Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Галатея

Участници
  • Общо Съдържание

    62
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

Галатея last won the day on Април 1 2011

Галатея had the most liked content!

6 Следващи

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Галатея's Achievements

  1. Каквото и да ти се случи в живота, Бог ще го обърне на добро.

  2. "В Бога всичко е хармония. Хората могат да те излъжат, но Бог никога." Учителя

    1. Галатея

      Галатея

      "Когато всички хора се стремят към една висока идея и я прилагат и следват, тогава ще дойде спасението на света."Учителя

  3. "Слушайте гласа на любовта и ще приемете истинския живот.Слушайте гласа на истината,и тя ще ви даде абсолютна свобода.Слушайте гласа на мъдростта,и тя ще ви даде необходимата светлина." Учителя

  4. "Ако имам всичкото знание и всичката вяра, а любов нямам, нищо не съм."1.Коринтяном,13гл.,2ст.

  5. Лъчавтор: Galatea Светъл слънчев лъч пристига, прави път към вечността, весело се ти преливаш в неговата светлина. Смело вдигаш си главата, търсиш с вяра обичта, а приятели любими мило шепнат ти слова. Нека да цъфтят цветята, да ухаят през деня, да се вгледаме във красотата- на цветята любовта. Чакаш с радост да посрещнеш новия щастлив момент и във спомен неусещан, да растеш от ден на ден.
  6. Любов и Благодарност:)

  7. "Злото е силно, но Бог е по-силен.'Учителя

  8. Честит рожден ден!"Ти си,Господи, нашата виделина и опора.В теб е нашата сила."Учителя

  9. Честит рожден ден!"Човекът на Любовта е ограден с жива светлина.Любовта познава само онзи,който живее в нея."Учителя

  10. Честит рожден ден!Пожелавам ти светлина да намериш своя истински път не само в професията си ,но и в личния си живот!

  11. Честит рожден ден!Бог да те благослови!

  12. Пътавтор: Galatea Един вълшебен ден, стои пред мен, и кани моята душа, да стане част от вечността. И пита ме: Готов ли си сега, да минеш ти през огъня на Мъдростта? Да се изпълниш с Любовта, да знаеш Истината, и в борба да отстояваш я в света? А Правдата да бъде твоят стълб, от диамантите по твърд, да счупиш страстите и грешните неща, които завладели са човешките сърца. И всички да приемат Добродетелта, като основа в своя път сега. Да светнеш като огнена заря, да вдъхнеш радост в тази суета. Да счупиш обръча на злото и яда, които властват във света, като раздават титли, слава и блага, на всички със предателски сърца. Но твоето съзнание гори и казва : Не, не ги съди! Свободни са да правят те това, но носят своята вина. Не, няма да отмине ги така, онази справедливост, що създала е света. Ти знаеш я, защото там съзря, преди да дойдеш тук сега. Не се отчайвай! Не плачи! И Истината я боли, замазвана от векове наред, тя чака своя истински боец, да поведе народите, обвити във мъгла, към свобода на мисълтта. Счупи оковите на своя страх сега! Не се запитвай:" Ами без блага, ще мога ли да съществувам на света?" А твоята душа, която иска огнена храна защо лишил си я от светлите дела, защо захвърлил си я в тъма? Не знаеш ли последицата от това? Ще дойдат мъки и ще замразят страстта, която е погубила човечността. Къде си ти - защо не ме разбра? Потънал във човешка суета! Защо си роб на страстите в света? Защо живееш в мрак и тъмнина, скован от страх, че в утрешния ден, животът ти на косъм закачен, ще падне в бездната на твоята вина, която сам си издълба.
  13. Ореховото мляко, бадемовото мляко, соевото мляко и т.н. растителни млека имат превъзходен вкус.При това са много полезни,без никаква вреда за физическото тяло.Добър апетит!
×
×
  • Добави...