Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Д*И*А*Н*А

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Д*И*А*Н*А's Achievements

  1. Здравейте, много интересна за мен тема. И аз съм бременна, в момента съм в 6-я месец, но избягвам да отварям карти и да задавам въпроси свързани с бремеността ми. Понеже в първите месеци имах проблеми и усложнения, приех за себе си , че положителната настройка и избягването на всякъкви отрицателни и натрапчиви мисли, които те измъчват денонощно дават най-добър резултат. Просто спрях да си задавам въпроси и приех максимата -каквото стане , това . Единственото, което мога да посъветвам жените, които са бременни или желаят детенце е -очистете мислите си, дайте мир и спокойствие на душата си, не обръщайте внимание на хора , които ви притискат или ви внушават чувство за вина, тогава може и чудо да стане. И когато дойде времето, малката душица ще се ,,настани,, в чиста , заредена със светлина и топлина, защитена утроба. Защото , каквото е в душата и ума на майката се предава и на детенцето. Сега по темата, ще споделя нещо с вас. Началото на годината изтеглих по една карта за всеки месец. За юни месец ми се падна карта Принцеса(или паж) чаши, тогава влизам в деветия(термина ми е средата на юли) Тази карта понякога означава раждане на дете от женски пол, миналата седмица разбрах , че ще имам момиче. Чашите също така означават, че човека е воден знак(Рак, Риби, Скорпион), така и се очертава. Извода- картите показват понякога твърде точно онова , което предстои независимо дали е ЛОШО или ДОБРО, дали искаме да го приемем или не. НО до голяма степен зависи как ще се развият нещата и от нашата настройка, действие или бездействие, от това дали ще се самосъжаляваме и оплакваме или ще се изправим и ще гледаме напред с необременен ум и сърце. Извинявам се за дългия коментар и ако съм станала досадна. Успех на всички
  2. Не бях докосвала картите поне 10 дена и днес реших да ги отворя, понеже в главата ми имаше една купчина въпроси. Зададох можеби около 7-8 въпроса, но на почти всички(поне 2 от три карти) ми се падаха Големи аркани и реших да пиша в тази тема. Два от отговорите ме озадачиха, това често ми се случва , когато видя Жреца, зациклям, нищо не ми говори, тъмна Индия. 1. въпрос- Що за човек е И?- В. Жрица, 9чаши, Жрец (Жрицата и Жреца излезнаха обърнати) 2.въпрос-Какво иска от мен И., какво цели?- Срашния съд, 3меча, Обесения 3мечове е сърдечна болка, мъка , но не мога да я свържа със Стр. съд и Обесения Ако някой има опит и знания свързани с картата Жрец, моля да ги сподели, ще ми бъде от полза като ми излезне друг път, обърнат или не, за мен си остава неразгадан.
  3. Мона, благодаря ти за отговора. Ще продължавам да чета темите и публикациите на тема ТАРО и да се уча. Хубав ден на всички.
  4. Здравейте, от скоро се регистрирах в форума, но нямам опит с ТАРО, което на пречи на силното ми желание да ЗНАМ и да НАУЧА. С голям интерес чета публикуваните мнения по темите за ТАРО. Вчера попитах ТАРО очертава ли ми се път в чужбина за в бъдеще , и изтеглих следната комбинация: Крал чаши, Глупакът, Кралица жезли, но и трите карти бяха обърнати... По принцип Глупакът е карта на новото начало, но това че картите са обарнати ме озадачи и незнам какво означава. Ако някой от вас има мнение по тази комбинация, ще се радвам да ми пише, за мен е объркващо.
  5. Здравейте приятели, Скоро се регистрирах, но сега пиша, защото съм страшно объркана и незнам какво да мисля, затова реших да се обърна към ТАРО и към вас за помощ. Става въпрос за човек , с който сме заедно от 5 години, има силни и дълбоки чувства мейду нас, но много често се караме и заради намесата на други хора. Попитах ТАРО за истинските му чувства към мен , изтеглих- 8чаши(обърната), 3 камъни, Слънцето След това попитах, какво цели Х. , месейки се в отношенията ни- 3 чаши, Кулата(обърната),10 мечове . Изтеглих още 3 карти към този въпрос- императрица(об.), 7 чаши(об),7 мечове Според мен тези карти не са никак розови, но нямам опит с ТАРО и се обръщам към вас за съвет, всяко мнение ще ми бъде полезно. Последния ми въпрос беше, какво ще постигне Х., в крайна сметка-6жезли(об.), рицар меч, 9 камъни(об) , ако може някой да ми обясни по специално 9камъни, защото доколкото знам тя е сложна карта, свързана с кармата. Блаагодаря ви предварително
×
×
  • Добави...