Jump to content
Порталът към съзнателен живот

azdesi

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от azdesi

  1. Моя приятелка имаше непрекъснати обриви по цялото тяло. Изчезваха за кратко време и после пак се появяваха отново. Опита какво ли не – кортикостроиди, билки, мазила... Беше отчаяна и правеше всичко, което й казваха лекари, билкари, знахари и т.н. Обривите не й даваха мира-сърбяха, боляха, образуваха люспи. Имаше един период – кожата й приличаше на змийска...

    Не смееше да излезе навън, защото всички погледи бяха насочени към нея. Докато накрая намери хомеопат. Прегледа я и намери причината за нейните страдания – кучешка тения. Пи лекарството около месец и обривите чувствително намаляха. Не след дълго изчезнаха напълно, а с тях и сърбежите.

    Оказа се, че тенията е отделяла огромно количество токсини, които били причината за обривите и сърбежите.

  2. Здравейте,

    Това което описвате и за което досега нямате нито лечение, нито обяснение, не само че се лекува с лекота от Класическата хомеопатия, но и ще Ви бъде обяснена и етиологията на болестта.

    Здравейте, на първо време ще препоръчате ли нещо като диета или нещо успокоително да не е хиперактивен?

  3. Здравейте,

    Отново Ви пиша, но повода е друг. Синът ми е на 7 години. Миналата година му беше поставена диагноза дислексия и химерактивност с дефицит на вниманието. До това заключение стигнаха специалистите от Ресурсен център/логопед и психолог/. Проблемите му са отдавна. Като малък падаше непрекъснато, разсеян, не помнеше цветовете, не можеше да се ориентира в пространството. Имаше трудности със запаметяването. И до ден днешен не може да си върже връзките на обувките.В първи клас имаше леки обучителни проблеми, като например трудно запомняне, объркване на букви/ н- п, к -г и т.н./ Назначиха му ресурсен учител, посещава логопад. При ресурсната няма проблем, пише, смята, чете. Но в другите часове положението понякога излиза извън контрол. Не може да стои мирен повече от 15 минути, бързо му омръзва всичко, става разхожда се по време на час. В стремежа си да си намери приятели, започва да закача децата. Класната му непрекъснато се оплаква, че не може да си проведи уроците, че той бие децата, не изпълнява инструкции, прави каквото си иска. В повечето случай го наказва прав до вратата или да седи на стол до нея на дъската, водене при директорката и т.н. В резултат на всички тези проблеми имаше период , в който не искаше да ходи на училище. В момента посещава психолог. От там ни насочиха в Александровска болница за установяване на причината и лечение/диета и медикаменти/. От доста време нямам вяра на традиционната медицина. Може ли хомеопатията да помогне в този случай, какво трябва да пие, диета?

    Благодаря предварително!

  4. Alexander,

    Благодаря за отговора. Това означава ли , че не е автоимунно заболяване. Че примерно падането зависи от стрес или нещо друго? Защо после не иска отново да порасте или пада на същото място?

    Мога ли да си запиша час при ВАС или ако не практикувате да ме насочите към добър хомеопат? Чувала съм за компютърна диагностика с апарат "Оберон". Има ли шанс с него да се открие причината?

  5. Здравейте,

    Имам алопеция ареата от пет годишна възраст. Скоро ми правиха изследвания в Александровска болница за установяване на причината. Пратиха ме на ендокринолог, АГ, стоматолог, УНГ. Нямам огнища. Не са изследвали гъбички и алергии. Според тях е автоимунно заболяване, което може да е самостоятелно или придружено от друго автоимунно заболяване. От няколко години започна да пада повече. Тези косми, които падат не се заменят с достатъчно нови. Петната, които имам се разширяват и е на път да стане Тоталис. Случвало се е на определено петно да порасте коса и след известно време на същото място отново започва да пада. Ако това има значение имам сенна хрема от тополите, гастрит, колит, понякога високо кръвно и захар. Последните две се подобриха след използване на кафява захар и заместител на сол. Въпросът ми е може ли на се намери причината за алопецията и дали може да се повлияе от хомеопатията? Знам, че никой не може да ми гарантира, че няма да се получават нови петна, но поне да се запълнят старите и да не се налага да слагам перука.

    Благодаря предварително!

×
×
  • Добави...