Jump to content
Порталът към съзнателен живот

istar

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

istar's Achievements

  1. Привет на всички, пиша пак тук по любовен въпрос, искам да знам какво да очаквам в тази сфера до края на годината? Положението е доста странно, намесен е човек от чужбина, така че бих искала малко помощ и от вас ) 06.08.1983 22,36 часа София
  2. Здравейте, и аз имам един въпрос. Какво ще стане с любовния ми живот в близките месеци? Две години бях доста далеч от тази сфера, а пък сега има ново увлечение в живота ми и ми е интерсно... Благодаря предварително
  3. Благодаря ти много ( с малко закъснение), Диана, за обърнатото внимание. Изключително точна характеристика, ти ми показа неща, които винаги съм смятала за маловажни, че са всъщност от голямо значение Отново едно голямо мерси!!!
  4. Здравей! Интересна карта. А коя сфера на живота те интересува? Направи ми впечатление точния час. Сигурен ли е? Защото само 10 минути по-ранен и сериозно се променят нещата. часът е абсолютно точен, когато съм се родила акушерката го е казала на майка ми. Опитвала съм се сама много пъти да "разгадая" наталната ми карта, но явно въобще на ми се отдава и се реших тук да попитам. Интересуват ме по-общи неща, туй като животът ми е изключително оплетен и не знам как да продължа напред.
  5. Привет на всички!!! Сайтът е прекрасен и винаги, когато имам време го преглеждам. Бих искала някой да погледне и моята натална карта - родена съм на 06.08.1983 г, в София часът е 22:36. Благодря преварително )
×
×
  • Добави...