе за луда. Не е нужно да вярваш в нещо за да те сполети. Само който стигне на мяра хваща вяра. Това на никого не го пожелавам,разбира се. Не се мислете за недосегаеми. Никой от нищо не е застрахован. Блажени са невежите, преди дявола да реши да си поиграе с тях.
  5. Имам предвид тази любов между мъжа и жената. Другите проявления на любовта не ги отричам.
  6. Знаеш само на теория. Нищо не знаеш.Изпробвах всичко.Чувствам се като новородено бебе под градушка.Никой не може да си представи това,което усещам.Толкова магове и извънземни се опитаха да ме спасят...Този е последният.Ако,не успее-край.
  7. Здравейте! Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна-под въздействието на сатанински същества. Това е неговия план "Б" да ме убие. Повече от 7 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества,благодарение на които съм още жива!!! Човек е напълно безпомощен. Само в тези случаи може да опознае чувството на пълна безнадеждност. Ако и последният ми спасител не успее,ще умра в адски мъки. Не е необходимо да ви давам подробности. Пишави историята си за поука на невежите( и аз бях) , за дане страдат и други като мен. Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти? Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността!!! Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи." и "Аз мога да се справя във всяка ситуация." Бъдете бдителни- само така можете да се предпазите.
  8. Регисрирах се тук,за да общувам с вегетарианци.Има ли такива? А, вие директно искате да разберете каква ми е болката. Засега прекратявам тази тема,защото погрешно тълкувате думите ми. В този форум само вегетарианци ли пишат? Ако,е така много ще се радвам.Аз не познавам истински вегетарианци. Такава е уж приятелката на братовчед ми, но малко ме съмнява. Живея с родителите си,които са месояци и материалисти и въобще не ме разбират за някои неща. Моля,споделете как е при вас! Познавате ли лично много вегетарианци? Как реагират околните ,като разберат ,че не консумирате месо. Например,като ви поканят на гости гледат ли ви като извънземни на които не знаят какво да предложат? Като говорите с някои хора за живота,чувствате ли се неразбрани?
  9. Зарежи любовта, тя навлича само беди! Това далеч не е най-лошото, което може да ти се случи. Казвам ти го от личен опит. По-добре сама отколкото зле придружена. А и напоследък толкова истории чета... Семейните също са отегчени и самотни. Любовта е сапунен мехур,а след спукването му пораженията са огромни. Най-доволни са тези,които успеят да открият щастието в самотата. Ако, оцелея ще се придържам към този съвет,който сега давам на теб. Късмет!
  10. Там е работата,че не можете да ми помогнете. За мен е твърде късно. Правя това не за себе си. Искам да вдигна черната мантия на невежеството от човешките умове.Но,не може да стане изведнъж. На мен нищо не ми коства да ви изтърся ей така проблема. На вас много ще ви коства да ми повярвате. Целта е да повярват колкото се може повече хора. Това касае тяхната лична безопасност,не моята. Тя моята песен е изпята...
  11. Да не мислите,че е лесно да се сподели такова нещо? Още е много рано. Изведнъж се изтърсва някаква и и ви казва,че не сте и сънували такива мъки.Знам,че няма да ми повярвате толкова лесно.А и да ми повярвате с нищо не можете да ми помогнете. Проблемът е огромен и глобален, а аз съм най-меко казано потърпевша. Моля ви не ми пишете: На страха очите са големи и тем подобни. Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалнотта.За съжаление човек може да го разбере само от личен опит,но тогава е твърде късно...
  12. Нямате представа от какво страдам.Бедна ви е фантазията! Още не мога да ви споделя,само ще ви кажа ,че въпросът е на живот и смърт.
  13. Здравейте! Нова съм,регистрирах се няколко минути след полунощ днес. От доста време се чувствам,като извънземно, защото всички около мен не ме разбират. Много съм щастлива,че открих този сайт. Прекланям се пред Учителя Петър Дънов и много харесвам неговото творчество. Аз съм жена на 33 години с 2 кошмарни връзки зад гърба си.От 3 години и половина съм вегетарианка,не пуша,консумирам алкохол рядко и с мярка.От няколко години чета езотерична литература,защото ме вълнуват теми,като карма,съдба,справедливост,духовния път начовека.А в момента най-много ме вълнува въпроса: Защо на добрите хора се случват лоши неща? Преживявам неща, за които повечето хора дори не подозират. Това,което ме сполетя доста нарани вярата ми в хората.Надявамсе,че тук ще срещна разбиране и морална подкрепа. Поздрави на всички!
×
×
  • Добави...