Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dominnic

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

dominnic's Achievements

  1. Не знам какво разбирате под "трудни" мъже. Вие си падате по такива-))), които трябва да излъчват сила и блясък, енергия и в същото време да са здраво стъпили на земята. Според мен, ще си намерите партньор, който пътува. Здравей Кабала, Страхотно определение . Ама аз хич не съм стъпила на земята и ми се струва, че в това е проблема. Мисля, че се отдръпват заради моите прекалени емоции. За това съм в "шах" - само към двама съм имала истински чувства(един в миналото и едни сега) и двамата са точно такива, а не се получава, отдръпват се. Поздрави!
  2. Благодаря Вендор! Опасявах се, че към приключване отива всичко. Не отдавана имаше активност и за това възобнових надежди и помолих за вашето мнение. Но явно няма достатъчно желание в него, за да продължат нещата към връзка. Поздрави!
  3. Жур, Първо благодаря за бързия отговор. Нямала е досега здравословни проблеми. Единственото по-особено е , че е над 30г. Ще я пратя все пак на лекар да се провери. Благодаря ти!
  4. Здравейте! Познанията ми в астрологията са много повърхостни, но с удоволствие изчитам публикациите ви. Забелязах, че коментирате синастрии на няколко пъти на Везни с Козирог. До колкото съм чела общи характеристики не са подходящи партньори един за друг, но явно съдбата си има собствено мнение. Пиша ви защото аз съм Везни (вечно колебаеща се и търсеща отговори ) и имам отношения с един проклет Козирог. В момента сме в някаква голяма "пауза", ако мога така да се изразя. Молбата ми е дали някой би могъл да ни погледне данните и да си каже мнението. Досега не бях имала взимане даване с такъв тип мъж, а има силно привличане. Аз съм жена родена 25.09.1983г., гр. Пловдив в 12.30ч.; Той 02.01.1977г., гр. Пловдив. Знам, че часът на раждане е важен, но за съжаление не го знам. Надявам се, че и за вас ще е интересно да упражните знанията си. Благодаря ви предварително!
  5. Здавейте! Имам си една приятелка, Мая е малкото и име. Много иска да си има вече детенце. От доста време опитва без резултат, та дали има шанс скоро да се случи. Благодаря предварително!
  6. Lifetime, Сърдечно ти благодаря за бързия отговор. Права си, че аз съм нерационална, даже прекалено припряна бих казала. Поне не ми каза, че всичко е приключило. Но аз немога да действам повече. Мисля, че точно с прекаленото си желание и действия отблъснах човека. Дано е имало за какво. Благодаря ти още веднъж!
  7. Lifetime, Бих искала да попитам дали ще имам връзка с П. до 3 месеца. Имали сме отношения, но сега нещата са в застой. Благодаря ти предварително!
  8. Здавейте! От известно време чета коментарите в този форум. Астрологият винаги ме е привличала, но съм доста неопитна. Никога не ми е вървяло във връзките, но последните една-две години нещата съвсем зациклят. Имам чувството, че в мен е порблема, но не знам как и какво да променя. Все ми се падат "трудни" мъже. Дори сега срещнах такъв. Вечно ги срещам и някак си нищо не се получава. Всичко спира много бързо. Страхувам се, че и него подплаших. Моля, някой ако може ми помогне. Родена съм 25.09.1983г, гр. Пловдив, 12.30 на обед. Благодаря предварително за вниманието!
×
×
  • Добави...