Jump to content
Порталът към съзнателен живот

hrisi

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от hrisi

  1. Здравейте, Аз съм с една конизация заради дисплазия и сега ми предстои втора. Изписаха ми Изопринозин по схема и започнах да го пия защото вече съм с инсито и много ме е страх да не стане инвазивен. Въпросът ми е мога ли да направя хомеопатична консултация и да започна лечения успоредно с изопринозина или трябва да изчакам да мине и втората конизация, която ще буде с анестезия и тя май антидотира лекарствата, и тогава да отида при хомеопат? Можете ли да ми препоръчате някой. Аз водя дъщеря си в Хирон и мислех да си избер алекар от там. Благодаря Ви предварително!
  2. Могат ли есенциите на д-р Бах да помогнат да се отърсим от суеверията, които цел живот волно или неволно сме попивали от околните?
  3. Вие искате да ви обясни цялата хомеопатия в кратък отговор-няма как да стане,пък и няма да разберете... Ако се интересувате,просто положете усилия да се образовате в тази насока,има книги,има курсове... Не искам да ми обясняват цялата хомеопатия! По-скоро исках да разбера къде се къса комуникацията с моя лекар - дали защото той не обича да говори или аз не съм достатъчно запозната? Избора на лекарство или потенция не беше добър, но когато попитах защо 200 той реши че подлагам на съмнение неговата компетенция! п.с. Не искам да критикувам лекаря - препоръчаха ми го като много добър. Просто липсва комуникация! Добре, още ли не си научихте урока? Какво още трябва да се случи, за да стигнете до идеята че трябва да промените нещата?... Благодаря! Записах интервю при друг хомеопат за следващата седмица...
  4. Вие искате да ви обясни цялата хомеопатия в кратък отговор-няма как да стане,пък и няма да разберете... Ако се интересувате,просто положете усилия да се образовате в тази насока,има книги,има курсове... Не искам да ми обясняват цялата хомеопатия! По-скоро исках да разбера къде се къса комуникацията с моя лекар - дали защото той не обича да говори или аз не съм достатъчно запозната? Избора на лекарство или потенция не беше добър, но когато попитах защо 200 той реши че подлагам на съмнение неговата компетенция! п.с. Не искам да критикувам лекаря - препоръчаха ми го като много добър. Просто липсва комуникация!
  5. Здравейте, След злополучния опит с лахезис 200 попитах нашия хомеопат как се определя каква потенция да се даде и колко често и той ми отговори, че потенциятя е толкова важна колкото и правилното лекарство ( цитирам: "Това е изкуство няма какво да ви обясня") и ако е правилно подбрано не може да го доказва от потенцията. Може ли вие да ми отговорите от какво зависи тя - от човека, от състоянието, от лекарството...? Нормално ли е да не ми казва какъв тип е определил на детето, защо е избрал тази потенция и какво се очаква да се случи? Благодаря!
  6. Интуицията Ви на майка и ерудицията Ви да четете и обработвате информацията Ви е предпазила от грешката да дадете 2 дни 3х1 Лахезис-200 ! А дали е Класически? Вижте и преценете сама тук: Как да разпознаем добрия хомеопат? Благодаря Ви за отговора! Въприки интуитивното ми съмнение го дадох първия ден.(Пила го е един ден 3x1 и на следващата сутрин беше с кашлица ) Как да постъпя сега? Може ли да има последици от този "Експеримент"? След колко време ще се разбере? Съвсем се объркаха нещата. Получихме пак спазъм и тръбваше да отидем при педиатъра и да се лекуваме със "стандартни" лекарства. (Оплаших се Затрудненото дишане не е шега а хомеопата го нямаше) Можем ли след това да се върнем пак при хомеопат и да запчнем от начало? Може ли лахезиса да е причината?
  7. Интуицията Ви на майка и ерудицията Ви да четете и обработвате информацията Ви е предпазила от грешката да дадете 2 дни 3х1 Лахезис-200 ! А дали е Класически? Вижте и преценете сама тук: Как да разпознаем добрия хомеопат? Благодаря Ви за отговора! Въприки интуитивното ми съмнение го дадох първия ден.(Пила го е един ден 3x1 и на следващата сутрин беше с кашлица ) Как да постъпя сега? Може ли да има последици от този "Експеримент"? След колко време ще се разбере?
  8. Интуицията Ви на майка и ерудицията Ви да четете и обработвате информацията Ви е предпазила от грешката да дадете 2 дни 3х1 Лахезис-200 ! А дали е Класически? Вижте и преценете сама тук: Как да разпознаем добрия хомеопат? Благодаря Ви за отговора! Въприки интуитивното ми съмнение го дадох първия ден.(Пила го е един ден 3x1 и на следващата сутрин беше с кашлица ) Как да постъпя сега? Да потърся друг хомеопат е наи лесното, но може ли да има последици от този "Експеримент"? След колко време ще се разбере?
  9. Здравейте, Вчера за пръв път заведох дъщеря си на класически хомеопат. След интервю от 1 час ни даде лахезес 200 за 2 дни 3x1 гранула. Потърсих инфо за този препарат и се оказа че хомеопатите много внимават с него. Ние нямаме заболяване в момента но много боледува в детската и прави бронхити. Въпроса ми е дало може от пирвото интервю да се прецени така добре детето и да се даде такъв препарат с потенция 200. Опасно ли е ако не е неиния и почне да доказва или ако е предозиран. Детето е на 2 години и 10 месеца.
×
×
  • Добави...