Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Cleo78

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Cleo78

  1. Здравейте, Искам да попитам при малко дете на 1год и 8месеца как могат да се приемат есенциите? Коя есенция е подходяща при трудно заспиване, неспокоен сън, супер възбуда от умора?
  2. Здравейте, Този път питането ми е за мен. Тази година загубих майка ми, после имах и други проблеми и като следствие започнах да качвам килограми. Има ли начин да се спре този процес на напълняване?
  3. Вместо безполезно търсене на анти-алерген с-у слънчева алергия, направете нещо много по-мъдро: Спрете да си правите експерименти със здравето, по-точно да проверявате, колко още може да издържите, без да си докарате меланом. А какво бихме могли да направим? Към хомеопат ли да се обърнем или към дерматолог? С този въпрос исках да попитам дали с хомеопатия общото състояние, а от там и този конкретен пробллем би намерил решение. Става въпрос за мой близък.
  4. При всяко показване на слънце или при посещение в солариум по кожата на ръцете и краката се появяват червени петна, сравнително големи и сърбящи. Всъщност това състояние се получи след прием на антидепресивни лекарства преди 4-5 години, които явно повлияха на кожата. Но и до ден днешен е така.
  5. Има ли начин чрез хомеопатия да се повлияе слънчевата алергия?
  6. Здравейте, Извинявам се, че влизам в темата, но се интересувам при депресивни състояние на възрастен човек - 29год, какво би помогнало? Пълно отчаяние, мисли за самоубийство, омраза към света, скръб и какво ли още не...
  7. Аз мисля да го изпратя да направи и консултация с хомеопат или друг специалист по алтернативна медицина. Знам, че самолечението може и да е опасно, при положение, че той е с високо кръвно. Но ме провокира факта, че хирурга направо му е казал, че е за операция без да е направил допълнителни изследвания. Все пак с това високо кръвно той изобщо не е за пълна анестезия. А пък и както казах с опита с майка ми вече нямам много доверие на лекарите и такива "спешни" операции ме плащат. Той също е на мнение да пробва първо да нормализира кръвното, да си почива и да наблюдава как стоят нещата. Може би ще го пратя и при друг хирург да видим той какво ще каже. Синът ми е на 14 месеца и като беше на една годинка го оперираха от ингвинална херния, така се роди и тестисите така и не се подобриха въпреки чакането. Честно казано уж си е рутинна операция, но милото ми зайче беше 2 часа под пълна упойка, после 2 дни не смееше да помръдне, бяха станали като балони и толкова ми беше жал за него. Сега се оказва, че в единият тестис още има вода. Хирургът ни обясни, че след операцията понеже явно самият тестит е произвел вода или нещо подобно. Аз вече не вярвам, че има леки операции, всяка операция крие и рискове и когато може бих предпочела да се отложат
  8. Ники, благодаря ти за изчерпателната информация. Сега остава да го приложим
  9. Разбира се, че не мога да говоря от негово име, но тъй като майка ми почина преди 3 месеца мисля, че той е склонен да промени много неща и да осъзнае, че както се хранеше преди - натъпкване като за световно, не е най-доброто нещо за него. Наистина ще съм благодарна на всякакви конкатки на специалисти по алтернативна медицина - на ЛС или тук, както прецените. Пък вече той ще избере къде и на какво точно ще се подложи. Приятен ден и много благодаря за информацията, вече съм спокойна, че има и други варианти! Миналата година се разочаровах от традиционната медицина, мисля и той също.
  10. Здравейте, Баща ми има херния в коремната област от около 10 години, така и досега не намери кураж да се подложи на операция. Миналата година майка ми беше болна и явно от стреса и напрежението сега хернията го боли повече. Ходи на хирург вчера, който само с напипване го е прегледал. Има ли начин да се лекува такава херния с алтернативна медицина? Нормално ли е да не го погледнат на ехограф? Ако някой знае нека сподели добър специалист по коремна хирургия. Хиляди предварителни благодарности!
×
×
  • Добави...