Jump to content
Порталът към съзнателен живот

magito023

Участници
 • Общо Съдържание

  34
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://xn--80aeegg0ckt.com/

Профил Информация

 • Пол
  Не казвам
 1. magito023

  Таро и работа

  Наистина, успех и от мен, ще имаш нужда!
 2. Прегледах и аз работата на Павел Митков и наистина е добър художник. Личи си, че използва сложни похвати.
 3. Мислите ли, че е възможно да ни сполети съдбата на житото или домашните животни, т.е. расте си житцето ден и нощ, хапва си водица, минерали и слънчева светлина, гушкат си се класовете, приказват си, може понякога да се сдърпат, ако има повече вятър. И в един хубав ден идва големия комбайн и хоп! - пата-кюта, на две на три - в хамбара; кокошчиците и патките си щъкат, крякат, тичат по двора и хапват от божествения фураж, от време на време може да се разболеят малко, стопанина да ги изцери, а в един готин ден, когато вече са пораснали и добре угоени - на дръвника и в буркана. После, заедно с житцето под формата на хляб, ги слагат на трапеза за радост на господаря. Дали някой ден няма да свършим като зърното и кокошките на Божествената трапеза? Ако имаше кой да се върне оттам, за да разкаже, нямаше да се чудим всички. Няма човек, който да ти отговори. Най- вероятно .
 4. magito023

  Вегетарианството - част 2

  Вегетарианците за мен са хора, които наистина искат да запазят тялото си здраво в дългосрочен план. За жалост преходът с яденето на месо не е никак лесен.
 5. magito023

  Млякото

  Много ми е интересна темата и се чудя дали биволското мляко наистина е по-добро от кравето, не само като калоричност, а по принцип.
 6. Много приятна анкета, успех с курсовата работа. Жалко, че не мога да помогна!
 7. magito023

  Мъдри мисли

  Щастието на човека е в малките събития. Това, колкото и да звучи абсурдно, е наистина много вярно. Истински се помнят малките неща!
 8. +1 И аз съм за това определено. Би било мнооого по-лесно и удобно за всички пторебители!
 9. Малко силни мнения прочетох тук. Това не се прави съзнателно в много от случаите, а всичко в крайна сметка е естествен отбор. Хората с по-силна физика и психика са тези, които оцеляват и са наистина щастливи, затова просто бъдете себе си!
 10. Хаха, какво нещо са детските години наистина, благодаря за темата!
 11. След като гледах в "Споделено с Камелия" един псевдо-йога учител, нямам добро впечатление за българското йога общество като цяло, не казвам, че няма професионалисти.
 12. Нямам опит в играта на таро, но тази тема определено много ме заинтригува!
 13. Мога ли и аз да си дам имената за хороскоп?
 14. Съгласен съм с това мнение, но не напълно. Все пак е важно като хора да се замислим, че когато сме убедени в правилността на дадено решение според светогледа ни, може би трябва да постъпим така. Не може винаги да се смиряваме.
 15. Да, но пък защо 22 да е точно числото на големите трудности. Има ли символика в това, че при умножението на 11 с коеф. 2 се получава 22?
×