Jump to content
Порталът към съзнателен живот

magito023

Участници
  • Общо Съдържание

    34
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://xn--80aeegg0ckt.com/

Профил Информация

  • Пол
    Не казвам

magito023's Achievements

  1. Наистина, успех и от мен, ще имаш нужда!
  2. Прегледах и аз работата на Павел Митков и наистина е добър художник. Личи си, че използва сложни похвати.
  3. Мислите ли, че е възможно да ни сполети съдбата на житото или домашните животни, т.е. расте си житцето ден и нощ, хапва си водица, минерали и слънчева светлина, гушкат си се класовете, приказват си, може понякога да се сдърпат, ако има повече вятър. И в един хубав ден идва големия комбайн и хоп! - пата-кюта, на две на три - в хамбара; кокошчиците и патките си щъкат, крякат, тичат по двора и хапват от божествения фураж, от време на време може да се разболеят малко, стопанина да ги изцери, а в един готин ден, когато вече са пораснали и добре угоени - на дръвника и в буркана. После, заедно с житцето под формата на хляб, ги слагат на трапеза за радост на господаря. Дали някой ден няма да свършим като зърното и кокошките на Божествената трапеза? Ако имаше кой да се върне оттам, за да разкаже, нямаше да се чудим всички. Няма човек, който да ти отговори. Най- вероятно .
  4. Вегетарианците за мен са хора, които наистина искат да запазят тялото си здраво в дългосрочен план. За жалост преходът с яденето на месо не е никак лесен.
  5. Много ми е интересна темата и се чудя дали биволското мляко наистина е по-добро от кравето, не само като калоричност, а по принцип.
  6. Много приятна анкета, успех с курсовата работа. Жалко, че не мога да помогна!
  7. Щастието на човека е в малките събития. Това, колкото и да звучи абсурдно, е наистина много вярно. Истински се помнят малките неща!
  8. Малко силни мнения прочетох тук. Това не се прави съзнателно в много от случаите, а всичко в крайна сметка е естествен отбор. Хората с по-силна физика и психика са тези, които оцеляват и са наистина щастливи, затова просто бъдете себе си!
  9. Хаха, какво нещо са детските години наистина, благодаря за темата!
  10. След като гледах в "Споделено с Камелия" един псевдо-йога учител, нямам добро впечатление за българското йога общество като цяло, не казвам, че няма професионалисти.
  11. Нямам опит в играта на таро, но тази тема определено много ме заинтригува!
  12. Мога ли и аз да си дам имената за хороскоп?
  13. Съгласен съм с това мнение, но не напълно. Все пак е важно като хора да се замислим, че когато сме убедени в правилността на дадено решение според светогледа ни, може би трябва да постъпим така. Не може винаги да се смиряваме.
  14. Да, но пък защо 22 да е точно числото на големите трудности. Има ли символика в това, че при умножението на 11 с коеф. 2 се получава 22?
  15. Може темата да е стара, но знам колко е неприятно да ходиш за повторно поставяне на пломба поради зъболекарско нехайство, съчувствам ти .
×
×
  • Добави...