Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ТатянаГеоргиева

Участници
  • Общо Съдържание

    0
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Последни Посещения

3104 посещения на профила

ТатянаГеоргиева's Achievements

  1. "Хората искат да дадат някаква форма на Бога, но питам: каква форма може да дадете на светлината? Светлината сама създава формите." "Единственият Учител , който учи хората е Бог. За да ги учи той приема една или друга форма. Някога Бог е видим, а някога - невидим..." "Всичко съществува чрез Любовта. Който познава Любовта, той говори за величието на Бога." " Доброто е плод на Любовта. Любовта е плод на Духа. Духът е изявление на Бога."

  2. Иде нова вълна във света,която ще замени религията-Тя е Любовтта П.Дънов.

  3. В изпълнението волята на Бог е силата на човешката Душа.

  4. Gaia Bulgaria Поместваме статия от сайта SERI-Worldwide, която ни изпрати нашият добър приятел от САЩ Тимъти Данфи, познат на мнозина у нас като лечител и духовен учител. Струва ни се важно с нея да се запознаят колкото се може повече хора. Приятно четене. КАКВО КАЗВАТ МАИСКИТЕ СТАРЕЙШИНИ ЗА 2012 ГОДИНА От Карлос Бариос Карлос Бариос е маиски старейшина, свещенослужител и духовен водач от Клана на Орела. Карлос е провел проучване на различните добре известни маиски календари. Заедно с...

  5. Да си повдигнем вибрацията ,ако в момента имаме отрицателно чувство към някого да работим с прошка,благодарност и търпение вътре в нас ,след време идва усещането ,че нищо от това няма-отработено е.Всяко отработено нещо с добродетели ни помага да разгръщаме божествения потенциал заложен в нас. От омраза в любов ,събудете алхимика в себе си.

  6. Влизайки в ситуации дори и губещи винаги има какво да научи човек.Сложното е когато друг решава вместо нас така два пъти решаваме задачата.Опита идва в живота ,когато преживяваме събитията ,ако спим те отново ще идват докато това повторение ни накара да се замислим.

  7. Велина ВасилеваЧетвърто измерение ЗЛОТО, ДОБРОТО И ЗЛАТНАТА СРЕДА, РОДЕНА ОТ ЧУВСТВАТА "ДА ПОДДЪРЖАМЕ РАВНОВЕСИЕТО, С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО Тенденцията на ПЛАНЕТАТА НИ сега е такава, че се СЛУЧВАТ ПРОМЕНИ НА ВСИЧКИ НИВА – В ЕМОЦИИТЕ И СВЕТОГЛЕДА НА ХОРАТА, в политиката, в икономиката на страните, в природата, в пространството. ПРЕЦЕНЯВАТ СЕ ЦЕННОСТИТЕ В СЪЗНАНИЕТО. И това не е лек, а много БОЛЕЗНЕН процес. Свикнали сме да живеем в объркан свят и считаме това за нормално. Но визирайки случващ...

  8. Да залеем всичко с любовтта-най-добрия начин да обезоръжим всички кройки на илюзията човешки план.

  9. Умишлено ни се говори ,че нямаме материалното за да живеем в болка,тъга и дисхармония един спрямо друг,Най-доброто оръжие на тези ,които искат да продължава този филм.Вече всеки може да си променя позицията -вътре в себе си,така и отвън този филм преключва,повдигнете гледната си точка,променете системата си на живот,искайте промяна и всичко идва....Дайте си проблемите на вашите антели,духовни водачи и наистина се случва.Любовта еизвор тяживота ражда.

  10. Всяко нещо изглеждащо страшно,зло без изход,лекувано с Любов променя енергетиката си и от Зло става Добро.Правете опити със всичките си спънки и резултата ще е вълшебен.Всеки човек ,ако приложи само доброто си чувство пак ще сме свидетели на промяна.Изпита е за всички ,промяната при тези ,които работят,оплакванията застой.Избора свободен.

  11. Преминавайки през контрастите на живота всеки учи и възприема живота от гледната си точка ,от нещата които е съумял от лоши да обърне в добри,от невъзможно да е направил възможно.Всичко е път по който сме избрали да се движим сами с компания ,определени хора.Понякога срещаме някого и можем да говорим всичко,което с никого друг не сме могли.И това са души с които сме били.Доверието съществува и в разговор знаем колко и до къде да споделим,усещането е красиво ,обмяната на енергии взаимна и ник...

  12. Любовта е решението на всичко и за всичко ,всеки урок усвоен с любов дава любов,всеки преминат с мисловна война поправителен и пак стигаме до любовта.

  13. Най-добрия ми начин да изляза от затруднено положение е да го обикна.Понякога беше доста трудно но работех във себе си дотогава докато мога да погледна и от друга гледна точка случващото се и така идва решението по естествен начин.

  14. Много неща не ми бяха познати,опознаването ми става когато вляза в обстоятелствата очи в очи.Една ситуация получава решение,когато съм готова да я приема.Винаги резултата е различен от очакванията и с много по добра развръзка.Преодоляването на външно -трудните неща осъществявам като ги изпълвам с любов,затова балансираната емоцията е важна за работата ми с приемането и промяната вътре в мен.Когато я отработих се отключи изчистеното ми чувство което сега изпълнява истинското си предназначе...

  15. И когато имам благодаря и когато нямам пак благодаря.И когато съм добре и когато съм зле ,благодарността изработва в човек качества ,които от магазин не се купуват.

×
×
  • Добави...