Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sidi

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

sidi's Achievements

  1. За този бич на нашето съвремие се пише и обеснява много, но за съжалетие реалните ползи от лекарства и народна медицина са нищожни. Преди извистно време прочетох в един сайт, че редовното приемане на изцеден лимонов сок и 1/2 ч.л сода бикарбонат /хлебна сода/ премахва тумора дори в напреднал стадий. Разбира се не приемам наивно тази информация ,но не е зле да се опита.Знае ли човек ? Същата комбинация се препоръчва и превантивно.
  2. Щастие е да помогнеш за усмивката на друг човек. Това е временно удовлетворение от себе си. За отделните хора причините за щастие са различни , но резултата е един - чувството на възвишено и земно едновременно.
  3. Живеем в мир и съгласие със себе си, когато има равновесие между собственото ни АЗ и обкръжаващата ни среда.
  4. Ариам, живота не е компромис , а решение. Тъй като е даденост веднъж ,просто няма време за компромиси. Всички в млади години сме били влюбени " до уши", ежедневието обаче бързо ни отрезвява. Междуличностните отношения в семейството са много деликатни и като такива държат човек в по-голямо напрежение. Ако едната страна е безразлична то не е нужно да се жертва другата. Разбира се това е право на личен избор. Мисля, че ще намерите най - доброто решение за Вас.
  5. Вълшебството е в това ,че си изживял любовта / или я изживявяш/, дори и да е в миналото , оставаш духовно богат за цял живот. За съжаление са тези, които са се разминали с нея. По същество : Често се случва така - събираме се и се разделяме, така е трябвало, иначе не бихме идеализирали изгубения вече образ.
  6. Г-н Баев,благодаря за отговора,но при нея това е истинско страдание и мъчение от 2 месеца .Аз не зная как да и помогна.Тя очаква с нетърпение да си възвърне предишното състояние.
  7. Дъщеря ми е на 17г. и има слухови халюцинации,които и пречат за съсредоточаване в училище и видимо я промениха - стана затворена,мълчалива ,лицето и не сияе както преди.Водих я на психиатър във Варна ,той изписа Рисполепт на капки,които пие вече месец,подобрението е незначително.Докторът каза,че трябва да ги взема 3 месеца.Интересуваме - има ли по-добри препарати и методи за елиминиране на проблема ? Има ли на билкова основа лекарства срещу слуховите халюцинации ?
×
×
  • Добави...