Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sweety27

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Sweety27's Achievements

  1. Здравейте отново! Оказа се, че има неточност в часа на раждане на партньора ми- истинския час е 8:00 сутринта на 16.10.1983г. в Хасково. Купих си книгата "Как да си направим индивидуален хороскоп" на И.Кублицкая, която се продава заедно с програма, която изчислява индивидуален хороскоп и синастрия. След като зададох своите параметри и тези на партньора ми забелязах огромно разминаване в изчислението на асцедентите. Според тази програма асцедентът ми е Скорпион, а досега колкото и пъти да съм си го изчислявала винаги е бил Овен. Същото разминаване наблюдавам и в картата на приятеля ми- според моите изчисления той е с асцедент Скорпион, а според програмата е Стрелец. Предполагам, че това е така, поради факта, че в нея няма опция за добавяне на точното месторождение и оттам се получава съществено разминаване.Програмата, която се предлага към книгата се нарича "Astro" и е на софтпрес, в случай, че някой прояви интерес. Ще бъда много щастлива ако някой от Вас, ми помогне с определянето на съвместимостта между мен и партньора ми, защото аз вече наистина се чувствам като попаднала в задънена улица.
  2. Не ми се иска да влизаме в схемата на въпрос - отговор, предлагам ти сама да опишеш връзката си, след което да видим как описанието от теб се индикира в синастрията. Например, на мен ми направи впечатление инконюнкцията на твоята Венера с неговия Сатурн, както и съвпада на твоята Луна с неговата Венера. Това са две противоречащи си съчетания, и би било интересно как ги виждаш ти. Още повече, че принципите на астрологията не са ти чужди, така че не би трябвало да имаме проблем! Здравей, Вендор! Първо- благодаря ти за отговора. Второ- на въпроса ти как виждам посочените съчетания- периоди на върхове и спадове по отношение на емоционалност, финансова стабилност, сигурност и доверие помежду ни. Наистина се забелязва подобна изменчивост във връзката ни, но тя касае по-скоро финансовото състояние и отчасти доверието.Има моменти, в които не се подкрепяме емоционално и то тогава, когато някои от нас има такава нужда. Например : Взех съм си шофьорската преди 3 г., но до септември 2010г не бях карала активно кола. Миналия август бяхме на гости на наши познати в друг град и вечерта всички пиха, с изключение на мен. Рано сутринта решиха, че трябва да се прибират и тъй като имах шофьорска книжка ми предложиха да карам. Умирах от притеснение, но се съгласих. Подкарах чуждата кола, но неуверено и с сумати грешки, разбира се. Вместо да ме подкрепи или да ми вдъхне кураж, приятелят ми не спря да прави забележки по отношение на карането ми и мрънкаше. Някой ако го чете ще каже, че това е реакция на типичен мъж, но за мен това си е емоционална нечувствителност. В други случаи се е случвало да забележи и най-малката промяна в погледа или поведението ми и за секунди да познае какво чувствам. Мисля, че тези примери демонстрират нагледно набелязаните от теб аспекти Иначе ми е трудно да опиша връзката ни, но ще опитам. Допадаме си интелектуално, духовно.Има голяма страст и желание помежду ни. Можем да си говорим с часове на най-разнообразни теми без да ни омръзне. Открити сме един с друг и взаимно започнахме да се променяме откъм навици. Чувствам се сигурна, защитена и много обичана. Да, вярно е,че имаме своите различия и ръбове, ама сега може би все още ги виждам с влюбени очи и някак си не ми се струват непреодолими. На този етап не съм се чувствала по този начин с никой мъж и това подбуди интереса ми към синастрията. Като риба съм доста колеблива, нещо което ти е твърде ясно и затова се чудя дали наистина е човекът, с който да споделя живота си.
  3. Здравейте! От малка се интересувам от астрология, макар и твърде любителски и темата Ви ме привлече. Преди няколко месеца реших да направя синастричен хороскоп на мен и моя приятел с една програма, която свалих от интернет WOW, само че е някаква trial версия. Както и да е де, зададох рожденните данни и програмата ги наложи един върху друг, но тя даде кратко описание на основните аспекти само и в крайна сметка не можах да разбера дали си подхождаме като двойка или не. Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне или успее да ми отговори на въпроса. Казвам се Анелия- 27.02.1983г 8:30 сутринта р. в гр.Търговище, приятелят ми се казва Иво 16.10.1983г.р. в гр. Хасково. За час на неговото раждане съм взела 12:50, защото според майка му е роден някъде по това време.Надявам се, че ще имате възможност да ми помогнете и затова предварително- Благодаря!
×
×
  • Добави...