Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Галатея

Участници
 • Общо Съдържание

  62
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  1
 1. Лъчавтор: Galatea Светъл слънчев лъч пристига, прави път към вечността, весело се ти преливаш в неговата светлина. Смело вдигаш си главата, търсиш с вяра обичта, а приятели любими мило шепнат ти слова. Нека да цъфтят цветята, да ухаят през деня, да се вгледаме във красотата- на цветята любовта. Чакаш с радост да посрещнеш новия щастлив момент и във спомен неусещан, да растеш от ден на ден.
 2. Галатея

  Молба

 3. Галатея

  Изход

 4. Пътавтор: Galatea Един вълшебен ден, стои пред мен, и кани моята душа, да стане част от вечността. И пита ме: Готов ли си сега, да минеш ти през огъня на Мъдростта? Да се изпълниш с Любовта, да знаеш Истината, и в борба да отстояваш я в света? А Правдата да бъде твоят стълб, от диамантите по твърд, да счупиш страстите и грешните неща, които завладели са човешките сърца. И всички да приемат Добродетелта, като основа в своя път сега. Да светнеш като огнена заря, да вдъхнеш радост в тази суета. Да счупиш обръча на злото и яда, които властват във света, като раздават титли, слава и блага, на всички със предателски сърца. Но твоето съзнание гори и казва : Не, не ги съди! Свободни са да правят те това, но носят своята вина. Не, няма да отмине ги така, онази справедливост, що създала е света. Ти знаеш я, защото там съзря, преди да дойдеш тук сега. Не се отчайвай! Не плачи! И Истината я боли, замазвана от векове наред, тя чака своя истински боец, да поведе народите, обвити във мъгла, към свобода на мисълтта. Счупи оковите на своя страх сега! Не се запитвай:" Ами без блага, ще мога ли да съществувам на света?" А твоята душа, която иска огнена храна защо лишил си я от светлите дела, защо захвърлил си я в тъма? Не знаеш ли последицата от това? Ще дойдат мъки и ще замразят страстта, която е погубила човечността. Къде си ти - защо не ме разбра? Потънал във човешка суета! Защо си роб на страстите в света? Защо живееш в мрак и тъмнина, скован от страх, че в утрешния ден, животът ти на косъм закачен, ще падне в бездната на твоята вина, която сам си издълба.
 5. Галатея

  Млякото

  Ореховото мляко, бадемовото мляко, соевото мляко и т.н. растителни млека имат превъзходен вкус.При това са много полезни,без никаква вреда за физическото тяло.Добър апетит!
 6. Галатея

  Групи души

  Много интересно!Те били поцелия свят!Аз си мислех,че сме сами!Много благодаря!
 7. Галатея

  стихове

  Много красиви думи!Поздрави!
 8. Галатея

  Сродните души-резюме на беседа

  Благодаря!Много е ценно това знание!
 9. Решениеавтор: Galatea Смалявам се във своята тъга, погълнала от тежестта на времето и дишам въздух в утринна зора, посрещам Слънцето за утешение. След дългата мъчителна борба, възвръщам своята усмивка със вълнение. Потарям тихо Вечните Слова, които носят моето спасение. Душевен ритъм в мене затрептя, във музика излива разрешение на моите заплетени дела, които внасят в мен съмнение. Така щастливо тръгнах по света, да търся своето велико приключение, да гоня светлите лъчи на утринта, превърнали ноща във просветление.
 10. Възкресение Попаднала в житейска драма, жестока буря в мен настана, не мога аз да се стърпя, ужасни думи си мълвя. На кръста ли съм закована, каква е тази смъртна рана? Не искам да се усмиря, загубила съм си ума! Във хауса съм завъртяна, не мога да намеря храма, не взема ли аз светлина, загивам тихо във ноща. Забързана и окована, пристигам аз в гора голяма. А там от всичките страни, протягат ми ръце ели. Те взеха моите сълзи, превърнаха ги във смоли. Отхвръкнах аз във висини, оставих там нечистите души. Отново мир във мен цари, запявам тихо, огънят гори, тогава блесна светлина- светкавица на радостта. Обзе ме с цялата душа, щастливо се завърнах у дома. А празник светъл там цари, Христос възкръснал в мен стои, дари и мен със Любовта, да правя най-добри дела!
 11. Галатея

  Мечтание

  И аз ти благодаря!Чудесно е някой да ме разбере!
 12. Пробужданеавтор: Galatea Сияние свети в света настървен, предава ни своята милост и мислиш за него ден след ден, застиваш покорно в плена му. Разказва ни своята чудна съдба, дошло е за нас да ни стопли, да грейне в Духа ни таз свята Любов, която живот ще ни носи. Били сме отдавна със чисти сърца, живели в дъха на горите, но някаква тайна - нелепа беда, ни тласнала в пътя на злите. Объркани страшно от свойте дела, се лутахме дълго в земите и нямаше мир във праха на пръстта, заровени в мъка грешихме. И нека сега да намерим врата, да минем отвъд сред звездите, да черпим със шепи жива вода, да плискаме с нея душите
 13. Галатея

  Любимите ми местенца

  Красота!Най- много обичам Рила.Благодаря!
 14. Галатея

  Мечтание

  Мечтаниеавтор: Galatea Когато ти е тъжно във дъжда, спомни си как изгрява слънце в утринта. Макар, че никой няма да го оцени, то всички иска да развесели. Сияе цялото във свойта светлина и носи мир, хармония и красота. Дарява всичките души, със най-мечтани светли дни. Донася ни неземна светлина и плуваш в неговата топлина. Щом с него се съединиш, ти мъката ще разтопиш.
 15. Галатея

  С Теб единствено ще устоя!

  Възхищението и преклонението пред Учителя са истински.Браво!
×