Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Цвтетелина Митева

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Цвтетелина Митева's Achievements

  1. Здравейте, Можете ли да ми препоръчате хомеопат в София, по възможност за района Дружба или Младост? Благодаря, лек ден!
  2. Здравейте, Тялото Ви дава много ясен сигнал - Не се излагайте на слънце! Просто послушайте съвета му. . Обрива може да се редуцира дори до излекуване чрез подходящото за Вас индивидуално хомеопатично лечение. Да, смятам да посетя хомеопат, но този месец няма да успея, а и ще трябва да се ориентирам и да избера хомеопат ... какво можете да ме посъветвате за Natrum muriaticum? Ще ми помогне ли докато си уредя среща с хомеопат, или да изчакам прегледа?
  3. Здравейте, Моят проблем е слънчевата алергия - от доста години, появяват ми се обриви по врата и деколтето, ситни и сърбящи, но винаги са изчезвали до ден-два след като започна да се пазя от слънцето. 6 месеца след като родих ходихме на море и от тогава (около 7-8 месеца вече) обрива не изчезва, само избледнява, става почти незабележим и като ме понапече слънце пак се зачервява; дори и когато не е зачервено, сърби неприято. Кожната лекарка, при която ходих, смята че не е слънчева алергия, а от препарати, но аз не съм убедена - заради детето не използвам почти никакви препарати - предимно бебешки сапуни. Какво бихте ми препоръчали? Благодаря предварително за отделеното внимание, Лек ден.
×
×
  • Добави...